24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

VP anyar Penjualan ngumumkeun ku iN2L

Ditulis ku Harry Johnson

iN2L, panyadia ngarah tina solusi papacangan digital pribadi pikeun kahirupan senior, reueus ngumumkeun tambihan Tim Jones salaku VP Penjualan énggal. Dina kalungguhanana, Jones bakal ngalaporkeun ka Lisa Taylor, CEO iN2L, pikeun ngajalankeun strategi penjualan berorientasi kamekaran organisasi sareng ngabantosan ngalantarankeun nilai dalil jangka panjang na ka pasar hirup senior anu langkung lega.

Nyitak Friendly, PDF & Email

iN2L, panyadia ngarah tina solusi papacangan digital pribadi pikeun kahirupan senior, reueus ngumumkeun tambihan Tim Jones salaku VP Penjualan énggal. Dina kalungguhanana, Jones bakal ngalaporkeun ka Lisa Taylor, CEO iN2L, pikeun ngajalankeun strategi penjualan berorientasi kamekaran organisasi sareng ngabantosan ngalantarankeun nilai dalil jangka panjang na ka pasar hirup senior anu langkung lega.

"Kami bungah ngabagéakeun Tim ka tim nalika kami ngamajukeun misi pikeun ningkatkeun pangalaman sepuh," saur Taylor. "Salaku pamimpin pasar dina solusi Dursasana hirup senior, urang peryogi pamimpin penjualan anu dinamis sareng visioner sapertos Tim pikeun ngaluncurkeun kami kana fase pertumbuhan salajengna. Kaparigelan jero na dina ngoperasikeun metodologi penjualan strategis bakal berharga pikeun iN2L. "

Tim mawa langkung ti 20 taun pangalaman dina penjualan téknologi kasihatan ka iN2L. Strategi penjualan anu jembar na fokus sami dina nyetir kamekaran bisnis anyar anu ngabeledug, nalika ngembangkeun program manajemén akun aktif sareng program ingetan. Panganyarna, salaku VP tina Penjualan Perusahaan di Relias, Tim ngawasi perencanaan sareng strategi pangembangan bisnis jangka panjang.

"Sawaréh kusabab pandemi, sawaréh kusabab parobihan sénsip, pasar hirup manula dina jaman inovasi anu luar biasa sareng fluks," saur Jones. "Aya seueur poténsial pikeun tumuh - utamina sapertos didorong ku cara solusi Dursasana digital tiasa ngabina tingkat konéksi, kapuasan, sareng karaharjaan anu langkung ageung diantara warga masarakat. Kuring ngahormatan pikeun mantuan tumuwuh jangkauan iN2L nalika aranjeunna innovate cara anyar pikeun nurture hubungan bermakna na minuhan pribadi diantara populasi senior urang.

Kalayan nekenkeun kana nyiptakeun nilai leres, filsafat penjualan Jones diakar dina ngalaksanakeun palaksanaan kontinyu, prosés, sareng perbaikan Dursasana. Pendekatan na museur kana investasi dina hubungan pribadi anu kuat, utamina antara titik kontak klien, kasuksésan pelanggan, sareng penjualan.

"Tim netepkeun palang luhur. Kakuatanana aya dina ngangkat timna ka tingkat kasuksesan anu langkung luhur, "saur Mekar. "Kami hoyong pisan ningali kumaha kamampuan kapamimpinan anu unik na ningkatkeun kamampuan urang pikeun nganteurkeun tingkat anyar pangalaman palanggan."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment