Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah wartos jelema Rusia Ngabobol Warta Balanja teknologi piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Penjualan smartphone Samsung dilarang di Rusia

Penjualan smartphone Samsung dilarang di Rusia.
Penjualan smartphone Samsung dilarang di Rusia.
Ditulis ku Harry Johnson

Dina Juli, Pengadilan Arbitrase Moskow mutuskeun pikeun Squin SA, perusahaan Swiss ngagugat Samsung Electronics Rus Company kusabab perlindungan hak patén éksklusif, sareng ngalarang operasi jasa pembayaran Samsung Pay.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Samsung tiasa ngabantah kaputusan pengadilan Rusia dina hiji bulan ti saprak éta diadopsi.
  • Penjualan Samsung dilarang kusabab sengketa patén ngeunaan panggunaan Samsung Pay Service.
  • Samsung Pay diawalan dina bulan Agustus 2015 sareng muncul di Rusia sataun engké.

Dijual 61 modél telepon pinter Samsung parantos dilarang di Féderasi Rusia kusabab sengketa patén dina panggunaan Samsung Pау jasa.

Pengadilan Arbitrase Moskow parantos ngaluarkeun putusan anu ngalarang anak perusahaan Rusia Samsung Electronics tina ngajual seueur modél smartphone Samsung di Rusia.

Numutkeun kana bagian operative tina kaputusan tambahan pengadilan conto munggaran, suplai sareng penjualan Samsung Galaxy Z Flip, Samsung Galaxy Fold, Samsung Galaxy Z Fold 2, Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 +, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE, Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 +, Samsung Galaxy S20 Ultra, Samsung Galaxy S10e, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10 +, Samsung Galaxy S10 Lite, Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9 +, model Samsung Galaxy S8 sareng anu sanésna anu dilarang.

Kaputusan éta tiasa diraih dina hiji bulan ti saprak éta diadopsi.

Dina Juli, Pengadilan Arbitrase Moskow mutuskeun pikeun Squin SA, perusahaan Swiss ngagugat Samsung Electronics Rus Company kusabab perlindungan hak patén éksklusif, sareng ngalarang operasi jasa pembayaran Samsung Pay.

Samsung Pay diawalan dina bulan Agustus 2015 sareng nembongan di Rusia sataun engké. Numutkeun ka Badan Nasional Panilitian Keuangan dugi ka Maret 2021, 32% urang Rusia diantara pangguna jasa pembayaran sélulér nganggo Google Pay, Apple Pay - 30%, Samsung Pay - 17%.

Numutkeun data pangénggalna, penjualan smartphone tilas di Rusia ningkat ku 20% dina kuartal kahiji 2021 dibandingkeun sareng période anu sami dina 2020.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment