Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik News Kawat Wisata

Poéna ekuitas swasta ngajalankeun perjalanan global sareng pariwisata naék 3.5%

Poéna ekuitas swasta ngajalankeun perjalanan global sareng pariwisata naék 3.5%.
.Panawaran equity swasta drive perjalanan global jeung pariwisata nepi 3.5%.
Ditulis ku Harry Johnson

Sanajan rebound dina kagiatan deal bakal mawa sababaraha surak, balik deui ka tingkat pra-COVID-19 bakal gumantung kana kumaha éféktif pamaréntah ngawatesan kasus anyar jeung kumaha pas ékonomi global balik deui ka normalcy.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Urusan ekuitas swasta nyaksian pertumbuhan anu ngareureuwas 300% salami Séptémber dibandingkeun sareng bulan sateuacana.
  • Jumlahna aya 59 tawaran diumumkeun dina industri perjalanan sareng pariwisata global salami Séptémber 2021.
  • Aktivitas transaksi ningkat di pasar konci sapertos Amérika Serikat, Australia sareng Koréa Kidul salami Séptémber 2021.

Aktivitas deal (merger & akuisisi (M&A), ekuitas swasta (PE), sareng pembiayaan modal usaha (VC)) dina industri perjalanan sareng pariwisata global, anu parantos nyanghareupan pandémik COVID-19 ti mimiti 2021, parantos ngalaporkeun kamekaran 3.5% dina bulan Séptember, disetir ku kamekaran masif dina pengumuman poéna ekuitas swasta.

Jumlahna aya 59 tawaran diumumkeun dina industri perjalanan sareng pariwisata global salami Séptémber dibandingkeun sareng 57 poéna diumumkeun salila bulan saméméhna.

perjangjian kagiatan éta acan pulih lengkep tina dampak pandémik sareng parantos nyaksian tren anu teu konsisten. Sanajan kitu, sanggeus witnessing turunna salila dua bulan padeukeut, aktivitas deal rebounded dina bulan Séptember.

Pengumuman pembiayaan VC sareng deal M&A turun ku 40.9% sareng 3.2% masing-masing, sedengkeun tawaran PE nyaksian kamekaran 300% dina bulan Séptémber dibandingkeun bulan sateuacana.

Aktivitas deal ningkat dina pasar konci sapertos AS, Australia jeung Koréa Kidul salila Séptémber dibandingkeun bulan saméméhna, sedengkeun Inggris jeung Cina disaksian turunna.

Sanajan rebound dina kagiatan deal bakal mawa sababaraha surak, balik deui ka tingkat pra-COVID-19 bakal gumantung kana kumaha éféktif pamaréntah ngawatesan kasus anyar jeung kumaha pas ékonomi global balik deui ka normalcy.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment