Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Kumpulan seni illy énggal ditandatanganan ku Mona Hatoum diluncurkeun ku illycaffè

Ditulis ku Harry Johnson

illycaffè nampilkeun Koleksi Seni illy anu anyar sareng, pikeun anu pertama kalina, cocog sareng kaléng anu dihias anu ditandatanganan ku Mona Hatoum. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

illycaffè nampilkeun Koleksi Seni illy anu anyar sareng, pikeun anu pertama kalina, cocog sareng kaléng anu dihias anu ditandatanganan ku Mona Hatoum. 

Kalayan kasenian kasenian ngalangkungan opat dasawarsa, seniman visual Mona Hatoum diakuan sacara internasional pikeun puisi sareng politikeu oeuvre na, anu diwujudkeun dina rupa-rupa média anu sering sareng teu konvensional, kalebet instalasi, patung, video, fotografi sareng karya dina kertas.

Hatoum mimiti dikenal di tengah taun 1980an pikeun sababaraha pagelaran sareng karya pidéo anu fokus pisan kana awak.

Ti mimiti taun 1990an karyana parantos bergeser kana pamasangan skala ageung sareng patung anu tujuanna pikeun ngalibetkeun paningali dina émosi anu pikasieuneun tina karep sareng dorongan, kasieun sareng pikagumbiraeun.

Saprak harita, anjeunna teras-terasan ngembangkeun basa anu biasa, objék sapopoé domestik sering dirobih janten hal asing, surreal atanapi ngancam.  

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment