24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan pendidikan News Kaséhatan Industri silaturahmi Warta Breaking Malta wartos tanggung jawab News kelestarian piknik News Kawat Wisata

Ngarespon Ayeuna Kode Iklim Mendesak Beureum

SUNx Malta
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

SUNx Malta ayeuna parantos ngaluarkeun laporan taunan kadua na ngeunaan Perjalanan Ramah Iklim sateuacan KTT Iklim Glasgow COP 26. SUNx mangrupikeun LSM berbasis EU anu diadegkeun salaku warisan pikeun iklim sareng trailblazer kelestarian, Maurice Strong.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Laporan éta nunjukkeun paningkatan bencana global anu didorong ku iklim sareng kumaha ieu mangaruhan kana sektor Perjalanan & Pariwisata penting dina ékonomi dunya.
  2. Éta nyauran katahan iklim ayeuna pikeun kagiatan Wisata & Pariwisata.
  3. Laporan ogé nyauran rencana pangurangan émisi sareng kelestarian anu jelas dumasar kana élmu, cuaca, sareng tungtutan nonoman.

Panon poéx laporan nelepon pikeun DASH-2-Zero ngarojong Déklarasi Pariwisata Glasgow panganyarna.

Dumasar data panilitian anu dikurasi, Laporan nunjukkeun paningkatan bencana global anu didorong iklim sareng kumaha dampak ieu kana sektor Perjalanan & Pariwisata penting dina ékonomi dunya.

Laporan ogé:

  1. Ngarojong Déklarasi Pariwisata Glasgow sareng ngadesek DASH-2-Zero pikeun nyandak komitmen anu dilakukeun langkung gancang sareng langkung gancang nunjukkeun target émisi karbon dioksida enol bersih pikeun 2030 sareng emisi gas rumah kaca enol ku 2050.
  2. Nelepon pikeun ketahanan iklim ayeuna pikeun kagiatan Wisata & Pariwisata, ogé rencana pangurangan émisi sareng kelestarian anu jelas dumasar kana élmu, cuaca, sareng tungtutan nonoman.
  3. Nangtukeun sauntuyan jasa dukungan anu sayogi pikeun ngabantosan perusahaan sareng komunitas tetep dina jalur pikeun masa depan perjalanan anu ramah iklim.
  4. Nawiskeun na Pendaptaran Travel Ramah Iklim numbu ka Portal Aksi Iklim UNGlobal pikeun ngabantosan pamangku kapentingan pariwisata ngadaptarkeun ambisi iklim sareng kelestarian sareng nunjukkeun kamajuan.
  5. Recognizes kapentingan sentral jeung peran nonoman dina kaayaan krisis iklim existential jeung kumaha jalma ngora ngabantosan pikeun ngamajukeun parobahan anu positif sakuliah sektor Travel & Pariwisata.

Professor Geoffrey Lipman, Présidén SUNx Malta, sarta Présidén Mitra Iklim & Pariwisata Internasional (ICTP), saurna, "Kami henteu ngan ukur resep ngadukung Déklarasi Glasgow, tapi kami ngarepkeun Laporan Perjalanan Ramah Iklim urang bakal ngadorong tindakan nyata sareng réspon positif kana panggero Sekretaris Jenderal PBB Guterres pikeun Kode Beureum pikeun Kamanusaan, digariskeun ku IPCC ka-6 panganyarna. Laporan Penilaian. Konsep kami ngeunaan Perjalanan Ramah Iklim sareng panggero kami pikeun a DASH-2-Nol bisa meta salaku katalis pikeun robah gancang sarta conduit ka PBB dipingpin 2030/2050 Héjo jeung Bersih Roadmap pikeun masa depan hadé.

“SUNx Malta ogé geus diteundeun kaluar sorangan Visi Dékade, anu nargétkeun 10,000 perusahaan anu kadaptar sareng 1000 komunitas ku 2030, ogé 100,000 Juara Iklim pikeun ngadukung transformasi "

Pikeun ngundeur laporan, klik di dieu.

Ngeunaan SUNx

panonpoex nyaéta hiji organisasi non-profit basis EU, ngadegkeun salaku warisan pikeun Maurice Strong, iklim jeung kelestarian purwakarta satengah abad ka tukang. Éta gawé bareng sareng Kamentrian Pariwisata Malta sareng Perlindungan Konsumen sareng Otoritas Pariwisata.

panonpoex Malta nyiptakeun 'Sistem Wisata Héjo & Bersih, Ramah Iklim' pikeun ngabantosan perusahaan Perjalanan & Pariwisata sareng komunitas ngarobih kana Ékonomi Iklim énggal. Program ieu dumasar kana ngirangan karbon, nyumponan Tujuan Pangwangunan Sustainable, sareng cocog sareng lintasan Paris 1.5C. Éta fokus kana aksi sareng pendidikan - ngadukung perusahaan sareng komunitas ayeuna pikeun nganteurkeun ambisi iklimna sareng nyorong pamimpin ngora isukan pikeun nyiapkeun karir anu nguntungkeun dina séktor Perjalanan.

website 

Facebook

Twitter

LinkedIn 

pendaptaran

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment