24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jamaika megatkeun News wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Jamaika Ningali Paménta Anu Kuat Ti Wisatawan Amérika Serikat

Jamaika di paménta ku wisatawan AS
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Salajengna sinyal tina rebound pariwisata anu teras-terasan ka Jamaika, duanana American Airlines sareng Southwest Airlines sasarengan sareng Expedia nyatet paningkatan paménta tujuan ku palancong dina minggu sareng bulan ka payun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Uptick parantos dicatet ku Amérika Airlines sareng Southwest Airlines sasarengan sareng Expedia.
  2. Ti Nopémber, American Airlines bakal ngamanpaatkeun Boeing 787-8 Dreamliner anyar lega pikeun operasi ieu.
  3. Southwest Airlines ngawartosan yén operasi hiberna ka Montego Bay (MBJ) dina waktos caket caket pisan tingkat rékam pra-pandemi taun.

"Amérika, Kidul Kidul sareng Expedia sadayana mitra kritis pikeun sektor pariwisata Jamaika, sareng kami ngarepkeun ngabagéakeun langkung seueur tamu dina waktos anu caket," saur Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett. "Kapercayaan dina kamekaran pikeun pariwisata Jamaika tetep kuat sareng kami bakal ngajaga protokol kaséhatan sareng kaamanan kelas Jamaica CARES kami, kalebet Koridor Ketahanan, pikeun mastikeun usum salju anu mantep. "

Pikeun minuhan paménta anu langkung luhur pikeun Jamaica, American Airlines bakal ngukur pesawat anu dianggo dina penerbangan ka Montego Bay (MBJ) ti hub kota utama na di Dallas / Fort Worth (DFW), Miami (MIA), sareng Philadelphia (PHL). Hingga Nopémber, aranjeunna bakal ngamangpaatkeun Boeing 787-8 Dreamliner anyar lega pikeun operasi ieu. Boeing 787-8 Dreamliner mangrupikeun salah sahiji pesawat pangénggalna, nawiskeun pangalaman hiber anu langkung raoseun kalayan raos tambahan pikeun panumpang kelas bisnis sareng ékonomi.

American Airlines mangrupikeun pangangkut panumpang udara pangageungna anu ngalayanan Jamaika. Éta ngoperasikeun sababaraha penerbangan non-stop unggal dinten ka tujuan ti sababaraha kota di Amérika Serikat kalebet Miami (MIA), New York (JFK), Philadelphia (PHL), Chicago (ORD), Boston (BOS), Dallas / Fort Worth (DFW, sareng Charlotte (CLT). Maskapai ogé nembé ngumumkeun yén aranjeunna bakal ngoperasikeun penerbangan non-stop 3 kali mingguan Sun / Mon / Thu ti Philadelphia (PHL) ka Kingston (KIN) dimimitian 4 Nopémber.

Samentara éta, Southwest Airlines parantos ngawartosan Menteri Bartlett yén operasi hiber na kana jarak dekat Montego Bay (MBJ) caket pisan tingkat rékam pra-pandemi taun. Tumuwuhna paménta ieu dituduhkeun ku Amérika sareng Kulon Kidul salajengna didukung ku Expedia, anu ngagaduhan data nunjukkeun kamar wengi sareng métrik kamekaran panumpang ngaleuwihan jaman anu tiasa dibandingkeun dina 2019.

Pembaruan ieu disayogikeun nalika rapat sareng maskapai sareng Expedia anu mangrupikeun sababaraha rapat anu diayakeun sareng pamimpin industri perjalanan di pasar sumber panggedéna di Jamaika di Amérika Serikat sareng Kanada. Rapat dimaksudkeun pikeun ngadorong paningkatan kadatangan wisatawan dina waktos anu caket sareng pikeun ngukuhan investasi langkung jauh dina sektor pariwisata pulau. Gabung sareng Menteri Bartlett dina rapat ieu nyaéta Pupuhu Déwan Pariwisata Jamaika, John Lynch; Diréktur Pariwisata, Donovan White; Strategist senior di Kamentrian Pariwisata, Delano Seiveright sareng Wakil Diréktur Pariwisata pikeun Amérika, Donnie Dawson.

Jamaika tetep kabuka pikeun perjalanan sareng tetep ngabagéakeun para tamu kalayan aman. Protokol kasihatan sareng kaamanan na mangrupikeun anu munggaran nampi pangakuan Travel Travel & Pariwisata Dunya (WTTC) Aman Travels anu ngamungkinkeun tujuan pikeun dibuka deui pikeun ngumbara dina Juni 2020. Pulo ieu ogé nembe ngumumkeun pamekaran pelayaran anyar sareng salapan puluh persén rencana investasi wisata tetep dina jalur.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment