24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Baham Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia kabudayaan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos tanggung jawab News kelestarian piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Karang Vita Berbasis Bahama meunang Hadiah Earthshot Pangeran William anu bergengsi

Pembaruan Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahama dina COVID-19
Bahama
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama ngabagjakeun perusahaan Coral Vita anu berpangkalan di Grand-Bahama dina meunang Hadiah Earthshot Pangeran William anu prestisius sajuta-juta pound di Istana Alexandra, di London dinten Minggu kamari. Hadiah Earthshot tina £ 1 juta dileler ku Royal Foundation ka lima juara unggal taun pikeun solusi inovatifna pikeun tantangan lingkungan. Hadiah dileler dina lima katégori: "Ngajaga sareng Malikkeun Alam," "Ngahirupkeun Samudra Urang," "Ngabersihan Hawa Urang," "Ngawangun Dunya Bebas Runtah" sareng "Ngalereskeun Iklim Urang." Diantara lima Pemenang Hadiah anu munggaran, tim Coral Vita dianugerahi hadiah £ 1 juta dina katégori "Revive Our Ocean".

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Prakarsa ilmiah anu didasarkeun di Pulo Grand Bahama nampi pangakuan global pikeun pangaruhna pikeun pangaruh épék pemanasan global di sagara dunya.
  2. Karang Vita sanggup numéakeun karang dugi ka 50 kali langkung gancang dibanding na tumbuh di alam, bari naekeun katahanan ngalawan kaasaman asam sareng pemanasan.
  3. Fasilitas ieu janten pusat pendidikan laut sareng parantos terkenal salaku tempat wisata.

Nalika nampi berita ngeunaan Earthshot Prize anu dipasihkeun ka Coral Vita, Diréktur Jénderal Pariwisata, Investasi & Penerbangan Aviation Joy Jibrilu nyatakeun, "Salaku nagara, éta masihan urang bangga pisan yén inisiatif ilmiah anu didasarkeun di pulau Grand Bahama ngagaduhan nampi pangakuan global pikeun pangaruhna pikeun ngubaran pangaruh pemanasan global di sagara dunya. "

Dina 2018, Sam Teicher sareng Gator Halpern, pendiri Coral Vita, ngawangun kebon karang di Grand Bahama pikeun merangan parobihan iklim. di Bahama. Fasilitas ieu janten pusat pendidikan laut sareng parantos terkenal salaku tempat wisata. Sataun saatos ngaluncurkeun fasilitas ieu, Hurricane Dorian ngancurkeun pulau Grand Bahama, anu nguatkeun kaputusan perusahaan pikeun nyalametkeun terumbu karang urang. Ngagunakeun metodeu terobosan, Karang Vita tiasa numéakeun karang dugi ka 50 kali langkung gancang dibanding na tumbuh di alam, bari naekeun katahanan ngalawan kaasaman asam sareng pemanasan. Metode terobosan ilmiah ieu ngajantenkeun Karang Vita calon sampurna pikeun Hadiah Bumi.

Yayasan Karajaan Adipati sareng Duchess Cambridge Earthshot Hadiah dikembangkeun dina 2021. Tujuanana penghargaan éta nyaéta insentif parobihan sareng ngabantosan ngalereskeun planét salami sapuluh taun ka payun.

Unggal taun, salami sapuluh taun ka payun, lima hadiah masing-masing sajuta pon bakal dilélérkeun ka para peminat lingkungan, diarep-arep masihan 50 solusi pikeun masalah lingkungan anu pangageungna sadunya dugi ka taun 2030. Langkung 750 nominasi ti sadaya daérah di dunya diayakeun panghargaan global anu bergengsi. Aya tilu finalis dina masing-masing tina lima kategori. Sadaya lima belas finalis bakal dirojong ku The Earthshot Prize Global Alliance, jaringan filantropi, LSM, sareng usaha sektor swasta di panjuru dunya anu bakal ngabantosan skala solusi na.

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan Earthshot klik di dieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment