Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Pasar bumi pinter global janten $ 137.9 milyar dina 5 taun ka hareup

Ditulis ku Harry Johnson

Panaliti Pasar Sion parantos nyebarkeun laporan panilitian énggal anu judulna "Pasar Imah Pintar - Ku Produk (Pawon Pinter, Kaamanan & Kontrol Aksés, Kontrol Lampu, Perawatan Rumah Tangga, Kontrol HVAC, Sareng Anu sanésna): Perspektif Industri Global, Analisis Komprehensif sareng Ramalan, 2020- 2026 ". Numutkeun laporan, ukuran pasar bumi pinter diperkirakeun ngahontal USD 137.9 milyar ku 2026 ti USD 85.6 milyar dina 2021, dina CAGR 10.4% salami periode ramalan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Sion Pasar Panilitian parantos nyebarkeun laporan panilitian anyar anu judulna "Smart Home Market - Ku Produk (Smart Kitchen, Security & Access Control, Lighting Control, Home Healthcare, HVAC Control, Sareng anu sanés): Perspektif Industri Global, Analisis Komprehensif Sareng Ramalan, 2020- 2026 ". Numutkeun laporan, éta pasar bumi pinter ukuran diperkirakeun ngahontal USD 137.9 milyar ku 2026 ti USD 85.6 milyar dina 2021, dina CAGR 10.4% salami periode ramalan.

Sakumaha analis dina Sion Market Research, panguat pertumbuhan utama pikeun pasar bumi pinter ngagaduhan paningkatan kasadaran di kalangan pangguna ngeunaan konsumsi énergi, naékna pendapatan anu tiasa di pakai di nagara berkembang, numuwuhkeun jumlah penduduk anu sepuh, sareng program pamaréntah sareng anu sanésna. Salian ti ieu, ningkatkeun paménta pikeun kasehatan bumi nyaéta kakuatan pangwangunan pasar bumi pinter. Di sisi anu sanésna, siklus gaganti alat anu panjang sareng biaya tinggi dikorupsi ku paménta pangguna anu diwatesan nyaéta tantangan luhur pikeun nyéépkeun pasar bumi pinter tina ngalih ka tahap adopsi massal ti tahap awal-adopter.

Sanaos kitu, produk anyar diluncurkeun ku pamaén pasar ningkatkeun persaingan sahingga ngadorong pamekaran pasar bumi pinter. Salaku conto, dina bulan Agustus 2018, Philips Hue nyatakeun sajumlah lampu pinter anyar anu nyetir pamekaran pasar bumi pinter global.

Segmentasi pasar bumi pinter dilakukeun dumasar kana daérah sareng produk. Bagéan produk di pasar bumi pinter nyaéta kasehatan bumi, dapur pinter, kontrol HVAC, kontrol lampu, sareng anu sanésna. Kontrol lampu ngagaduhan pangsa ageung di pasar bumi pinter kusabab turunna panggunaan listrik di bumi. Sénsor cahaya ngatur intensitas cahaya buatan salaku inténsitas cahaya alami, sahingga nurunkeun panggunaan kakuatan sareng naekeun pasar bumi pinter.

Amérika Kalér nyita pangsa pangbadagna pasar bumi pinter kusabab ningkatna jumlah penduduk sareng naékna paménta perawatan kaséhatan bumi. Éropa mangrupikeun pasar bumi pinter anu langkung unggul nalika ngudag Amérika Kalér. Inisiatif pamaréntahan di Amérika Kalér mangrupikeun jarak jauh pikeun ngontrol méter listrik, gas, sareng cai pikeun gampang angkat kana jaringan pinter. Hemat énergi & biaya, populasi sepuh, genah, kaamanan, inisiatif pamaréntah, sareng émisi karbon pangirangan mangrupikeun panguat utama anu nyetir pamekaran pasar bumi pinter dina sababaraha taun ka hareup. Asia Pasipik ogé direncanakeun nunjukkeun pamekaran anu penting dina pasar bumi pinter dina sababaraha taun ka hareup.

Perusahaan nonjol di pasar imah pinter nyaéta Siemens AG, Legrand, Ingersoll-Rand plc, Johnson Controls Inc., Acuity Brands, Inc., Schneider Electric SE, United Technologies Corporation, ABB Ltd., Nest Labs, Inc., Samsung Electronics Co, Ltd, Crestron Electronics, sareng Honeywell International Inc. antara anu sanés. Pamuter ieu diklaim ngagedekeun pasar bumi pinter global.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment