Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

COVID-19 ngusulkeun tindakan suprési / ngahapus data sigana langkung ngabahayakeun tibatan ngabantosan, laporan PERC mendakan

Ditulis ku Harry Johnson

Laporan anyar anu dikaluarkeun ku Dewan Panilitian Sarat jeung Kaayaan (PERC) mendakan yén ngusulkeun tindakan penindasan / hapusan data pikeun ngatasi masalah ékonomi COVID-19 sacara dramatis bakal ngirangan aksés kana kiridit upami aranjeunna kedah dilaksanakeun. Laporan éta, judulna "Pangaruh tina Sistem-Wide Suppression of Data Derogatory in Credit Reporting," disimulasikeun pangaruh suprési larisna sareng ngahapus inpormasi kiridit négatip. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Laporan anyar anu dikaluarkeun ku Dewan Panilitian Sarat jeung Kaayaan (PERC) mendakan yén ngusulkeun tindakan penindasan / hapusan data pikeun ngatasi masalah ékonomi COVID-19 sacara dramatis bakal ngirangan aksés kana kiridit upami aranjeunna kedah dilaksanakeun. Laporan éta, judulna "Pangaruh tina Sistem-Wide Suppression of Data Derogatory in Credit Reporting," disimulasikeun pangaruh suprési larisna sareng ngahapus inpormasi kiridit négatip. 

Salami 18 sasih kapengker, pembuat kebijakan di Amérika Serikat sareng sacara global bajoang sareng masalah kompléks shutdowns pasar tina tindakan Podomoro anu diperyogikeun. Domestik, réspon ngalaporkeun kiridit anu kawilang sempit sareng sasar tina Undang-Undang CARES sigana parantos suksés. Nanging, aya seruan ku sababaraha anggota Kongrés pikeun larangan sistem-langsung dina ngalaporkeun kiridit inpormasi ngarugikeun, ngaliput sadaya konsumen salami (sareng pikeun sawatara waktos saatos) krisis COVID-19 - kabijakan anu disebat "suprési sareng hapusan . "

Sedengkeun pandemi nuju ka arah anu leres di Amérika Serikat, nagara éta henteu hartosna kaluar ti leuweung. Kalayan 22% penduduk AS henteu divaksinasi, sareng tingkat vaksinasi anu langkung handap sacara global, aya kasempetan anu seueur pikeun krisis Podomoro angkat ka gigir. Upami ieu kajantenan, anggota parlemen tiasa kagoda ngadamel panekanan / tindakan ngahapus pikeun mayungan konsumén. Sumawona, aplikasi anu langkung sempit ngeunaan pendekatan ieu nembé diwanohkeun di Kongrés salaku amandemen Undang-Undang Otorisasi Pertahanan Nasional (NDAA). Sanaos ditujukeun kalayan saé, sapertos ukuran anu langkung lega, aplikasi anu langkung sempit sigana bakal ngabahayakeun peminjam tibatan ngabantosan — dina hal ieu militér aktif-tugas.

Laporan PERC mendakan yén ku kabijakan penekanan / penghapusan anu langkung ageung di tempatna, rata-rata skor kiridit naék - tapi henteu cekap cocog sareng naékna skor cut-off anu digunakeun ku tukang pinjaman pikeun mutuskeun peminjam anu ditolak sareng anu kedah ditampi. Salaku conto, saatos genep bulan diteken / dipupus, skor cut-off naék janten 699 sedengkeun skor kiridit rata-rata naék janten ngan 693. Jurang di antara dua-duaanana ngalegaan ku jalanna waktos, hartosna langkung panjang kabijakan penekanan parantos aya, beuki seueur jalma anu bakal ditolak aksés kana kiridit mainstream anu terjangkau.

Bukti tina panilitian anyar ogé nunjukkeun yén tukang nginjeum ngora, peminjam panghasilan handap, sareng peminjam ti komunitas minoritas bakal ngalaman pangaruh négatip pangageungna. Dina hiji conto, nalika ditampa kiridit pikeun sakumna penduduk turun 18%, éta turun 46% pikeun anu nginjeum bungsu. Skénario sanés, kalebet pangaruh bahaya moral tina kabijakan penekanan / penghapusan, mendakan aksés kiridit pikeun umur 18 dugi ka 24 taun diréduksi ku 90% anu pikaheraneun. Pangaruh anu nyebar sapertos kitu dina hiji kelompok umur sigana bakal mangaruhan pangaruhna dina kamampuanna pikeun ngahasilkeun kabeungharan sareng ngawangun aset-kasohor salaku Millennial parantos merjuangkeun payun ieu relatif ka Gen-Xers sareng Boomers dina umur anu sami. Ku panghasilan, turun 19% pikeun kelompok panghasilan panghandapna tapi 15% kanggo anu pangluhurna — bédana 27%. Pikeun anggota rumah tangga di daérah anu mayoritas bodas, non-Hispanik, turun 17%, tapi di daérah anu hideung, turunna 23%, sareng di daérah mayoritas Hispanik, turunna 25%. 

PerC ampir dua dasawarsa panilitian parantos difokuskeun kana panggunaan data pikeun jawab rék dilegakeun kalebet kauangan. Panilitian ieu mangrupikeun tuluyan tina kertas bodas saacanna anu judulna "Tambihan Langkung Hadé tibatan Penolakan: Résiko tina Neken Data sareng Manpaat Nambahkeun Data Langkung Positip dina Pelaporan Kiridit." Éta marios panilitian sateuacanna ngeunaan ngahapus data sareng nampilkeun papanggihan anu tetep yén hapusan data ngabahayakeun pikeun anu nginjeum. Béda sareng suprési / hapusan, panilitian PERC parantos mendakan yén nambihan data pamayaran non-finansial kana laporan kiridit konsumen ningkatkeun aksés kana kiridit sacara dramatis pikeun invisibles kiridit (jalma-jalma anu panghasilanana langkung handap, urang Amérika anu langkung ngora sareng lansia, komunitas minoritas sareng imigran).

Laporan éta nganjurkeun nambihan data pamayaran anu positip (tepat waktu) tina telekomunikasi, TV kabel sareng satelit, sareng perusahaan broadband kana sistem pelaporan kiridit, tibatan ngahapus data pamayaran négatip (telat). Kalebetkeun data prediksi ngalangkungan saluran anu diidinan ku konsumen ogé tiasa ngabantosan degradasi data file kiridit tradisional akibat tina pandemi.

Présidén sareng CEO PERC, Dr. Michael Turner nyatakeun, "Anu nyieun kawijakan Amérika Serikat parantos ngahontal kasaimbangan anu hadé kalayan dibekelan Act CARES — anu parantos hasil. Nuju maju, kumaha ogé, panilitian urang nunjukkeun yén aranjeunna kedah nginghak kalayan ati-ati. ” Dr. Turner nunjuk kana kamungkinan jalma-jalma dikaluarkeun salaku akibat tina penekanan / penghapusan bakal giliran tukang nambutkeun biaya tinggi (toko pion, tukang mayar gajian, tukang masihan judul) pikeun nyumponan kabutuhan kiridit asli na. "Kami pikir éta waktos kanggo Kongrés bertindak pikeun ngamajukeun inklusi data alternatif dina laporan kiridit konsumen," tambah Turner.

Pendiri Paguyuban Pendidikan & Pangembangan Profesional (SFE & PD) sareng Présidén Ted Daniels nambihan, "Laporan PERC ngeunaan ngalaporkeun kiridit ngandung inpormasi anu mangpaat pisan kusabab éta rinci ngeunaan cara ngusulkeun tindakan penindasan / penghapusan data COVID-19 leres-leres ngirangan aksés kana kiridit pikeun konsumén, khususna populasi minoritas. Sumawona, laporan PERC nunjukkeun perluna panyingkepan anu adil sareng akurat pikeun sadaya data kiridit - sapertos data pembayaran positip tina telekomunikasi, TV kabel sareng satelit, sareng broadband - kana laporan kiridit. "  

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment