Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab Sint Maarten Ngalanggar Warta piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

St. Maarten: Pangunjung anu divaksinasi lengkep henteu peryogi tés COVID-19

St. Maarten: Anu datang pinuh divaksinasi henteu kedah uji COVID-19.
St. Maarten: Anu datang pinuh divaksinasi henteu kedah uji COVID-19.
Ditulis ku Harry Johnson

Menteri Omar Ottley ngumumkeun salami pengarahan pers yén dugi ka 1 Nopémber 2021, jalma anu divaksinasi pinuh moal peryogi tes COVID-19 pikeun lebet ka St. Maarten.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Aturan anyar lumaku pikeun palancong anu divaksinasi pinuh ku vaksin anu disatujuan tina RIVM sareng organisasi WHO.
  • Beban viral pikeun jalma anu divaksinasi pinuh, anu katépaan COVID-19, turun langkung gancang tibatan jalma anu henteu divaksinasi. 
  • Di St. Maarten, aya kacatet 1.6% tingkat maotna, dimana 0.04% divaksinasi pinuh. 

Menteri Kaséhatan Umum, Pangwangunan Sosial sareng Buruh, Omar Ottley ngumumkeun dina pengarahan pers yén tanggal 1 Nopémber 2021, jalma anu divaksinasi lengkep moal deui ngabutuhkeun tés COVID-19 pikeun asup. St. Maarten.

Ieu ngan bakal dilarapkeun pikeun palancong anu divaksinasi pinuh ku vaksin anu disatujuan tina RIVM sareng organisasi WHO. Menteri nuluykeun nyatakeun yén ieu mangrupikeun hal anu mentri parantos diawaskeun pikeun sababaraha waktos, sareng ku panilitian anu kabuktosan parantos mutuskeun pikeun ngaléngkah ka arah ieu.

Panaliti nunjukkeun yén viral load jalma anu divaksinasi pinuh, anu katépaan ku COVID-19, langkung handap langkung gancang tibatan jalma anu henteu divaksinasi. Ieu ngandung harti yén sanaos aya sababaraha kasus anu ngalangkungan kasus jalma anu divaksinasi pinuh, kamungkinan jalma-jalma ieu nyebarkeun virus atanapi janten gering parna pisan handap.

Menteri nyatakeun yén vaksin ngamungkinkeun awak anjeun ngalawan virus saatos inféksi ngalih tina rongga irung sareng saluran getih. Panyakit parah dihindari ku divaksinasi, sabab awak anjeun bakal langkung siap pikeun ngalawan virus.

On St. Maarten, aya kacatet 1.6% tingkat maotna, dimana 0.04% sapinuhna divaksinasi. Persentase anu sami kacatet pikeun jumlah rumah sakit anu divaksinasi pinuh. "Ieu nunjukkeun yén vaksinna épéktip pisan sareng urang tiasa ngaléngkah ngamungkinkeun jalma anu divaksinasi pinuh lebet tanpa meryogikeun tés" saur Ottley.

Menteri Ottley ngumumkeun yén rencana jangka pondok na ogé pikeun ngembangkeun COVID-19 bijil Digital COVID-19 Sértipikat (DCC), anu ngamungkinkeun jalma pikeun ngadaptar inféksi katukang sareng nunjukkeun buktina kekebalan alami.

Punten perhatoskeun yén sarat pikeun jalma anu henteu divaksinasi tetep sami, kanggo langkung jelasna kunjungi halaman wéb Pamaréntah.

Mangga tingali Daptar vaksin anu disatujuan ku WHO di handap:

  • Modern
  • Pfizer / BioNTech (Disatujuan FDA)
  • Janssen (Johnson & Johnson)
  • Oxford / AstraZeneca
  • Sinopharm (Beijing) BBIBP
  • Sinovac. CoronaVac

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment