Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Tim kapamimpinan anyar diumumkeun ku Aprecia

Ditulis ku Harry Johnson

Kyle Smith geus ngaranna Présidén jeung Kapala Operating Officer of Aprecia Pharmaceuticals, LLC, éféktif langsung. Bapak Smith mangrupakeun Samaun 10 taun kalawan Aprecia sarta geus dilayanan salaku Wakil Présidén Operasi pikeun kaliwat 3 taun. Salaku Présidén jeung Kapala Operating Officer, Mr.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Kyle Smith geus ngaranna Présidén jeung Kapala Operating Officer of Aprecia Pharmaceuticals, LLC, éféktif langsung. Bapak Smith mangrupakeun Samaun 10 taun kalawan Aprecia sarta geus dilayanan salaku Wakil Présidén Operasi pikeun kaliwat 3 taun. Salaku Présidén jeung Kapala Operating Officer, Mr.

Aprrecia geus salajengna strengthened tim kapamimpinan na ku promosi Patrick Staudt ka Wakil Présidén Operasi, éféktif geuwat. A 14-Arige Samaun of Aprecia, Bapak Staudt geus mingpin East Windsor, operasi manufaktur NJ pikeun leuwih ti 10 taun sarta geus nunjukkeun bakat jeung pangalaman mingpin ekspektasi, tumuwuhna expansive ngaliwatan sababaraha platform téhnologi.

Bapak Smith jeung Bapak Staudt geus cornerstones sajarah Aprecia ngeunaan téhnologi jeung inovasi manufaktur. Aranjeunna parantos janten kontributor konci dina ngadegkeun perusahaan salaku pamimpin dina pamekaran sareng manufaktur produk farmasi ngalangkungan 3D-Printing. Pangalaman aranjeunna sareng Aprecia parantos ngabantosan budaya perusahaan sareng inovasi manufaktur farmasi 3DP, sareng kontribusina parantos nyiptakeun moméntum anu terus ngagancangkeun ngaliwatan kerjasama penting sareng produk novel.  

"Nalika platform téhnologi Aprecia ngalegaan jeung partnerships industri maju, Aprecia merlukeun bakat jeung sumber tambahan pikeun minuhan tungtutan tumuwuh ieu," ceuk Chris Gilmore, Chief Eksekutif Officer Aprecia. "Kami untung gaduh ahli téknologi anu berpengalaman sareng pamimpin perusahaan pikeun ngamajukeun sareng nungtun kamekaran organisasi ka hareup."

Bapak Kyle Smith nyepeng gelar Master of Business Administration ti Miami University, sarta Bachelor of Science in Chemical Engineering ti Georgia Institute of Technology.

Bapak Patrick Staudt nyepeng gelar Bachelor of Science dina Biomédis / Téknik Médis ti Drexel Universitas.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment