Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Cina Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Wisatawan Cina siap sareng hariwang pikeun ngapung deui

Wisatawan Cina siap sareng hariwang pikeun ngapung deui.
Wisatawan Cina siap sareng hariwang pikeun ngapung deui.
Ditulis ku Harry Johnson

Langkung ti satengah réspondén survéy nyarios yén aranjeunna siap angkat ka daratan Cina nalika wates dibuka, sareng Asia Tenggara janten daérah pilihan anu paling luhur, dituturkeun ku Éropa, Australia / Selandia Anyar sareng Asia Wétan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Dua per tilu wisatawan Cina parantos nyandak penerbangan domestik ti saprak mimiti pandemi COVID-19.
  • 81 persén réspondén réspondén nyarios yén aranjeunna badé ngapung sakedik sakali dina 12 bulan ka payun.
  • Tina anu ngarencanakeun ngarambat, 73% bakal ngarambat pikeun luang, sareng ngan 24% ngarencanakeun perjalanan bisnis.

Numutkeun kana survey industri perjalanan panganyarna, 96% wisatawan di Cina parantos siap sareng ngarencanakeun perjalanan ku hawa dina waktos anu caket.

81% responden survey nyarios yén aranjeunna ngarencanakeun ngapung sahenteuna sakali dina 12 bulan ka payun sareng 50% ngarencanakeun ngapung dugi ka usum gugur ieu.

Tina anu ngarencanakeun ngarambat, 73% nyatakeun yén éta pikeun luang kalayan ngan 24% ngarencanakeun perjalanan bisnis.

Paménta pent-up ogé reflected di CinaLalu lintas panumpangna, anu nunjukkeun tanda-tanda pamulihan anu kuat. Dugi ka Séptémber 2021, patalimarga Cina aya dina 87% tingkat 2019 - payun payun sésana Asia (42%).

Survei ngungkabkeun yén dua per tilu (66%) wisatawan Cina parantos nyandak penerbangan domestik ti saprak mimiti pandemi. Data jadwal ngungkabkeun perjalanan domestik di Q4 langkung tiheula pikeun ngaleuwihan tingkat pra-pandemi, naék sakitar 15% dibandingkeun sareng Q4 2019.

Saatos sababaraha bulan larangan anu dipicu ku kabijakan Zero-COVID China, paningkatan paménta pikeun uih deui ka perjalanan internasional sareng régional jelas.

Langkung ti satengah (61%) responden survey nyarios yén aranjeunna siap ngumbara ka luar daratan Cina sakali wates kabuka, sareng Asia Tenggara janten daérah pilihan luhur, dituturkeun ku Éropa, Australia / Selandia Baru sareng Asia Wétan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment