Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Milarian ka California Lonjakan nalika AS Muka deui Wisata Internasional

California populér
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Ékspor California No. 1 mangrupikeun perjalanan internasional, sareng siap ngagorowok deui saatos Amérika Serikat ngumumkeun garis waktu pikeun muka deui watesna pikeun pengunjung anu divaksinasi. Pengumuman ieu ngahurungkeun lonjakan milarian perjalanan sareng pesenan, mayunan dinten anu langkung cerah payun pikeun industri perjalanan sareng pariwisata nagara.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Gedong Bodas ngumumkeun 20 Séptémber yén datang internasional anu divaksinasi tiasa ngapung ka Amérika Serikat pas bulan Nopémber.
  2. Wisatawan geuwat mimitian milarian buku perjalanan anu ngabanjiri maskapai Éropa sareng situs pemesanan perjalanan.
  3. British Airways ngalaporkeun paningkatan 700% dina milarian perjalanan ka Los Angeles, sareng Skyscanner ningali kanaékan 54% kunjungan ti konsumén anu nganjang ka Amérika Serikat.

Expedia Grup Media Solusi ngalaporkeun lonjakan minat perjalanan San Fransisco, langkung ti dua kali lipat lalu lintas pamilarian dina sapoe pengumuman perbatasan.

"California siap ngabagéakeun deui babaturan urang ti sakumna dunya, sareng kota-kota urang ngagolérkeun karpét beureum kusabab seueur énggal-énggalPangalaman California pikeun mendakan, "Kunjungan Présidén sareng CEO California Caroline Beteta saur. "Aya seueur paménta anu bénten-bénten pikeun gaya hirup California, sareng kami ngarepkeun ningali bisnis ieu ngagorowok deui."

Wisatawan internasional aya di antara tamu anu paling nguntungkeun di California: Aranjeunna cicing langkung lami sareng nyéépkeun langkung, sareng aranjeunna ngarambat midweek sareng dina usum pareum. Di 2019, datang internasional nyéépkeun $ 28 milyar di California, nyayogikeun mata pencaharian pikeun padamel California sareng pendapatan pajak penting pikeun komunitas-komunitas di saluruh nagara.

California mangrupikeun tujuan nomer 1 di Amérika Serikat, sareng wisatawan internasional penting pisan pikeun nagara, khususna di kota-kota gerbang ageung:

Los Angeles

Di Los Angeles, pengunjung internasional nyumbang 56% tina sadaya belanja pariwisata sateuacan pandemi.

"Pengumuman yén datang internasional bakal tiasa deui nganjang ka Amérika Serikat dina bulan Nopémber mangrupikeun léngkah anu penting dina carita comeback Los Angeles," saur Présidén & CEO Pariwisata Los Angeles Adam Burke. "Datang internasional mangrupikeun salah sahiji bagéan pasar anu paling penting LA - dina 2019 waé, kami nampi catetan 7.4 juta tamu ti sakumna dunya. Henteu ngan ukur pangunjung internasional anu gaduh pangaruh ékonomi anu signifikan, aranjeunna ogé nyumbang kana budaya anu hirup sareng beragam sareng urang moal tiasa langkung bungah ngabagéakeun para pelancong ieu balik ka Kota Malaikat. "

ORANGE nagara

Dina 2019, datang internasional nyumbang 12% tina sadaya belanja pariwisata di Anaheim sareng 33% tina sadayana belanja pariwisata di Orange County.

"Kalayan Orange County ngabagéakeun 4.6 juta tamu internasional di 2019, éta negeskeun kakuatan ékonomi perjalanan internasional sareng peran anu bakal dilakukeun dina pamulihan ékonomi Anaheim," saur Junior Tauvaa, Chief Sales Officer, Didatangan Anaheim. "Bumi di taman téma sareng balanja kelas internasional, Anaheim sareng Orange County bakal teras janten tarikan kuat pikeun anu datang internasional."

NGEDALKEUN KALUNG HEULIJI

Di Greater Palm Springs, para tamu internasional nyumbang ampir 10% tina sadaya belanja pariwisata sateuacan pandemi, atanapi langkung ti hiji satengah milyar dolar dina 2019.

"Kami siap sareng gumbira pikeun ngabagéakeun deui anu datang internasional," saur Présidén & CEO Greater Palm Springs, Scott White. "Kalayan balikna acara tandatangan urang - ti minggu modéren, festival musik sareng pilem kana acara olahraga sapertos BNP Paribas Open, sareng seueur hotél sareng resort anu nembé direnovasi, henteu kantos waktos anu langkung saé pikeun nganjang ka Greater Palm Springs."

San Diego

Di San Diego, pengunjung internasional nyumbang 24% tina sadaya belanja pariwisata sateuacan pandemi.

"Kami terang kumaha pentingna perjalanan internasional pikeun kaséhatan umum ékonomi pariwisata San Diego, sareng kami ogé terang wisatawan internasional anu gelisah datang deui ka San Diego," saur Présidén & CEO Otoritas Pariwisata San Diego, Julie Coker. "Nyatana, British Airways nembé ngumumkeun yén éta neraskeun deui layanan mandeg sapanjang taun antara Bandara Heathrow di London sareng Bandara Internasional San Diego kusabab paménta anu dipendem. Sanaos urang masih gaduh jalan anu panjang pikeun balik ka angka pra-pandemi, angka panumpang udara internasional terus naék sareng naék langkung ti 140% dina bulan Agustus ti taun samemehna. "

San Fransisco

Di San Fransisco, anu datang internasional nyumbang 62% tina sadaya pengeluaran pariwisata sateuacan pandemi.

"Gelombang minat anu dilaporkeun ku mitra perjalanan kami di Inggris, Jérman, Perancis sareng India saatos pengumuman Gedong Bodas mangrupikeun wilujeng sumping, tanda positif pikeun usum salju anu bakal datang," saur Joe D'Alessandro, présidén sareng CEO Asosiasi Wisata San Fransisco . "Jalma-jalma gumbira nganjang sareng ngalamar kuliner, budaya sareng acara acara luar biasa di kota urang anu hadé, sareng kami henteu tiasa ngantosan ngabagéakeun aranjeunna deui."

Pangalaman ikonik San Fransisco sareng ngabagéakeun keragaman ngantosan pangunjung, ogé atraksi anyar, hotél sareng réstoran anu dibuka dina 18 bulan ka pengker. Tempat makan di kota parantos dirobih ku munggahna pilihan alfresco ayeuna yén "parklets" parantos permanén.

Jadwal acara sareng acara anu saé kalebet "Illuminate SF," festival cahaya seni bulan-bulan taunan; "Dear San Fransisco," a ode akrobatik anyar pikeun San Fransisco di Club Fugazi, tempat urut legendaris "Beach Blanket Babul," sareng "BratPack," pangalaman téater live-konsér ngarayakeun pilem hit taun 80an anu ditepikeun ku Feinstein urang di The Nikko.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng nengetan detil.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment