Parobihan iklim mangrupikeun ancaman pikeun stabilitas kauangan AS

Parobihan iklim mangrupikeun ancaman pikeun stabilitas kauangan AS.
Parobihan iklim mangrupikeun ancaman pikeun stabilitas kauangan AS.
Ditulis ku Harry Johnson

Déwan Pengawasan Stabilitas Keuangan ngaidéntifikasi perubahan iklim salaku ancaman anu muncul sareng ningkat pikeun stabilitas kauangan Amérika Serikat.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Déwan Pengawasan Stabilitas Keuangan ngaleupaskeun laporan sareng rekomendasi ngeunaan résiko kauangan anu aya hubunganana sareng iklim.
  • Parobihan iklim mangrupikeun ancaman anu muncul sareng ningkat pikeun sistem kauangan Amérika anu peryogi tindakan.
  • Laporan sareng rekomendasi FSOC ngagambarkeun léngkah munggaran anu penting pikeun ngajantenkeun sistem kauangan urang langkung tahan banting sareng ancaman perubahan iklim.

Déwan Pengawas Stabilitas Keuangan (FSOC) parantos ngaluarkeun laporan anyar salaku réspon kana Paréntah Eksekutif Présidén Biden 14030, Risiko Keuangan anu patali sareng Iklim. Pikeun anu munggaran, FSOC parantos ngaidentifikasi parobihan iklim salaku ancaman anu muncul sareng ningkat pikeun stabilitas kauangan AS.

Laporan sareng saran anu disertakeun nunjukkeun komitmen FSOC pikeun ngawangun sareng ngagancangkeun usaha anu aya dina perubahan iklim ngaliwatan rekomendasi konkrit pikeun agénsi anggota pikeun:

  • Meunteun résiko finansial anu aya hubunganana sareng iklim sareng stabilitas kauangan, kalebet ngalangkungan analisis skénario, sareng ngaevaluasi kabutuhan panerapan anu énggal atanapi dirévisi atanapi bimbingan pengawas pikeun nyatakeun résiko kauangan anu aya hubunganana sareng iklim;
  • Ningkatkeun panyingkepan anu aya hubunganana sareng iklim pikeun masihan inpormasi sareng pamilon pasar inpormasi anu diperyogikeun pikeun nyandak kaputusan anu leres, anu ogé bakal ngabantosan régulator sareng lembaga kauangan menilai sareng ngatur résiko anu aya hubunganana sareng iklim;
  • Ningkatkeun data anu aya hubunganana sareng kaayaan iklim pikeun ngukur résiko langkung saé ku régulator sareng di swasta; jeung
  • Ngawangun kapasitas sareng kaahlian pikeun mastikeun yén résiko kauangan anu aya hubunganana sareng iklim diidentifikasi sareng dikelola.

"perubahan iklim mangrupikeun ancaman sareng munculna ancaman kana sistem kauangan Amérika anu meryogikeun tindakan, ” Sekretaris Keuangan Janet L. Yellen ceuk. "Laporan sareng rekomendasi FSOC ngagambarkeun léngkah munggaran anu penting pikeun ngajantenkeun sistem kauangan urang langkung tahan banting kana ancaman perubahan iklim. Léngkah-léngkah ieu bakalan ngadukung upaya pamaréntahan anu mendesak, pamaréntah sacara gembleng ngeunaan parobihan iklim sareng ngabantosan sistem kauangan ngadukung transisi anu lega, ékonomis dina tujuan émisi bersih-nol. ”

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment

1 Comment

  • Dina laporan anu diparéntahkeun ku Présidén Joe Biden, Déwan Pengawasan Stabilitas Keuangan ngadesek pamilon pasar, perusahaan umum, sareng régulator pikeun ngembangkeun . Ku sorangan, resiko ékonomi atawa finansial patali iklim teu kudu mangaruhan stabilitas finansial; ékonomi bisa ngalaman turunna dina output.

eTurboNews | eTN