Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

IceCure Médis asup kana perjanjian distribusi awal sareng Mobile SCANMED Systems SP. z oo

Ditulis ku Harry Johnson

IceCure Médis Ltd., pamekar generasi salajengna téknologi cryoablasi invasif minimal anu ngancurkeun tumor ku katirisan, dinten ngumumkeun yén éta parantos ngalebetkeun perjanjian distribusi awal sareng Mobile SCANMED Systems SP. z oo pikeun ngajual sacara éksklusif ProSense™ Cryoablation System sareng barang-barang di Polandia. Dina dua belas bulan tina nandatanganan perjangjian distribusi awal, pihak-pihak ngarepkeun bakal asup kana perjanjian distribusi éksklusif jangka panjang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

IceCure Médis Ltd., pamekar generasi salajengna téknologi cryoablasi invasif minimal anu ngancurkeun tumor ku katirisan, dinten ngumumkeun yén éta parantos ngalebetkeun perjanjian distribusi awal sareng Mobile SCANMED Systems SP. z oo pikeun ngajual sacara éksklusif ProSense™ Cryoablation System sareng barang-barang di Polandia. Dina dua belas bulan tina nandatanganan perjangjian distribusi awal, pihak-pihak ngarepkeun bakal asup kana perjanjian distribusi éksklusif jangka panjang.

"Kami bungah ngumumkeun perjanjian awal sareng Mobile SCANMED Systems pikeun ngadistribusikaeun Sistem ProSense Cryoablation kami di Polandia, ngembangna jangkauan kami di Uni Éropa (" EU "), dimana sistem kami ayeuna disatujuan dina tanda CE. Perjanjian ieu diwangun dina jaringan distribusi anu parantos kami ngadegkeun sataun katukang sareng mangrupikeun bagian tina misi kami pikeun nyandak téknologi ieu ka sadaya géografi, "koméntar Eyal Shamir, Chief Executive Officer of IceCure. "Sistem kasehatan Polandia dipikaterang pikeun nyayogikeun pangobatan kanker anu maju sareng nyoko kana terapi sareng téknologi énggal. Salaku kanker payudara terus janten salah sahiji jinis kanker paling umum di kalangan awéwé Polandia, kalayan dilaporkeun 24,644 awéwé didiagnosis di 20201, Polandia geus ngagabung usaha global pikeun ngaronjatkeun screening kanker payudara guna nangtukeun jenis panyakitna jeung ngubaran penderita dina tahap saméméhna. Kami yakin kampanye ieu cocog sareng kamampuan sistem urang pikeun ngubaran penderita sateuacanna sareng tanpa operasi ku ngancurkeun tumor ganas. Salaku tambahan, téknologi kami ogé nawiskeun alternatif invasif minimali pikeun operasi pikeun ngubaran kanker dina organ anu sanés, kalebet ginjal, paru-paru, sareng tulang. " 

"Tim Sistem SCANMED Mobile terus nganteurkeun misi kami pikeun nyayogikeun panyadia kasehatan Polandia aksés kana téknologi médis anu pangsaéna sareng pangénggalna ti sakumna dunya. Perjanjian dinten ieu bakal nyandak téknologi cryoablasi inovatif Sistem ProSense Cryoablasi ka penderita kanker payudara di sapanjang Polandia. Sistem ProSense Cryoablation sanggup ngancurkeun tumor kalayan aman, gancang, sareng henteu nyeri, tanpa kedah dioperasi, "saur Marcin Weksler, Chief Executive Officer of Mobile SCANMED Systems.

Dina watesan perjangjian distribusi awal, Mobile SCANMED Systems wajib nanggungjawaban kana sadaya sarat pikeun ngajual ProSense Cryoablation System di Polandia. Mobile SCANMED Systems tiasa waé ngajual di Polandia produk ProSense Cryoblation System sareng bahan konsumsi anu dipésér ti IceCure. Saatos nandatanganan perjanjian distribusi awal, Mobile SCANMED Systems ogé kedah nempatkeun mesen awal anu jumlahna sakitar $ 100,000.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment