Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan Industri silaturahmi rapat wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking Uganda

Uganda Hosts 4th Afrika Birding Expo - Ecological Pariwisata Big

Expo Birding Afrika

Nonton manuk mangrupikeun salah sahiji bisnis khusus pariwisata anu paling gancang di dunya, muncul salaku sub-sektor industri pariwisata alam anu motivasi wisata wisata difokuskeun nganjang ka tempat ningali manuk.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Pangawas manuk jauh tina sababaraha panglobana nyéépkeun séktor perjalanan sareng pariwisata.
  2. Rata-rata, aranjeunna nyéépkeun langkung ti $ 7,000 salami 21 dinten, ngajantenkeun manuk ningali usaha anu nguntungkeun pisan.
  3. Nénjo manuk parantos janten kagiatan anu fenomenal di taman nasional Uganda, nyandak dolar pendapatan pariwisata anu diperyogikeun.

nu Expo Birding Afrika dijadwalkeun lumangsung ti 10-12 Désémber 2021, di Entebbe, Uganda.

Numutkeun ka Herbert Byaruhanga, Diréktur Ngatur Bird Uganda Safaris Ltd.: "Anu nonton manuk mangrupikeun panglobaran panglobana dina sektor perjalanan sareng pariwisata kalayan rata-rata belanja langkung $ 7,000 salami 21 dinten, ngajantenkeun nonton manuk mangrupikeun usaha anu nguntungkeun pisan ku poténsial anu hébat pikeun ngavariasi wisata Uganda anu heureut gumantung kana pelacak gorila. Uganda gaduh langkung ti 1,083 spésiés manuk, sababaraha kaasup endemik habitat nasional, daérah, langka Albertine anu diperhatoskeun ku pangawas manuk internasional pikeun nambihan daptar kahirupan manuk na. "

Stephen Masaba, Diréktur Pengembangan Bisnis di Otoritas Margasatwa Uganda, muji usaha ngalatih langkung seueur panungtun manuk kumargi ningali manuk parantos janten kagiatan anu fenomenal di Taman nasional Uganda, narik langkung seueur pendapatan.

Expo Birding Afrika kaopat ieu parantos janten titik pertemuan pikeun spéktrum komunitas birdwatching di jero sareng di luar Afrika. Aya paménta paningkatan para profesional dina birding sareng industri pariwisata pikeun ilubiung dina wisata familiarization anu lumangsung sateuacan pameran. Peserta wisata Birding Expo Afrika sok sumping ti sababaraha nagara kaasup Panama, Taiwan, Australia, AS, Inggris, Rwanda, Kenya, sareng Tanzania. Penjual kaasup perusahaan wisata, hotél, pondok, tempat kemah, pituduh, toko buku, karajinan, réstoran, sareng desainer.

Expo Birding Afrika direncanakeun ngawangun mérek tujuan anu kuat, tiasa dikenal anu narik para pengunjung domestik sareng internasional sareng ngadukung konservasi sareng kamekaran nonton manuk di Uganda. Édisi ieu bakal narik ratusan pangawas manuk, panulis perjalanan, operator wisata, pamilik pondok safari, sareng pamaén sanés di sektor pariwisata di panjuru dunya anu fokus ka Afrika salaku tujuan premium pikeun nonton manuk. Kegiatan pameran éta bakal kaasup wisata birding pre sareng post expo, paméran, forum bisnis, klinik birding, bird bird, klinik fotografi, pelatihan birding canggih, sareng peluncuran majalah manuk, pikeun nyebatkeun sababaraha hal.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Tony Ofungi - eTN Uganda

Leave a Comment