Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

2021 NYC White Label Expo's Anjog Produsén taun dileler ka GVB Biopharma

Ditulis ku Harry Johnson

GVB Biopharma, pamimpin dina produksi bahan aktif cannabinoid turunan hemp sareng formulasi produk labél bodas, ngumumkeun dinten ayeuna yén éta parantos dingaranan Produsén Utama Taun di 2021 New York City White Label Expo. Acara, diayakeun taunan di gugur, meta salaku showcase Premier jeung sourcing acara pikeun retailers online ngarah.

Nyitak Friendly, PDF & Email

GVB Biopharma, pamimpin dina produksi bahan aktif cannabinoid turunan hemp sareng formulasi produk labél bodas, ngumumkeun dinten ayeuna yén éta parantos dingaranan Produsén Utama Taun di 2021 New York City White Label Expo. Acara, diayakeun taunan di gugur, meta salaku showcase Premier jeung sourcing acara pikeun retailers online ngarah.

Pangajén ngakuan produsén beredar produk labél bodas, anu ngamungkinkeun pikeun rebranding ku pihak katilu. White Label Expo ngajelaskeun tilu kritéria seleksi pikeun panampi Penghargaan Produsén Utama Taun: hubungan anu percanten sareng klienna, sistem kontrol kualitas anu ngarah di industri sareng pangalaman palanggan anu lancar. Tilu finalis dipilih, sareng GVB Biopharma kapilih janten juara diantara langkung ti 400 perusahaan anu layak. Penghargaan ieu mangrupikeun salah sahiji tina opat penghargaan industri anu dipasihkeun pikeun pagelaran luar biasa dina bidang manufaktur, inovasi produk, jasa sareng labél swasta.

"Kami nuju kerja keras pikeun ngadorong industri maju kalayan produk inovatif sareng standar patuh anu langkung luhur," saur Phillip Swindells, Kapala Eksekutif GVB Biopharma. Pausahaan ieu dipikawanoh di White Label Expo pikeun manufaktur groundbreaking sarta modél processing, nu geus dijieun standar industri anyar pikeun kadali kualitas sarta integritas operasional.

Kakuatan ukuran patuh GVB Biopharma sareng standar kualitas produk parantos ngajantenkeun éta salah sahiji nami anu paling terhormat dina industri ganja rami. Marengan fasilitas canggih pikeun ngolah hemp di Oregon, operasi manufaktur produk konsumen labél bodas di Las Vegas, sareng kantor penjualan nasional di Los Angeles, Chicago, Denver sareng Florida Kidul, GVB parantos nunjukkeun kapasitas pikeun kamekaran anu ageung. . Jangkauan nasional sareng global anu ageung ngamungkinkeun pikeun nyumponan paménta ngabeledug pikeun cannabinoid rami sareng janten mitra industri anu penting pikeun pangusaha sareng merek anu nyayogikeun kabutuhan pasar ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment