Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Karbon offset tawaran kalawan gancang ganjaran titik bonus dibuka ku Southwest Airlines

Ditulis ku Harry Johnson

Southwest Airlines Co parantos gawé bareng sareng CHOOOSE pikeun ngaluncurkeun tawaran offset karbon anu ngamungkinkeun Konsumén kéngingkeun 10 poin bonus Rapid Rewards® per dollar anu nyumbang pikeun ngabantosan Southwest® ngimbangan émisi karbonna, dugi ka maksimal 500 poin bonus Rapid Rewards per bulan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Southwest Airlines Co. parantos gawé bareng sareng CHOOOSE pikeun ngaluncurkeun tawaran offset karbon anu ngamungkinkeun Konsumén kéngingkeun 10 Ganjaran Rapid® titik bonus per dollar nyumbang ka bantuan Kulon® ngimbangan émisi karbonna, dugi ka maksimal 500 poin bonus Ganjaran Rapid per bulan.

Dimimitian dinten ayeuna, Palanggan tiasa nyumbangkeun dana pikeun pameseran offset pikeun Kulon Kidul di Southwest.com/wannaoffsetcarbon, sareng unggal dolar anu Pelanggan nyumbang kana ngimbangan émisi karbon, Kulon Kidul bakal cocog sareng kontribusina.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment