Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Italia Megatkeun Warta wartos Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Pariwisata Seychelles sareng Klub Med naekeun Tujuan Di Sepanjang Italia

Pariwisata Seychelles di Itali
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Kantor perwakilan Pariwisata Seychelles di Italia parantos damel bareng sareng Club Med, ngayakeun serangkaian acara pikeun ngamajukeun Seychelles di seberang Itali sateuacan payun pengumuman yén pulau-pulau surga Samudra Hindia mangrupikeun 6 tujuan sareng 3 nagara di luar Éropa Warga Italia tiasa ngumbara .

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Diacara ku Pariwisata Seychelles, 30 agén perjalanan pikeun tiap acara diangkut dina slide dahar beurang sareng pidéo pidéo kana suasana anu dituju.
  2. Karesep kana tujuan anu saé pisan saprak dibuka ku Pamaréntah Italia koridor wisata ka Seychelles.
  3. Rangkaian acara pribadi ieu mangrupikeun waktos anu sampurna pikeun ningkatkeun kasadaran kapuloan.

Acara dagang munggaran diayakeun di Roma di Hotel Metropole tanggal 22 Séptémber, di tengah kota, dituturkeun ku hiji di Naples tanggal 24 Séptémber di Club Rosolino. Acara akhir dilaksanakeun di Hotel NYX di Milan tanggal 28 Séptémber.

Dihaturkeun ku Pariwisata Seychelles wawakil pamasaran di Italia, Danielle Di Gianvito, sareng Diréktur Komérsial Club Med B2B sareng M&E Italia Anne-Laure Redon, 30 agén perjalanan pikeun tiap acara, dipilih di antara mitra pangalusna Club Med, diangkut dina slide siang sareng presentasi pidéo kana suasana tina tujuan. Ieu dituturkeun ku sési jaringan.

Acara konsumen di Milan nuturkeun tanggal 5 Oktober anu diayakeun kolaborasi sareng jaringan agénsi Gattinoni, di kantorna di Milan pusat. Acara ieu kalebet tuangeun sareng presentasi sareng dihadiran ku nasabah anu méakkeun tinggi agénsi perjalanan, sareng anggota jaringan perjalanan anu sanés.

Minat kana tujuan anu luhur pisan saprak dibuka ku Pamaréntah Italia koridor wisata ka Seychelles sareng séri acara pribadi ieu mangrupikeun kasempetan anu sampurna pikeun ningkatkeun kasadaran kapuloan salaku tujuan liburan anu sampurna sareng ngadorong penjualan liburan.

Club Med ogé parantos negeskeun lonjakan pesenan kanggo trimester terakhir 2021 sareng semester kahiji 2022. "Ku ayana tren ayeuna, Club Med ngarepkeun bakal ningkatkeun volume dibandingkeun sareng jaman pra-Covid mimiti paruh mimiti 2022. Ieu ogé berkat séri inovasi anu Club Med nuju siapkeun di pasar sareng kana Investasi dina Club Med Exclusive Collection, anu kalebet Seychelles. Pentingna kisaran Koléksi Ekslusif Club Med tumbuh 15% dibandingkeun sareng 2 taun ka pengker sareng ayeuna nyumbang 30% tina total penjualan. Nalika COVID-19 parantos ngarobih kabiasaan perjalanan, palanggan ayeuna milarian privasi sareng fasilitas kalayan rohangan ageung dimana aranjeunna tiasa nghirup kabébasan di luar ruangan, "saur Ibu Anne-Laure Redon.

Italia parantos lami janten salah sahiji pasar wisata ngarah Seychelles sareng mangrupikeun pasar sumber kaopat tujuan anu dituju, ngahasilkeun 27,289 kadatangan di 2019 sateuacan ngamimitian COVID, tapi turun ka 2,884 di 2020 nalika COVID sareng larangan perjalanan nyepeng Italia. Dugi ka 10 Oktober 2021, 1,029 pangunjung parantos ngumbara ka Seychelles ti Italia.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment