Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan Saint Kitts sareng Nevis Breaking News piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Kitts & Nevis nyatujuan tés Antigen pikeun wisatawan anu angkat

Kitts & Nevis nyatujuan tés Antigen pikeun wisatawan anu angkat.
Kitts & Nevis nyatujuan tés Antigen pikeun wisatawan anu angkat.
Ditulis ku Harry Johnson

Lab anu disatujuan ayeuna ieu nyaéta: Laboratorium Joseph N. France; Laboratorium Gen Salajengna; Laboratorium Avalon sareng Diagnostik Kualitas. 

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Uji antigen bakal ditawarkeun ka wisatawan hawa kaluar anu nagarana nampi tés gancang anu disatujuan nalika uih deui ti tujuan internasional.
  • Féderasi parantos ngaleungitkeun syarat uji coba kaluar pikeun palancong anu nagara-nagara asalna henteu meryogikeun uji coba balik. 
  • Tés kaluar bakal dilaksanakeun di hotél atanapi akomodasi sémah "Perjalanan Disatujuan" ngan ukur ku profésional kaséhatan anu disatujuan ku Kamentrian Kaséhatan.

St. Kitts & Nevis ngumumkeun kamari, 20 Oktober 2021, yén tés Antigen bakal ditawarkeun ka wisatawan hawa anu kaluar anu nagara na nampi pengujian gancang anu disahkeun saatos balik ti tujuan internasional. Féderasi parantos ngaleungitkeun syarat uji coba kaluar pikeun palancong anu nagara-nagara asalna henteu meryogikeun uji coba balik. 

Tés kaluar bakal dilaksanakeun di hotél atanapi akomodasi sémah anu "Perjalanan Disatujuan" ngan ku Kamentrian Kaséhatan disatujuan profésional kaséhatan 48 - 72 jam sateuacan angkat, kalayan conto diuji di laboratorium lokal anu disertipikasi. Penjadwalan tés kedah ngalangkungan concierge hotél di hotél "Travel Disetujui" masing-masing; wisatawan anu cicing di villa, kondo sareng / atanapi bumi pribadi disarankeun ngahubungi hotline taskforce COVID-19 311 atanapi [email dijaga] pikeun ngajadwalkeun tés aranjeunna. Punten dicatet yén tés aya dina biaya traveler kalayan biaya antara USD 50.00 sareng USD 55.00.

Lab anu disatujuan ayeuna ieu nyaéta: Laboratorium Joseph N. France; Laboratorium Gen Salajengna; Laboratorium Avalon sareng Diagnostik Kualitas. 

Pikeun asupna kana asupna kana Féderasi tina St Kitts & Nevis, Sadaya Protokol Perjalanan sareng Sarat tetep aya, kalebet ngirimkeun hasil tés négatip tina tés PCR RT 72 jam sateuacan sumping.

Datang ngingetkeun ka rutin pariksa Otoritas Pariwisata Kitts St Otoritas Pariwisata Nevis jaba pikeun apdet sareng inpormasi. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment