Déwan Pariwisata Afrika Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Kamerun Ngabobol Ngalanggar News Cote d'Ivoire Berita Kongo Breaking Berita Breaking Ghana Industri silaturahmi Hotél & Resor Investasi wartos News Breaking Nigeria jelema Ngawangun deui resorts tanggung jawab Berita Pegat Senegal piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Radisson Hotel Group: Portofolio Afrika Kulon sareng Tengah bakal dua kali dina taun 2025

Grup Hotel Radisson: Portopolio Kulon sareng Afrika Tengah janten dua kali ku 2025.
Grup Hotel Radisson: Portopolio Kulon sareng Afrika Tengah janten dua kali ku 2025.
Ditulis ku Harry Johnson

Dina taun 2020, Grup tiasa ningkatkeun portopolio West & Central Africa na ku tilu panandatanganan hotél anyar, nambihan langkung ti 625 kamar, salajengna nguatkeun ayana di pasar konci sapertos Nigeria sareng Mali nalika lebet pasar Afrika Kulon anu anyar, Ghana.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kalayan stratégi ékspansi anu mantep, Grup aya dina jalur pikeun ngalikeun portopolio na janten 50 hotél dina 2025.
  • Sanaos pandemi éta, Afrika Kulon & Tengah tetep jadi daérah strategis pikeun perluasan Radisson Hotel Group. 
  • Tujuan anu dituju nyaéta Abuja, Lagos, Accra, Abidjan, Dakar, Yaoundé, Douala, sareng Kinshasa.

Radisson Hotel Group parantos ngaidentifikasi Afrika Kulon & Tengah salaku pasar konci dina strategi pangwangunan Afrika, numuwuhkeun portopolio na ti hiji hotél di 2008 kana portopolio ayeuna 25 hotél anu dioperasikeun sareng dina pamekaran. Kalayan stratégi ékspansi anu mantep, Grup dina jalur pikeun ngukuhan kapamingpinan na sareng ngagandakeun portopolio kana 50 hotél di 2025.

Sanaos pandemi, Afrika Kulon & Tengah tetep jadi daérah anu strategis pikeun Grup Hotel Radissonékspansi. Dina taun 2020, Grup tiasa ningkatkeun portopolio West & Central Africa na ku tilu panandatanganan hotél anyar, nambihan langkung ti 625 kamar, satuluyna nguatkeun ayana di pasar konci sapertos Nigeria sareng Mali nalika lebet pasar Afrika Kulon anu anyar, Ghana. Kalayan konversi di payuneun strategi kamekaran pikeun Grup, Grup Hotel Radisson parantos tiasa kabuka dina taun anu sami, salajengna nunjukkeun kakuatan sareng kamampuan perusahaan pikeun ngagancangkeun nyusun deui sareng nempatkeun deui hotél anu parantos aya .. Tonggak tonggong anu sanésna, nyaéta debut mérek Radisson Collection di Afrika, kalayan dibuka Radisson Collection Hotel, Bamako dina Désémber.

Dina April taun ayeuna, Grup ngaluncurkeun harta Radisson Individuals kahijina di Afrika, kalayan ditandatanganan Earl Heights Suites Hotel, anggota Radisson Individuals, di Accra, Ghana, kusabab dibuka salami kuartal kahiji 2022. Radisson Individuals mangrupikeun mérek konversi anu nawiskeun hotél mandiri sareng lokal, ranté régional kasempetan janten bagian tina platform Radisson Hotel Group global, nguntungkeun tina kasadaran sareng pangalaman internasional Grup, sareng kabébasan ngajaga keunikan sareng idéntitas nyalira. Pandemi parantos netepkeun trend konsolidasi dina industri panginepan, masihan kasempetan ka hotél masing-masing pikeun ngaranan deui sipatna, sahingga Grup tiasa ngajantenkeun langkung gancang. 

Erwan Garnier, Diréktur Senior, Pangembangan, Afrika di Grup Hotel Radisson saurna, "Kami parantos ngaidentifikasi genep nagara pikeun kamekaran di Kulon & Afrika Tengah, sareng strategi anu jelas pikeun numutkeun kota ningkat skala di ibu kota konci Afrika, hub finansial sareng tujuan Resort. Kami ogé parantos ngaidentipikasi dalapan kota pro-aktip di Kulon & Afrika Tengah dimana kami museurkeun usaha pikeun ékspansi skala. Tujuan anu dituju nyaéta Abuja, Lagos, Accra, Abidjan, Dakar, Yaoundé, Douala, sareng Kinshasa. Strategi pangwangunan kami pikeun Kulon sareng Afrika Tengah, fokus kana hotél bisnis, resort, apartemen anu dilayanan sareng kamajuan campuran. Anu ngabédakeun kami nyaéta pendekatan anu boga-sentris kami kalayan tim khusus sareng mérek anu aya pakait sareng biaya pangwangunan anu panghandapna sareng aksés kana solusi pamekaran, ditambah solusi adaptif kami pikeun nyumponan kabutuhan lokal tina tawaran kompak, kelas tengah dugi ka méwah, apartemen anu dilayanan, modél operasional anu ramping sareng efisiensi klaster. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment