Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Hawaii Megatkeun Warta Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos jelema Ngawangun deui resorts tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Hotel Hawaii ningali turunna pendapatan sareng padumukan

Hotel Hawaii ningali turunna pendapatan sareng padumukan.
Sarat Travel Internasional Hawaii Anyar
Ditulis ku Harry Johnson

Industri hotél Hawaii ningali panurunan dina Séptémber RevPAR sareng padumukan di nagara bagian dibandingkeun Séptémber 2019, sabagéan akibat pangaruh tina Delta varian anu ngadukung paménta perjalanan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Hawaii hotél RevPAR turun 13.5% dina bulan Séptember 2021 dibandingkeun sareng Séptémber 2019 kusabab padumukan anu langkung handap.
  • Hotel Hawaii masih mingpin nagara dina RevPAR sareng ADR.
  • Ngaliwatan salapan bulan mimiti 2021, kinerja hotél Hawaii di sakumna nagara terus dipangaruhan ku pandemi COVID-19.

Hotel Hawaii di sakumna nagara dilaporkeun pangasilan anu langkung saé per kamar anu sayogi (RevPAR), rata-rata tingkat harian (ADR), sareng padumukan di Séptémber 2021 dibandingkeun sareng Séptémber 2020 nalika pesenan karantina Nagara pikeun wisatawan kusabab pandemi COVID-19 nyababkeun turunna dramatis pikeun industri hotél. Upami dibandingkeun sareng Séptémber 2019, ADR nagara bagian langkung luhur dina Séptémber 2021 tapi RevPAR langkung handap kusabab kirang padumukan.

Numutkeun ka Hawaii Hotel Performance Report anu diterbitkeun ku Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA), nagara bagian RevPAR dina bulan Séptember 2021 mangrupikeun $ 168 (+ 442.6%), sareng ADR $ 304 (+ 102.7%) sareng padumukan 55.2 persén (+34.6 persentase poin) dibandingkeun Séptémber 2020. Dibandingkeun sareng Séptémber 2019, RevPAR langkung handap 13.5 persén, disetir ku padumukan anu langkung handap (-23.8 persentase poin) anu teu tiasa diimbangi ku ningkat ADR (+ 23.7%).

"Industri hotél Hawaii ningali panurunan dina Séptémber RevPAR sareng padumukan di nagara bagian dibandingkeun Séptémber 2019, sabagian kusabab pangaruh tina Delta varian anu nganggur paménta perjalanan," saur John De Fries, presiden sareng CEO HTA. "Ieu ngingetkeun urang yén pandemi henteu réngsé sareng urang kedah tetep waspada pikeun ngajaga komunitas urang aman sareng pemulihan ékonomi dina jalur anu bener."

Timuan laporan na ngamangpaatkeun data anu disusun ku STR, Inc., anu ngalaksanakeun survey anu pang gedéna sareng paling komprehensif ngeunaan sipat hotél di Kapuloan Hawaii. Pikeun Séptémber, survey kaasup 144 pasipatan anu ngagambarkeun 46,094 kamar, atanapi 85.4 persén sadaya properti panginepan sareng 86.0 persén tina akomodasi pangoperasian anu gaduh 20 kamar atanapi langkung di Kapulauan Hawaii, kalebet anu nawiskeun jasa pinuh, jasa terbatas, sareng hotél kondominium. Sewa pakansi sareng pasipatan biasa teu kalebet dina survey ieu.

Dina Séptémber 2021, panumpang anu sumping ti luar nagara tiasa ngaleungitkeun mandiri 10 dinten mandat Nagara upami aranjeunna divaksinasi pinuh di Amérika Serikat atanapi ku hasil uji coba COVID-19 NAAT négatip anu sah tina Rakan Pangujian Dipercanten sateuacan angkatna aranjeunna ngalangkungan program Travels Aman. Tanggal 23 Agustus 2021, Gubernur Hawaii David Ige ngadesek wisatawan pikeun nyusudkeun perjalanan anu teu penting dugi ka akhir Oktober 2021 kusabab varian Delta hasilna sistem kasehatan nagara seueur teuing.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment