Warta Brebes Barbados Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun! wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna WTN

Pahlawan WTN Pikeun Pimpin Pariwisata Barbados: Jens Thraenhart, CEO Anyar BTMI

Barbados mangrupikeun tempat anu istiméwa, sareng urang Babad mangrupikeun jalma-jalma istiméwa anu seueur carita. Carita carita utama diumumkeun dinten ayeuna. Jens Thraenhart, anu bakal ngurus Barbados Pariwisata Marketing (BTMI) ti 1 Nopémber, pas dina waktos Pasar Perjalanan Dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Opat minggu ka pengker, Kanada / Jerman Jens Thraenhart didamel Pahlawan Pariwisata ku Jaringan Pariwisata Dunya.
  • Salami mangtaun-taun, Bapak Thraenhart janten Diréktur Pariwisata Mekong sareng dugi ka minggu kamari dumasarkeun di Bangkok, Thailand.
  • Dinten ayeuna, Jens Thraenhart ditunjuk pikeun mingpin Pariwisata Barbados

Ayeuna lalaki anu katelah Mr. Mekong nyaéta Barbados Tourism Marketing Inc. (BTMI) Chief Executive Officer.

Ti Bangkok ka Barbados, ieu bakal janten lingkungan anu saé pikeun Jens Thraenhart sareng kulawargana.

Anjeunna Jens Thraenhart, saurang veteran pariwisata salami 26 taun, anu "muncul salaku calon luhur ti kolam renang awal 178 calon propésional anu mumpuni ti sakumna dunya" ceuk organisasi dina siaran.

Anjeunna ngagaduhan langkung ti 25 taun perjalanan internasional, pariwisata, sareng pangalaman silaturahmi ngalangkungan jabatan di operasional, pamasaran, pamekaran bisnis, manajemen pendapatan, perencanaan strategis, sareng e-bisnis. Mimiti dina karirna, tepi wirausaha Jens diasah sareng anjeunna ngadirikeun sareng ngoperasikeun perusahaan katering katuangan anu suksés, ngamimitian perusahaan Internét perjalanan santai di New York, sareng ngatur Resort golf mewah mandiri di Jérman.

Dina 2014, Jens Thraenhart diangkat ku Menteri Pariwisata Thailand, Vietnam, Kamboja, Laos, Myanmar, sareng Cina (Yunnan sareng Guanxi) pikeun kapala Kantor Koordinasi Pariwisata Mekong (MTCO) salaku Diréktur Eksekutif na. Dina 2008, anjeunna ngiringan ngasuhkeun teguh pamasaran digital Cina Naga Trail anu unggul, sareng anjeunna parantos mingpin tim strategi marketing sareng Internet sareng Komisi Pariwisata Kanada sareng Fairmont Hotels & Resorts. Ti saprak 1999, anjeunna parantos janten CEO Strategi Chameleon.

Dididik di Universitas Cornell sareng Sarjana Manajemén anu diakuasi MBA dina Silaturahmi, sareng Sarjana Sarjana Élmu ti Universitas Massachusetts, Amherst, sareng Pusat Universitas "Cesar Ritz" di Brig, Swiss, Mr. Thraenhart diaku salaku salah sahiji 100 bintang bintang luhur industri perjalanan ku Majalah Travel Agent di taun 2003, didaptarkeun salaku salah sahiji HSMAI's 25 Most Luar Biasa Sales and Marketing Minds in Hospitality and Travel di 2004 sareng 2005, sareng dijantenkeun salaku salah sahiji 20 Pikiran Luar Biasa dina Perjalanan Éropa sareng Rékréasi di 2014. Anjeunna mangrupikeun Anggota Affiliate UNWTO, Anggota Dewan PATA, sareng Ketua PATA Cina anu kapungkur.

Mr. Thraenhart ngagaduhan pola pikir anu saéstuna.

Janjian pikeun Barbados diberlaku dina 1 Nopémber.

Jens henteu kantos damel di Karibia tapi nyayogikeun kapamimpinan global ka Barbados sareng daérah Karibia anu gumantung kana pariwisata.

Juergen Steinmetz, Pupuhu éta Jaringan Pariwisata Dunya, mangrupikeun anu pangpayunna ngabagjakeun Jens kana jabatanana nyarios: "Ieu mangrupikeun kasempetan anu saé sanés ngan ukur pikeun Jens, tapi pikeun Barbados sareng Karibia. Kuring geus dipikawanoh Jens pikeun jadi sababaraha taun. Ieu sanés janten pilihan anu langkung saé. ”

Jens mangrupikeun anggota tina Jaringan Pariwisata Dunya sarta ngan 4 minggu ka tukang narima dina Pahlawan Pariwisata pangajén ku organisasi global ieu.

"Ieu dinten anu saé pikeun Barbados sareng Dunya Pariwisata."

Pariwisata Barbados nyarios: "Pengumuman ieu bakal ngiringan jaman énggal pikeun organisasi, anu bakal ningali transisi BTMI ka perusahaan pamasaran anu langkung komersil anu ngawangun deui operasina pikeun bersaing langkung saé dina jaman pandémik pariwisata global."

Jens mangrupikeun Wakil-2 Wakil Déwan Anggota Afiliasi tina Organisasi Pariwisata Dunya (UNWTO) sareng parantos ngalayanan dewan industri kalebet Asosiasi Perjalanan Pasipik Asia (PATA), Asosiasi Penjualan sareng Pemasaran Perhotelan (HSMAI), sareng Féderasi Internasional ngeunaan IT sareng Travel & Pariwisata (IFITT), nyandak hubungan pamangku kepentingan konci dina pasar target konci pikeun pariwisata Barbados.

Pupuhu BTMI Roseanne Myers nyatakeun yén organisasi parantos ngalaksanakeun padamelan anu saé pikeun muka deui pasar sareng ngadegkeun hubungan dagang.

"Kami yakin yén gandeng ku pangalaman pariwisata internasional Jens, buktina catetan lagu dina palaksanaan strategi sareng sudut pandang wirausaha, BTMI bakal muncul ti jaman pandemi ieu mangrupikeun perusahaan pamasaran tujuan anu langkung kuat, performa tinggi anu nyandak kauntungan anu langkung seueur pikeun industri urang sareng ékonomi anu langkung lega, "saur anjeunna.

"Kami ngalaksanakeun tantangan pikeun milarian calon anu pangsaéna pikeun posisi CEO pikeun ngabentuk jalan ka payun, sareng kami resep pisan parantos dilakukeun, saatos prosés anu teleb sareng transparan. Kami ngabagéakeun Jens kana tim Barbados. "

Dua puluh Barbadians sareng 27 ti Karibia anu langkung lega mangrupikeun diantara 178 pelamar. Prosés pilarian sarta seleksi dilaksanakeun ku Profiles Caribbean Inc. sarta sub-komite dewan jeung industri professional. Badan éta ogé ngalaksanakeun teureuh proaktif ka mitra industri régional sareng internasional BTMI.

Otomatis Ngiringan
pahlawan.lancaran
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment