Pariwisata Kerala: Ngawelah Walungan Chaliyar Ayeuna

Kajadian Kawelah Kerala
  1. Acara dayung tilu dinten anu diayakeun ku Jellyfish Watersports pakait sareng Kerala Pariwisata ngamajukeun hiji pangalaman olahraga ramah lingkungan anu ngahubungkeun anu langkung ngora sareng anu déwasa.
  2. Dayung 68 km bakal dimimitian ti Nilambur, tempatna di suku gunung hantu Kulon di Malappuram.
  3. Éta bakal disimpulkeun di Beypore di kabupatén Kozhikode, dimana walungan patepung sareng Laut Arab.

Protokol kaamanan COVID bakal dituturkeun sapanjang acara sareng sertipikat vaksinasi COVID mangrupikeun prasyarat pikeun ilubiung dina acara éta. Taun ayeuna, nunjukkeun kaayaan, acara ieu bakal diwanohkeun salaku acara phoenix pikeun naekeun kagiatan pariwisata di Kerala. Acara ieu bakal nawiskeun ékspédisi, kémping, sareng sumber pikeun pangalaman dayung laut, nganggo kayak, SUPs, rakit, sareng taun ieu dina dinten katilu, panitia ngenalkeun sculling (rowers) sareng boat boat boat anu ngajantenkeun langkung saé kapal angkasa anu sanés bermotor, didukung ku manusa dianggo - anu énggal kanggo anu diarep-arep sareng anu kaalaman.

The Chaliyar River Paddle nawiskeun kasempetan dina sababaraha tingkatan ti anu ngamimitian dugi ka anu sanés ngojay dugi ka peminat olahraga cai anu mantep, anu resep ka alam, wisatawan, barudak, sareng jalma-jalma ti sagala rupa lapisan masarakat. Acara sacara alami ngamajukeun walungan Kerala, kaindahanana, asakan Malabar asli, sareng nawiskeun kasempetan unik pikeun pendak sareng jalma anu pikiran. Pita musik lokal bakal ngiringan ngamajukeun bakatna sareng nawiskeun sonten santai ka paddlers. Kadaharan bakal dilayanan ku réstoran lokal anu pangsaéna sapertos Calicut Paragon. 

"Chaliyar River Paddle parantos difokuskeun pikeun nyalametkeun walungan urang tina polusi kota sareng promosi kayak rekreasi pikeun sadayana. Éta mangrupikeun kajadian négatip palastik, janten paddlers bakal ngabantosan ngabersihan walungan nalika kayak. Kami parantos bermitra sareng LSM lokal anu bakal nyayogikeun peserta pikeun kantong koleksi sareng ngangkut sampah ka fasilitas daur ulang sareng pengelolaan limbah. Aranjeunna ogé bakal ngadidik pamilon ngeunaan pamisahan anu leres, konsumsi anu tanggung jawab, sareng manajemén limbah. Éta sadayana ngeunaan kéngingkeun Wisata Kerala séktor pikeun mundur tina pandemi COVID sareng nyebarkeun kasadaran ngeunaan lingkungan sareng khususna polusi palastik anu nyebar di walungan, "saur Kaushiq Kodithodika, Pendiri Olahraga Cai Jellyfish.

Langkung seueur inpormasi, kalebet inpormasi pendaptaran acara, tiasa dipendakan Ieuh

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.