Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Jérman Ngabobol Warta Investasi wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata

Fraport AG suksés nempatkeun catetan promissory

Fraport AG suksés nempatkeun catetan promissory.
Fraport AG suksés nempatkeun catetan promissory.
Ditulis ku Harry Johnson

Édisi catetan promisa dinten ieu ningkatkeun jumlah pembiayaan énggal anu diangkat ku Fraport AG salami 2021 janten € 2.9 milyar. Janten, Grup ayeuna gaduh sakitar € 4.5 milyar dina dana likuiditas ogé garis kiridit aman sareng henteu kapake.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Ditawarkeun pikeun jangka waktu lima sareng tujuh-sareng-satengah taun, catetan éta dikaluarkeun dina opat peternakan. 
  • Kusabab paménta anu kuat, total volume édisi diangkat jelas tina volume anu diperkirakeun mimiti € 200 juta.
  • Landesbank Hessen-Thüringen sareng UniCredit Bank AG berperan salaku arranger lead joint kanggo masalah pinjaman catetan Fraport.

Fraport AG suksés nempatkeun catetan promissory anu jumlahna € 500 juta dinten ayeuna (21 Oktober). Ditawarkeun pikeun jangka waktu lima sareng tujuh-sareng-satengah taun, catetan éta dikaluarkeun dina opat peternakan. Kusabab paménta anu kuat ti investor Jérman sareng internasional, total volume kaluaran naék pisan tina volume anu mimiti diperkirakeun € 200 juta. Masalahna dilakukeun dina tungtung handap panyebaran harga.

Fraport AGAnggota dewan éksékutip pikeun kauangan sareng pengendalian (CFO), Prof. Dr. Matthias Zieschang, nyarios: "Kami resep pisan paménta investor anu luhur pisan pikeun catetan promissory kami. Ieu mangrupikeun sora kapercayaan anu jelas pikeun Grup Fraport. Sumawona, éta negeskeun yén kami dina jalur anu leres. Hatur nuhun kana manajemen likuiditas anu tetep, kami parantos ngungkulan puncak pandemi coronavirus - sareng kami ogé bakal tiasa ngadamel Investasi anu diperyogikeun pikeun kapayunna. "

Édisi catetan promisa dinten ieu ningkatkeun jumlah pembiayaan énggal anu diangkat ku Fraport AG salami 2021 ampir € 2.9 milyar. Janten, Grup ayeuna gaduh sakitar € 4.5 milyar dina dana likuiditas ogé garis kiridit aman sareng henteu kapake. 

Landesbank Hessen-Thüringen sareng UniCredit Bank AG bertindak salaku arranger lead joint kanggo masalah pinjaman catetan Fraport.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment