Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Tumuwuh pikeun panyadia data sareng indéks disetir ku lonjakan investasi ESG global

Ditulis ku Harry Johnson

Investasi ESG parantos tumuh ka jangkung anu teu pernah aya dina taun-taun ayeuna, nyetir paménta anyar anu masif pikeun data / analitik ESG komprehensif ogé tawaran indéks ESG anu diperluas pikeun nyocogkeun sareng sababaraha jinis gaya investasi énggal. Duanana data sareng panyayogi indéks nempatkeun langkung tekenan kana babagian ieu pikeun tetep gancang sareng bentang investasi ESG anu gancang-gancang numutkeun panilitian anyar anu diterbitkeun dinten ayeuna ku Burton-Taylor International Consulting, bagian tina Divisi Data & Analytics TP ICAP, Parameta Solutions. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Investasi ESG parantos tumuh ka jangkung anu teu pernah aya dina taun-taun ayeuna, nyetir paménta anyar anu masif pikeun data / analitik ESG komprehensif ogé tawaran indéks ESG anu diperluas pikeun nyocogkeun sareng sababaraha jinis gaya investasi énggal. Duanana data sareng panyayogi indéks nempatkeun langkung tekenan kana babagian ieu pikeun tetep gancang sareng bentang investasi ESG anu gancang-gancang numutkeun panilitian anyar anu diterbitkeun dinten ayeuna ku Burton-Taylor International Consulting, bagian tina Divisi Data & Analytics TP ICAP, Parameta Solutions. 

"Panyadia Indéks nungkulan pamundut investor pikeun paningkatan paparan dana anu aya hubunganana sareng ESG, khususna anu dipuseurkeun di sekitar masalah iklim, sabab kelestarian ditempatkeun langkung di payuneun masalah kamasyarakatan," saur Sean Eskildsen, analis di Burton-Taylor. "Tumuwuhna anu kuat sigana bakal neraskeun dina sababaraha taun ka pengker, sanaos tindakan pangaturan sareng kaayaan pasar anu bénten-bénten bakal nguji sentimen investor dina ruasna," saurna.

"Disurungkeun ku minat investor anu teu tetep sareng paménta industri, panyadia data kauangan énggal difokuskeun kana maturan produk sareng inpormasi anu ngabantosan pamilon pasar meunteun patuh usaha kana masalah lingkungan, sosial, sareng pamaréntahan," saur Adler Smith, analis di Burton-Taylor, nambahan yén "Paménta ieu pikeun data / analis ESG asalna tina sadaya pelosok pasar modal, tapi utamina konséntrasi ku sisi beuli."

Burton-Taylor dinten ayeuna ngumumkeun terbitna dua laporan anyar anu ngaliput boh indéks ESG sareng industri data. Laporan ESG Index nganalisis pendapatan global ku panyadia sareng masihan wawasan kana supir pertumbuhan indeks ESG. Laporan Data ESG / Analytics ningali peran data / analitik ESG anu diputer di pasar modal sareng kumaha panyadia data anu ngaréaksikeun parobihan éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment