Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Italia Megatkeun Warta Rapat Berita Industri rapat wartos Ngawangun deui piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Tilu Acara Italia Bolster Pariwisata Kalayan Boost Yakin Anyar

TTG, SIA sareng SUN 2021 parantos suksés

Kana kasimpulan hasil tina TTG, SIA, sareng SUN 2021, janten harepan Menteri Pariwisata Italia, Massimo Garavaglia yén target pertumbuhan pariwisata 20% PDB mangrupikeun targét anu tiasa kahontal.

Nyitak Friendly, PDF & Email

TTG, SIA sareng SUN 2021 caket di Rimini Expo Center (Italia) kalayan para tamu ngadaptar 90% tina jumlah anu kacatet dina édisi 2019. Dikelompokeun ku Grup Pameran Italia, tilu acara, anu ngolompokkeun ranté pasokan pariwisata, ningali parobahan anu jelas dina kurva kapercayaan operator: téma konci anu dibuka édisi taun ieu. Pariwisata Italia sareng internasional dimimitian deui ti dieu.

  1. Pasar wisata Italia anu diayakeun ku Grup Pameran Italia keuna kana tingkat kahadiran pra-pandemi.
  2. 1,800 mérek, konfirmasi, sareng éntri énggal ti sababaraha nagara asing sareng daérah Italia anu ngiringan.
  3. Langkung 200 acara dina 9 arena anu bertema pikeun 650 jam diskusi sareng inpormasi khusus pikeun ahli industri.

A ngamimitian deui anu ningali 700 pembeli ti langkung 40 nagara deungeun (seuseueurna anu hadir fisik sareng cocog virtual pikeun anu ti nagara-nagara anu meryogikeun penerbangan jarak jauh), 62% ti Éropa sareng 38% ti nagara-nagara sanés Éropa. 80% operator anu dipilih pikeun nyocogkeun khusus kana wisata hiburan (tina perjalanan grup kana usulan khusus) sareng bagian langkung ti sektor MICE (Rapat, Insentif, Konperénsi sareng Pameran). Sumebar di 19 balai, 1,800 mérek anu hadir sareng langkung ti 200 acara dipentaskeun sareng langkung ti 250 panyatur dina salapan "Arenas" salami 650 jam diskusi sareng inpormasi.

Hasil anu diarepkeun langkung saé sareng caket kana tingkat pra-pandemi, nampi pujian ti sadayana pemangku kepentingan anu aya sareng terlibat dina nyusun pesen kawani sareng kreativitas pikeun sektor anu paling kapangaruhan sacara global ku kejutan pandemi. Tilu puluh nagara asing anu ngiringan TTG, sababaraha diantarana Italia parantos muka koridor kaséhatan, nyayogikeun tanda kapercayaan yén pasar pariwisata teratur parantos ngantosan. Daérah tropis, Wétan Tengah, Amérika sareng baskom Mediterania, ogé Éropa, narik kahirupan anyar pikeun cocog sareng paket wisata internasional anu énggal.

Babarengan asosiasi perdagangan anu paling wawakil, ti Federalberghi dugi ka séktor anu diwakilan ku Confturismo, ASTOI (Asosiasi Operator Tur), FTO (Féderasi Pariwisata Teratur), kalebet FAITA Federcamping, SIB (Uni Pendirian Laut), mitra institusional ENIT (Papan Pariwisata Italia) , Daérah, dunya panilitian sareng ISNART, Politéknik Milan sareng CNR (Déwan Panilitian Nasional) sareng analis pasar sareng tren konsumen, kalénder rapat parantos disusun pikeun ngagambarkeun pariwisata kahareup.

Jinis pariwisata anu bakal dialog sareng lembaga pikeun gancang nyayogikeun dirina nyalira sareng alat anu diperyogikeun pikeun awal anu anyar: tina usulan anu diteruskeun pikeun ningkatkeun séktor silaturahmi dina hal infrastruktur sareng konsép pikeun nyumponan paménta kualitas anu terus ningkat. kana strategi industri énggal, sapertos dina kasus ITA (Italia Air Transport), anu parantos negeskeun komitmenana kana kelestarian lingkungan sareng ékonomi ku operasi sareng pesawat generasi pangénggalna sareng nohonan paménta pikeun penerbangan langsung dina jalur antar benua.

TTG ogé ngabuktikeun yén daérah tiasa langkung dikhususkeun ku ngadangukeun jabatanana sareng ningkatkeun aset tradisional anu teu langsung sareng produk anu luar biasa, ti mimiti wisata pangalaman dugi ka jalur anggur. Tren pasar kedah diidentipikasi sateuacanna kalayan tipayun kanggo ngahirupkeun deui kapasitas kompetisi Italia di pasar global. Sorotan TTG ka-58 nyarioskeun bahasa kapercayaan ka jalma, kahirupan, alam sareng pikahareupeun. Salami upacara pembukaan, Menteri Pariwisata Massimo Garavaglia nyatakeun harepan yén nilai pariwisata bakal tumuh ku 20% PDB berkat gabungan pangaruh mérek Italia sareng tindakan anu diadopsi ku Pamaréntah pikeun usaha sareng padamelan.

Pikeun nandaan ulang taun 70-an ti SIA Hospitality Design, opat paméran - Kamar, Luar, Kabugaran sareng Hotel di Gerak - dikurilingan ku arsiték khusus pikeun silaturahmi sareng desain kontrak, nyatakeun inovasi sareng épolusi di Made di Italia hotél di tengah méwah minimal, kelestarian sareng perhatian anu hébat. kana karaharjaan fisik sareng méntal sémah, kalayan ningkatkeun perhatian kana kasaimbangan antara ruang tertutup sareng ruang terbuka.

SUN Beach & outdoor Style, dina édisi 39th na, ogé nampilkeun program anu lengkep sareng ideu énggal pikeun perusahaan luar, tempat pamandian sareng tempat kemah. Konsép glamping anyar ngahijikeun paménta desain, perhatian kana detil sareng sumanget terbuka pikeun pasar anu berpotensi poténsial pikeun Itali sareng luar negeri, kalebet nagara-nagara tiis di Éropa kalér. Sareng SUN ogé nyayogikeun alat-alat pikeun perusahaan pikeun ngahususkeun kana ruas ieu, kalayan debat anu disasarikeun dina program Arena Luar sareng khusus fokus kana sababaraha téma di Pantai Arena dina téknologi digital anyar anu pantai ayeuna kedah nyayogikeun palayanan énggal pikeun konsumén dina nami tina rélaxasi sareng kaamanan.

Salajengna, taun ayeuna aula SIA ogé nampilkeun acara Superfaces anyar, pasar b2b khusus pikeun bahan inovatif pikeun interior, desain sareng arsitektur.

IEG ngarepkeun pendak deui industri pariwisata Italia sareng internasional deui di Rimini Expo Center ti 12-14 Oktober 2022.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario mangrupikeun Samaun dina industri perjalanan.
Pangalamanna ngalegaan di panjuru dunya ti saprak 1960 nalika dina yuswa 21 taun anjeunna mimiti ngajajah Jepang, Hong Kong, sareng Thailand.
Mario parantos ningali Pariwisata Dunya berkembang dugi ka ayeuna sareng nyaksianna
karuksakan akar / kasaksian jaman baheula sababaraha sajumlah nagara anu resep kana modérnitas / kamajuan.
Salami 20 taun terakhir pangalaman perjalanan Mario parantos konsentrasi di Asia Tenggara sareng akhirna kalebet Benua India.

Bagéan tina pangalaman damel Mario urang kalebet sababaraha kagiatan dina Aviation Sipil
médan disimpulkeun saatos ngatur kik off pikeun Malaysia Singapore Airlines di Italia salaku Institutor sareng neraskeun salami 16 taun dina peran Sales / Marketing Manager Italia pikeun Singapore Airlines saatos pamisah dua pamaréntah dina Oktober 1972.

Lisénsi Wartawan resmi Mario sacara ku "Orde Nasional Wartawan Roma, Italia di 1977.

Leave a Comment