24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Asosiasi News Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Investasi LGBTQ Rapat Berita Industri rapat wartos jelema piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK WTN

WTN Boga Patarosan Kasalametan Anyar pikeun Pasar Perjalanan Dunya London

WTM London

Bakal aya Pasar Wisata Dunya fisik sareng WTM virtual. Dinten ieu, Jaringan Pariwisata Dunya ngahontal ka WTM sareng dua patarosan anu ngadesek sareng banding supados bagian fisik Pasar Wisata Dunya langkung aman.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • COVID-19 sareng anyar Sub-varian AY.4.2 ngambil alih berita utama di Inggris, dua minggu sateuacan Pasar Wisata Dunya di London.
  • nu Jaringan Pariwisata Dunya dinten ieu ngaluarkeun banding anu ngadesek sareng patarosan anu penting pikeun Pameran Reed, panitia tina Pasar Wisata Dunya.
  • Profesional pariwisata ti sakumna dunya diharepkeun pendak di Excel Exhibition Center 1-3 Nopémber.

Sakumaha aman Pasar Perjalanan Dunya di London?

Pasar Wisata Dunya siap nunjukkeun ka dunya yén acara dagang tiasa dilakukeun, pariwisata janten normal deui, sareng investasi pikeun pariwisata dipiharep bakal nyandak sektor ieu dina jalur anu leres.

Di London sareng tempat sanésna di Inggris, pub sareng réstoran, ogé tempat acara dibuka. Nganggo masker henteu diperyogikeun kecuali dina transportasi umum. Harga hotél paling luhur, sareng anu datang deui.

Dina waktos anu sami, Inggris nyatakeun kamari 49,139 kasus COVID-19 anyar sareng 179 maotna. Numutkeun ka areport on CNBC, Dokter Inggris nyauran pikeun nyandak pangwatesan ka Inggris. Galur anyar virus anu ayeuna parantos katingal Inggris bahkan langkung katular.

Dunya pariwisata global henteu tiasa ngantosan pendak sareng sasalaman sareng rerencangan lami di WTM anu bakal datang. Publikasi ieu mangrupikeun mitra média pikeun World Travel Market and Publisher, Juergen Steinmetz, nuju ngepak koper na.

Arab Saudi ngan saminggu ieu mastikeun konpérénsi salaku sponsor utama pikeun Pasar Wisata Dunya lumangsung di Pusat Pameran Excel di London ti 1-3 Nopémber bulan payun.

Agenda WTM 3 dinten dikemas ku acara sareng rapat. WTM 2021 mangrupikeun pameran wisata global anu mimiti anu pangpentingna saprak wabah COVID-19 sareng pembatalan tragis ITB Berlin di 2020.

Ngabolaykeun Pasar Wisata Dunya London menit terakhir ayeuna sigana bakal nyababkeun pundung sareng gelombang kejutan di panjuru dunya. Penting pikeun WTM pikeun lumangsungna séktor anu diperyogikeun pisan.

Dinten ayeuna, Présidén Jaringan Pariwisata Dunya sareng ahli kaamanan perjalanan, Dr. Peter Tarlow, ngangkat dua patarosan sareng masalah anu penting. Dr Tarlow ogé bakal janten spéker di bagian maya Pasar Wisata Dunya.

Ieu anu tiasa dipendakan ku tamu dina halaman wéb ngeunaan hal kaamanan sareng kaamanan salami éta lumangsung.

Ukuran kaamanan pikeun ngiringan Pasar Wisata Dunya

WTM nyarios dina halaman wéb na: Kaamanan sareng bisnis anjeun anu diutamakeun ku kami. Di WTM London, anjeun tiasa yakin yén duanana aya dina tangan anu aman. Kitu ogé sacara saksama nuturkeun naséhat sareng pedoman pangénggalna, kami damel sareng aparat satempat sareng dina pancegahan anu ketat pikeun nempatkeun langkah-langkah énggal pikeun nganteurkeun acara anu aman pikeun anjeun tiasa pendakan, diajar, sareng ngalakukeun bisnis.

Ieu hartosna acara kami bakal katingali sakedik béda taun ayeuna, tapi parobihan ieu bakal ngamungkinkeun anjeun nikmati pangalaman nalika ngajaga diri, sareng anu sanésna, aman.

Sadayana hadirin kedah nunjukkeun buktina status COVID-19 pikeun ngalebetkeun acara urang. Dina kadatangan anjeun kedah nampilkeun téks, email, atanapi lolos pikeun mastikeun status COVID anjeun salah sahiji di handap ieu:

  • Bukti parantosan kursus vaksinasi pinuh 2 minggu sateuacan kadatangan.
  • Bukti Hasil Aliran Gurat négatip atanapi hasil PCR dicandak dina 48 jam kadatangan.
  • Bukti imunitas alami ditingalikeun ku hasil tés PCR positip pikeun COVID-19, awét salami 180 dinten ti tanggal tés positip sareng saatos parantosan periode isolasi diri.

Hadirin ogé bakal dipenta pikeun parios unggal dintenna nganggo kode NHS Test & Trace QR code. Punten perhatoskeun teu strips tes aliran gurat fisik atanapi kartu vaksinasi fisik moal ditampi salaku buktina valid pikeun status. Kanggo langkung jelasna ngeunaan COVID pass, klik di dieu.

Masker beungeut

Reed Expo, panitia World Travel Market, WTM, nyarios ka pengunjung:

WTM: Kami ngarékoméndasikeun pisan pikeun anjeun nganggo masker pameunteu nalika anjeun aya di rohangan jero rohangan sareng jalma anu biasana henteu tiasa dicampur.

"Pasar Wisata Dunya salaku paméran perdagangan perjalanan global anu ngarah netepkeun tren sanés ngan ukur pikeun acara nyalira tapi pikeun dunya. Ngidinan pamilon pikeun ilubiung tanpa topéng sanés ngan ukur janten perhatian kaamanan pikeun WTM, tapi éta bakal ngirim pesen anu salah salami waktos-waktos anu teu pasti ieu, "saur Juergen Steinmetz, Pupuhu Jaringan Pariwisata Dunya.

wtn350x200

WTN: Anu Jaringan Pariwisata Dunya nyaéta ngadesek Reed pikeun ngaléngkah deui ngajantenkeun masker pameunteu wajib pikeun acara éta. Ieu mangrupikeun prosedur standar dina kaseueuran acara di jero dunya di panjuru dunya. Éta moal tanggel waler pikeun WTM ngijinkeun hadirinna pikeun milih nyalira nganggo topéng.

WTN ngajantenkeun langkung jelas nalika nunjukkeun yén sadaya tamu kedah divaksinasi. Ieu mangrupikeun sarat pikeun IMEX America anu bakal datang di Las Vegas, 9-11 Nopémber.

Reed Expo, panitia World Travel Market, WTM, mastikeun yén datang:

WTM: Ventilasi di Pusat Pameran EXCEL bakal ningkat, ningkatkeun sirkulasi hawa seger saluyu sareng pitunjuk anu pang anyarna. 

WTN: Jaringan Pariwisata Dunya ngadesek Pusat Pameran EXCEL ngalaksanakeun kajian langsung, sareng ngabagi hasil kumaha efektifna sistem ventilasi ngalawan sadaya variasi AY.4.2 sub-varian.

Offshoot coronavirus ieu tina varian Delta ayeuna nyebar gancang di Inggris sareng dipeunteun janten 10-15 persén langkung tepa tibatan "indung" na anu ayeuna nguasaan inféksi Covid-19 sacara global.

Élmuwan diajar AY.4.2 sub-varian ieu, tapi ulah nyangka éta bakal musibah pikeun Inggris. Sadaya sami, éta dina tingkat na pangluhurna saprak Juli.

Di luar Inggris, subtipe ieu tetep "luar biasa langka" kalayan ngan ukur 2 galur anu aya di Amérika Serikat dugi ka ayeuna.

Kiwari, Maroko parantos nutup watesna ka Inggris, Ngajantenkeun nagara munggaran pikeun ngaluncurkeun larangan perjalanan anu parah ngalawan Inggris.

Dina Séptémber taun ayeuna, Badan Obat Éropa (Ema) ngumumkeun varian coronavirus katelah "Mu" anu tiasa janten sabab hariwang.

Dina 2 minggu kamari, Karajaan Inggris parantos ngalaporkeun langkung seueur kasus COVID-19 anu langkung anyar tibatan gabungan Perancis, Jérman, Italia, sareng Spanyol.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment