24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Déwan Pariwisata Afrika Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Étiopia Berita Pamaréntah wartos jelema Pengumuman Pers piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna WTN

Sumanget Anyar Afrika Gaduh Babaturan Anyar: Déwan Pariwisata Afrika

ATB di ET
Poto Kiridit Kalo Media

Dewan Pariwisata Afrika (ATB) nyandak kapamilikan Pariwisata Afrika dina jalur anu gancang. Pupuhu ATB Cuthbert Ncube ayeuna aya di ibukota Édiopia di Addis Ababa pasamoan sareng pamimpin Ethiopian Airlines.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pupuhu Déwan Pariwisata Afrika, Cuthbert Ncube, ayeuna di Addis Ababa dina kunjungan kerja sareng pendak sareng Ibu Mahlet Kebede, Kapala Libur Étika Airlines ET.
  • Nalika nganjang ka Ethiopian Airlines kantor pusatna, Ncube ditampi ku ATB Ambassadors Hiwotie Anberbir sareng Kazeem Balogun.
  • Dua pamimpin sapuk kana pentingna pikeun Étiopia Airlines sareng Dewan Pariwisata Afrika pikeun gawé bareng.

Cuthbert Ncube nyarios: "Dewan Pariwisata Afrika ngadukung panempatan deui sareng nyusun deui Afrika dina pendekatan anu dikoordinir. Éta hartosna urang kedah ngahontal ieu sareng mitra stratégis sapertos Ethiopian Airlines. Ethiopian Airlines katelah maskapai kalayan judul 'Bangga Afrika.' Babarengan urang tiasa ngahontal impian bapa-bapa pendiri urang pikeun ngahijikeun Afrika nganggo pariwisata salaku pakakas nyetir. ”

Saatos ngagaduhan peran anu penting dina Expo Pariwisata Daérah Afrika Wétan anu nembe diayakeun 2021 di Arusha Tanzania, ATB siap pikeun mastikeun pulih pariwisata geura-giru.

Kebede nyarios, "Dugi ka 2022, kami ngaharepkeun ngahijikeun organisasi anjeun dina kalénder acara kami dina sababaraha bidang aktipitas wisata di buana. "

"Kalayan kerja sama ieu, Déwan Pariwisata Afrika sareng Étiopia Airlines bakal diposisikan sacara strategis pikeun nganteurkeun sektor pariwisata sareng pariwisata anu pas di COVID-19 era. COVID parantos mampuh urang balik ka dewan gambar ngeunaan cara ngalebetkeun prakték anu pangsaéna kana skéma hal, "Ncube ditambahkeun.

Aya seueur daérah anu saling dipikaresep. Memorandum of Understanding kedah ditandatanganan antara dua organisasi pikeun sacara resmi ngaluncurkeun kerjasama ieu antara maskapai Star Alliance ieu sareng ATB.

Nyanghareupan pandemi COVID-19, Ethiopian Airlines parantos damel atos ngamajukeun pariwisata régional di Afrika langkung jelas.

Maskapai milik nagara éta parantos janten anggota Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA) ti saprak 1959 sareng Asosiasi Airlines Afrika (AFRAA) ti saprak 1968.

Étiopia mangrupikeun anggota Star Alliance, parantos ngagabung dina bulan Désémber 2011. Slogan perusahaan nyaéta Roh Anyar Afrika. Pusat sareng markas Étiopia aya di Bandara Internasional Bole di Addis Ababa, ti mana éta ngalayanan jaringan 125 tujuan panumpang — 20 diantarana daratan sareng 44 tujuan kargo.

nu Déwan Pariwisata Afrika munggaran didirikeun taun 2018 ku Grup Pariwisata Pariwisata Afrika di Amérika Serikat. ATB dumasarkeun di Karajaan Eswatini. Tujuanana ATB nyaéta ngamajukeun Afrika salaku tujuan wisata utama.

Dewan Pariwisata Afrika mangrupikeun pasangan anu strategis di Jaringan Pariwisata Dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment