Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Ngalanggar Maroko wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK

Maroko nyaram sadaya penerbangan Inggris, Jérman, sareng Belanda kusabab lonjakan COVID-19 énggal

Maroko nyaram sadaya penerbangan Inggris kusabab lonjakan COVID-19 anyar di Inggris.
Maroko nyaram sadaya penerbangan Inggris kusabab lonjakan COVID-19 anyar di Inggris.
Ditulis ku Harry Johnson

Dina dua minggu ka pengker, Karajaan Inggris parantos ngalaporkeun langkung seueur kasus COVID-19 anyar dibandingkeun Perancis, Jérman, Italia sareng Spanyol.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Maroko ngalarang penerbangan ka sareng ti Inggris kusabab kaayaan COVID-19 anu parah di Great Britain
  • Pamawa Inggris EasyJet parantos ngabolaykeun perjalanan kaluar ti Inggris ka Maroko dugi ka 30 Nopémber.
  • Operator liburan utama Inggris TUI damel sareng palanggan pikeun ngatur angkatna ti Maroko.

Pamaréntah Maroko ngumumkeun yén sadaya penerbangan ka sareng ti Inggris, Belanda, sareng Jérman parantos ditunda tengah wengi Rebo.

Pejabat pamaréntahan di Rabat nyatakeun yén larangan penerbangan UK parantos diberlakukeun kusabab jumlah kasus inféksi COVID-19 anu anyar ningkat di Inggris Raya.

Pindah anu bakal diterapkeun ti 23: 59GMT dinten Rebo, parantos dikonfirmasi ku Kantor Bandara Nasional Maroko, anu ngingetkeun yén éta bakal tetep aya di tempat 'dugi ka aya bewara salajengna.

Kaputusan pamaréntah pikeun ngalarang perjalanan tiasa mangaruhan kulawarga di Inggris sareng Wales ngarencanakeun ngarambat ka lokasi wisata anu populer pikeun warga Inggris salami liburan satengah istilah, anu dimimitian minggu payun. 

Operator Inggris EasyJet, Anu ngalir penerbangan antara Éropa sareng Maroko, parantos ngabatalkeun perjalanan kaluar ti Inggris ka Maroko dugi ka 30 Nopémber.

EasyJet aya dina pembicaraan sareng pamaréntah Maroko ngeunaan nawiskeun penerbangan repatriation pikeun warga Inggris anu mendakan dirina nyangkut mancanagara kusabab larangan.

Operator liburan utama TUI parantos ngonfirmasi yén anjeunna parantos nyarios sareng pamaréntah Maroko ngeunaan pamindahan éta, sareng nyatakeun yén perusahaan damel sareng palanggan pikeun ngatur angkatna ti nagara Afrika Kalér.

Kaputusan pikeun ngawatesan perjalanan antara Inggris sareng Maroko asalna pajabat Inggris nyatet langkung 40,000 kasus COVID-19 énggal per dinten, sareng nagara ngalaporkeun maotna sadintenna pangluhurna tina coronavirus ti saprak Maret.

Dina dua minggu ka tukang, Inggris parantos ngalaporkeun langkung seueur kasus COVID-19 langkung anyar tibatan Perancis, Jérman, Italia sareng Spanyol ngagabung. 

Kapala kelompok payung Inggris NHS Confederation, Matthew Taylor, parantos ngingetkeun yén Inggris "kasumpingan kana krisis usum salju," ngantepkeun jasa kasihatan "tepi." 

Nanging, pamaréntah Inggris parantos nampik panggilan pikeun nerapkeun larangan COVID-19 dina COVID na 'Plan B,' mutuskeun yén aya saran ngeunaan penguncian dina usum salju.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment