Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan pangiriman usum liburan, gangguan ranté pasokan sareng implikasi pikeun 2022

Ditulis ku Harry Johnson

Nalika gelombang kadua Covid-19 sigana surut, bencana pandémik global tetep aya dina ampir unggal sudut kahirupan sapopoe. Pasokan produk konsumen, contona, sabagian teu acan settle. Kalayan rak kosong di pangecér bata-na-mortir sareng telat pengiriman ti pangecér online, konsumen nyanghareupan kateupastian ngeunaan kéngingkeun barang anu dipikahoyong - khususna nuju usum balanja liburan. Dina Q&A pondok, Chris Craighead, John H. "Beureum" Dove Professor di Supply Chain Manajemén jeung Universitas Tennesse, Knoxville's Haslam College of Business sarta ahli dina gangguan ranté suplai, nembe kajawab balanja usum liburan jeung masalah pengiriman barang jeung suplai. masalah ranté umumna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Nalika gelombang kadua Covid-19 sigana surut, bencana pandémik global tetep aya dina ampir unggal pojok kahirupan sapopoe. Pasokan produk konsumen, contona, sabagian teu acan settle. Kalayan rak kosong di pangecér bata-na-mortir sareng telat pengiriman ti pangecér online, konsumen nyanghareupan kateupastian ngeunaan kéngingkeun barang anu dipikahoyong - khususna nuju usum balanja liburan. Dina Q&A pondok, Chris Craighead, John H. "Beureum" Dove Professor di Supply Chain Manajemén jeung Universitas Tennesse, Knoxville urang Haslam College of Business sarta ahli dina disruptions ranté suplai, nembe kajawab usum liburan balanja jeung masalah pengiriman barang jeung masalah ranté suplai umumna.

Q: The AS Pos Service nunjukkeun pengiriman barang ritel taneuh mail ku 15 Désémber, mail-kelas munggaran ku 17 Désémber, prioritas mail ku 18 Désémber sarta prioritas mail express ku 23 Désémber Sanajan kitu, mediastories panganyarna ngalaporkeun yén pamakéna kudu mesen na kamungkinan ngirim kado sateuacan Lebaran pikeun mastikeun pangiriman kanggo usum liburan. Upami laporan ieu akurat, naha ieu masalah ranté suplai?

A: Bari kuring teu wawuh jeung panalungtikan sabenerna balik laporan ieu, kuring yakin yén pamakéna kedah ngadeukeutan taun ieu béda ti dina mangsa libur normal kaliwat. Ieu pisan masalah ranté suplai. Ieu masalah ranté suplai, sabab masalah dasarna nyaeta kapasitas pikeun nganteurkeun massa bungkusan / produk geus diwatesan ku sababaraha faktor, kayaning kakirangan dina tanaga gawé jeung asét transportasi (misalna treuk, gandeng). Kapasitas kawates ieu, kahareupna tiasa nyababkeun gerakan pakét anu langkung laun sareng poténsi telat.

Q: Naon, lamun nanaon, bisa konsumén ngalakukeun pikeun mastikeun datangna timely tina purchases usum liburan ieu?

A: Sahenteuna aya tilu hal anu tiasa dilakukeun ku konsumen pikeun ngabantosan tantangan poténsial.

Kahiji, mimitian awal. Sakumaha anu dibahas di luhur, mimiti balanja / pengiriman barang tiasa aya mangpaatna. Upami cukup konsumen ngamimitian awal, ieu bakal ngabantosan ngahindarkeun spike anu ageung dina kiriman di akhir bulan Nopémber sareng awal Désémber anu tiasa ngaleungitkeun kapasitas pangiriman terbatas.

Kadua, ngaleungitkeun kiriman tambahan. Contona, shoppers online bisa boga pausahaan ngirimkeun langsung ka kulawarga jeung babaturan tinimbang ngirim ka dirina lajeng ngirim ka kulawarga jeung babaturan.

Tungtungna, pilih pilihan pengiriman barang sareng perusahaan online sacara bijaksana. Sadaya pilihan pengiriman barang henteu sami dina réliabilitas sareng laju. Kitu ogé, sadaya perusahaan henteu sami-sami mahér dina pengiriman barang online anu gancang sareng dipercaya. 

Q: Naha aya masalah ranté suplai anu kedah dipikanyaho ku konsumen pikeun usum liburan?

A: Seueur perusahaan anu nyanghareupan tangtangan sareng stockouts sareng langkung laun tibatan replenishment normal. Intina nyaéta urang, dina sababaraha kasus, paménta anu langkung luhur tibatan pasokan. Konsumén kudu mertimbangkeun sahenteuna dua pangaluyuan kana usum liburan maranéhanana.

Kahiji, ulah panik, tapi kudu proaktif. Kasaluyuan antara suplai sareng paménta tiasa nyababkeun henteu sayogi anu tiasa janten langkung nangtang nalika urang maju dina ahir taun 2021.

Kadua, lalajo anggaran. Pasokan / paménta mismatches bisa ngabalukarkeun (sakumaha kami geus witnessing) harga luhur. Tambih Deui, kalawan suplai kawates produk, retailers bisa jadi kirang daék nawiskeun diskon jero. Urang sadayana resep nawar tapi ngantosan aranjeunna tiasa langkung résiko taun ieu.

Q: Sanaos konsumen tiasa nyalahkeun rak-rak bulistir di supermarkét ngan ukur kusabab gangguan ranté pasokan, naha faktor sapertos kakurangan tenaga kerja sareng kakurangan bahan baku anu dimainkeun di dieu?

A: Leres, tapi dasarna ieu sadayana tiasa ditingali salaku gangguan ranté suplai atanapi sahenteuna kajadian anu nyababkeunana. Contona, upami perusahaan manufaktur ngarencanakeun pikeun ngahasilkeun 10,000 unit produk dina jangka waktu anu ditangtukeun, tapi kakurangan tanaga gawé ngan ukur ngahasilkeun kapasitas anu cukup pikeun ngahasilkeun 5,000 unit, rencanana parantos kaganggu. 5,000 anu leungit tiasa nyababkeun rak bulistir di sababaraha lokasi. Sareng ieu mangrupikeun conto tina seueur masalah anu tiasa nyumbang kana kakurangan dina ranté pasokan.   

P: Tungtungna, urang sering ngadangu para ahli ngobrol ngeunaan "normal anyar" dina ranté suplai. Nanging, nalika urang ngadeukeutan ahir taun kadua pandémik, frustasi konsumen sigana ningkat yén pasokan produk henteu sayogi. Naha kakurangan produk kronis mangrupikeun normal anyar?

A: Henteu, kuring henteu satuju sareng klaim anu wani ieu ngeunaan "normal anyar" dina ranté pasokan. Dina seueur kasus, hal-hal bakal balik deui ka kaayaan pra-Covid. Aya sababaraha iwal pikeun ieu, kumaha oge. Kuring nyangka urang bakal teras-terasan ningali sababaraha tingkat kakurangan nalika ranté pasokan balik deui ka kapasitas pinuh. Ogé, aya sababaraha masalah kapasitas anu bakal nyandak deui alamat, kayaning kakurangan supir treuk.

Dina catetan anu langkung terang, kuring nyangka bakal aya tingkat inovasi anu ngainduksi Covid anu bakal ngaluncat sababaraha ranté pasokan ka tingkat kaunggulan anu langkung luhur, anu bakal nyababkeun seueur nilai pikeun konsumen. Pikeun gelar ieu lumangsung, pamakéna bisa ngalaman "hadé" normal.    

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment