Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Pangiriman treuk Powered Cummins munggaran ka Penske Treuk Leasing anu diperingati ku Hino Trucks

Ditulis ku Harry Johnson

Baheula taun ieu, Hino ngumumkeun niatna pikeun ngahasilkeun treuk Hino tugas sedeng sareng beurat kalayan mesin Cummins pikeun dijual di Amérika Kalér dina ahir taun 2021. Bulan ieu, Hino ngirimkeun kendaraan ieu ka Penske Truck Leasing dina upacara di pabrik maranéhanana di Mineral Wells, WV salaku mimiti produksi ramps up.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Baheula taun ieu, Hino ngumumkeun niatna pikeun ngahasilkeun treuk Hino tugas sedeng sareng beurat kalayan mesin Cummins pikeun dijual di Amérika Kalér dina ahir taun 2021. Bulan ieu, Hino ngirimkeun kendaraan ieu ka Penske Truck Leasing dina upacara di pabrik maranéhanana di Mineral Wells, WV salaku mimiti produksi ramps up.

"Kami muka panto fasilitas pabrik anyar kami di Mineral Wells sababaraha taun ka pengker pikeun ngadukung paningkatan paménta sareng konfigurasi produk. Kiwari, urang tiasa ngungkitkeun kamampuan manufaktur anu canggih ieu janten inovatif sareng nyumponan kabutuhan palanggan. Pikaresepeun pikeun ningali anu munggaran tina inovasi sapertos éta ka Penske Treuk Leasing anu parantos janten pasangan Hino Truk anu lami. "

Anggota Hino Trucks and Cummins on hand as they presented Paul Rosa, Senior Vice President of Procurement and Armada Planning for Penske Truck Leasing, with the key to the first treuk.

"Kami ngagaduhan hubungan anu lami sareng Hino sareng aranjeunna parantos janten panyadia treuk kualitas luhur anu dipercaya dina panyewaan treuk kami sareng armada sewa treuk langkung ti dua puluh taun. Kami ngarepkeun ngalebetkeun kendaraan ieu kana armada kami sareng kami terus ngahargaan dukungan anu luar biasa anu disayogikeun Hino, ”saur Rosa.

"Integrasi gancang mesin Cummins B6.7 sareng L9 kana truk Hino L & XL Series mangrupikeun bukti kalenturan sareng kolaborasi antara tim kami," saur Amy Boerger, Wakil Présidén sareng Manajer Umum Cummins, Amérika Kalér Di Jalan Raya. "Kami hoyong nganuhunkeun ka Hino Trucks dina ngamimitian produksi, sareng Penske Truck Leasing nalika nyandak Hino L Series munggaran anu didamel ku Cummins."

Treuk anu dikintunkeun mangrupikeun 22MY L Series, didukung ku mesin Cummins B6.7 sareng mangrupikeun bagian tina lineup Hino Kelas 6 & 7 truk konvensional anu ngagaduhan reputasi industri pikeun nyayogikeun biaya kapemilikan panghandapna dina kelas sareng kaamanan anyar na. Fitur. Truk Hino nembé dilélér Harga Digests pangajén nilai pangluhurna dipikagaduh pikeun Truk Kawajiban Sedeng anu kompetitif sareng kategori Cab & Chassis Konvensional. L Series Hino ogé ngagaduhan sistem kaamanan sadayana kalebet Electronic Stability Control (ESC), Collision Mitigation System (CMS) Lane Departure Warning (LDW), Active Cruise Control (ACC) sareng sénsor sabuk pengaman supir pikeun ngajagi para nasabah mil saatos mil.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment