Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Nangkep Sumanget Islandia Ku Standar Mewah Reykjavik Anyar

Ditulis ku jelema nu nyunting

Hotspot kuliner anu mekar sareng kafe-kafé anu tiis, hiburan wengi anu ngaguluyur sareng pamandangan musik epik, sorotan anu bersinar terang di ibukota hip Islandia sareng, kalayan kekecapan anu khas, datangna The Reykjavik EDITION salajengna nguatkeun kamampuan uncanny EDITION Hotel pikeun darat dina ngan ukur. tempat katuhu dina waktos katuhu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

"Reykjavik mangrupikeun kota ngora anu saé - sampurna pikeun merek kami," saur Ian Schrager, pelopor visioner konsép hotél butik, PUBLIC sareng EDISI panyipta. "Kami pikir ieu mangrupikeun waktos Reykjavik sareng kami di dieu di manah éta sareng dina waktos anu sampurna."

Dibuka dina sawangan tanggal 9 Nopémber 2021, EDISI Reykjavik bakal netepkeun standar anyar salaku pangalaman hotél méwah anu munggaran di kota, ngagabungkeun anu pangsaéna di ibukota Islandia sareng pangalaman pribadi, intim sareng individu anu dikenal ku merek EDITION. Hasilna nyaéta hub urban anu canggih sareng canggih kalayan 253 kamar, barisan bar anu luar biasa, réstoran tandatangan sareng klub wengi sareng, dina gaya EDISI anu leres, ngenalkeun jinis konsép kesejahteraan sosial modern. Di tanah cinyusu panas, cai mineral sareng fjord alam, inovasi kréatif ieu, pangalaman émosional jero sareng kaaslian Ian Schrager, sareng kaahlian operasional Marriott International anu parantos lami sareng jangkauan global, ngahasilkeun tawaran anu béda-béda anu salajengna ningkatkeun kamekaran Reykjavik. daya tarik salaku tujuan kosmopolitan internasional kelas dunya.

Islandia mangrupakeun tujuan aspirational pikeun loba, di-antara Amérika Kalér jeung Éropa Kulon - ngaronjat ruteu hiber, sarta bentang alam otherworldly na, narik datang ti tebih tur lega. EDITION Reykjavik mangrupikeun merek méwah anu leres anu munggaran asup ka pasar anu ngagaduhan fasilitas sareng jasa sapertos anu sanés. Mimiti muncul dina peta nalika grandmaster catur Amérika Bobby Fischer meunang Championship Catur Dunya di Reykjavik dina 1972, Schrager, anu nuturkeun acara dina waktu éta, nyebutkeun anjeunna kaget ku kaéndahan alam unspoiled nagara urang. Mémang, marooned di Samudra Atlantik Kalér, ngan handapeun Arktik Circle, Islandia cukup sacara harfiah dina pembuatan, bentang terus mekar na hasil tina rumbling gunung seuneuan, bubbling panas cinyusu, bitu geysers sarta shifting lempeng tektonik. Sadaya ieu nyababkeun spektakuler, medley mistis tina widang lava héjo caang lukut-carpeted, soaring glaciers jeung gunung terjal sliced ​​ku jero, lebak walungan-cut. "Di Islandia, anjeun nuju ningali hal-hal anu anjeun moal ningali di tempat sanés," saur Schrager. "Langkung ti tempat sanés di dunya, éta mangrupikeun kasempetan nyata pikeun ngahubungi bumi sareng alam sareng kami reueus pikeun ngalegaan merek EDISI di tempat anu luar biasa kalayan hotél anu luar biasa anu masihan anjeun rasa anu leres. tempatna.”

Ngagunakeun touch Midas na, Ian Schrager geus taliti katimu, concepted tur diprogram hotél pikeun nyieun hiji alchemy jeung rasa magic éksklusif pikeun hotél ieu. EDITION Reykjavik dirancang dina gawé bareng jeung firma arsitéktur lokal, T.ark jeung studio basis New York, Roman jeung Williams jeung hidayah ti ISC (Ian Schrager Company) desain, subtly ngarebut sumanget Reykjavik bari Ngahindarkeun klise jeung tetep pageuh rooted dina. rasa kuat brand EDITION ngeunaan sophistication refined jeung gaya. Dina perch sisi harborside, ngalawan pintonan gunung glorious, hotél aya dina lokasi flawless di jantung kota: padeukeut jeung Harpa, aula konsér Landmark jeung puseur konferensi - nu fasad kaca multicolored dirancang ku sohor Islandia jeung artis Denmark Olafur. Eliasson - sarta ngan sababaraha menit ti Laugavegur, jalan balanja utama di kota Reykjavik.

Ti luar, EDISI Reykjavik mangrupikeun tambahan anu pikaresepeun pikeun lingkungan kota ieu. Bagian hareup kayu eboni tina kayu shou sugi ban geus hangus jadi hideung ngagunakeun téknik Jepang kuna, sarta pigura baja blackened mangrupakeun unggeuk jelas kana bentang lava dramatis Islandia. Garis-garis anu sederhana sareng bersih tina gedong sorangan parantos dijurungkeun pikeun ngamaksimalkeun pandangan sareng setting sisi palabuhan anu meriah kalayan lobi lawang ganda anu tiasa diaksés tina pejalan kaki Harpa plaza, atanapi Pelabuhan. Anu terakhir - dina rasa anu hébat kadatangan sami sareng The Times Square EDITION - gaduh kanopi, bagian handapna dicaangan ku 12,210 titik LED kaca.

Sapertos sadaya hotél EDITION, lobi mangrupikeun rohangan sosial anu dinamis anu sacara halus ngungkabkeun rasa tempat sareng waktos. Di dieu, batu basalt - atawa batu vulkanik - geus nonjol, muncul dina flooring, nu geus diteundeun kalawan pola intricate diideuan ku géométri Islandia, sarta standout meja panarimaan sculptural. Dina bagian tengah lobi, tim ISC geus ditambahkeun Islandia lava batu sculptural totem pikeun nyaimbangkeun bahan haneut kayaning kulit sela tactile dibungkus sabudeureun kolom beton - sarta flooring ek bodas, balok siling jeung slats, nu flank bar lobi. Menu inuman lobi bar museurkeun kana anggur global ku pilihan gelas sareng cocktail klasik kalayan pulas Islandia. The lobi lounge nampilkeun hawu kabuka-seuneu sentral nu hearth tina spasi, dikurilingan ku seating sarta kumpulan parabot custom-dijieun dina grup seating intim, kayaning Jean-Michel Frank-diideuan korsi panangan dina shearling bodas sarta Pierre Jeanneret. -diideuan korsi di buludru hideung. Sapertos kantos, aya tekenan anu kuat kana cahaya anu haneut, teu langsung, anu parantos dianggap nyiptakeun cahaya anu lembut sareng nyaangan perabotan tetep sapertos bar sareng meja resepsi sareng lampu lantai parunggu bodas Christian Liaigre pikeun nyiptakeun sasaruaan kana perhiasan. pamasangan kotak.

Di jero lawang hotél, ISC geus gawé bareng jeung artisans lokal pikeun nyieun patung totem tina tumpukan, sabak basalt columnar ti kiduleun Islandia. Jangkungna ampir opat méter, inspirasi patung ieu dipendakan di Cairns tradisional anu janten landmark di padesaan Islandia. Dicaangan sacara dramatis ku lampu listrik sareng lilin sareng dikurilingan ku bangku basalt, totem dilapis ku kulit domba hideung anu subur, damask hideung sareng bantal sutra, janten tempat ngumpul pikeun ningali sareng katingal di tengah lobi. Katuhu gigireun ieu, diideuan ku tontonan tina aurora borealis (Lampu Kalér), ISC geus video dipetakeun Northern Lampu sarta geus nyieun hiji immersive, tilu diménsi sarta atmosfir karya seni digital tina gelombang menari héjo sarta ungu geulis. Tempatna di lobi, éta nyababkeun réaksi sareng émosi, sami sareng nyaksian fenomena alam di langit wengi Islandia…tapi dina kanyamanan, kahaneutan, sareng sauyunan tina lobi sareng hawu lobi. Urang nelepon deui Northern Lampu on paménta.

Diaksés ti lobi, lantai dasar oge imah Tides, réstoran signature kalawan kamar makan swasta, sarta kafé jeung barang dipanggang homemade, sarta Tölt, hiji bar intim nu nyokot cues na ti The London EDITION urang-unggul pangajén Punch Room. Tides, anu ngagaduhan téras luar sareng lawang waterfront sorangan, dipimpin ku Gunnar Karl Gíslason - koki tukangeun Dill, réstoran anu dibéntangan Michelin Nordic Anyar anu paling sohor di Reykjavik. Pedalaman anu beunghar sareng canggih parantos dipertimbangkeun pikeun transisi anu lancar ti beurang ka wengi, nampilkeun jandéla lantai-ka-siling anu, dina siang, nyéépkeun cahaya alami kana kolom beton anu digaringkeun sareng detil kayu lebu anu diminyakan sapertos panel siling anu nyirorot. , rupa-rupa parabotan, sarta bar ngawangun héksagonal sentral- leuwih nu hangs a custom-dijieun parunggu jeung alabaster chandelier ku artis Perancis renowned, Eric Schmitt. Isuk-isuk, sarapan téh seger, campuran sehat jus bersih, pastries, buah, sereal jeung skyr (yoghurt Islandia) supplemented ku menu à la carte masakan panas sarta pilihan open-face sandwiches. Pikeun tuang siang sareng tuangeun tuangeun, Gíslason nyayogikeun masakan Islandia modéren, kalayan petunjuk halus ngeunaan metode masak tradisional, fokus kana produk lokal musiman sareng kualitas bahan global anu paling luhur anu biasana dimasak dina seuneu kabuka. Di sagigireun daptar anggur global éksténsif, nyangka masakan kayaning salad nangtung topped kalawan suung tiram goreng kécap umur na almond Anggang, sakabeh char Arktik boneka jeung lemon, dill jeung bawang bodas mentega, dipanggang cod Atlantik, kentang grilled, dicampur bumbu jeung mentega jeung taktak domba braised jeung slowed grilled, pickled bawang mint jeung apel, jeung dessert, Tides kueh wortel, buttermilk és-krim, wortel jeung laut buckthorn jam, jeung minyak caraway Anggang. Aya ogé menu brunch sabtu minggu sareng tilu wengi saminggu, The Counter, nyanghareup ka dapur terbuka téater, bakal nyayogikeun menu tasting dalapan kursus sareng pasangan anggur dugi ka 10 jalma. Samentara éta, jalma anu milari anu langkung kasual tiasa sumping ka toko roti sareng kafé pikeun ngopi sareng pilihan scone crowberry anu nembé dipanggang pikeun sourdough atanapi roti rye anu lezat dimana sémah tiasa tuang atanapi tuang. 

Di sisi sabalikna tina lobi, jauh tina panon prying, Tölt - dingaranan ku gait unik kalima kuda Islandia anu pangalusna dipikawanoh pikeun - mangrupakeun bar cozy, dirancang salaku sanctuary disumputkeun kalawan tilu nooks intim nampilkeun rugs custom warni kalayan pola diideuan. ku géométri Islandia tradisional, tembok rebana jati, banquettes jeruk kaduruk jeung poufs bulu pony nu ngurilingan hawu sentral. Luar alcoves, spasi ieu cocooned kalawan panels siling walnut euyeub, sarta flooring, a chandelier walnut custom-dijieun na floor-to-siling jandéla nu pigura pintonan Harpa. Tukangeun bar marmer-topped héjo aya backlit rak parunggu yuswa ditunda ti siling, nu nyiptakeun glow haneut ngabawah ngarasakeun menu cocktails diideuan ku budaya Islandia ngagunakeun arwah Islandia lokal.

Ditetepkeun janten tujuan sorangan, The Roof lokasina di lantai 7 hotél sarta nawarkeun gunung panorama, Samudra Atlantik Kalér jeung vistas kota heubeul. Ruang anu serbaguna anu tiasa dibagi ku panto kaca pikeun acara pribadi ngamungkinkeun éta janten tempat anu pangsaéna pikeun ngaraosan malem usum panas anu terang sareng lampu kalér anu magis dina bulan anu langkung tiis. Panto kaca lanté-ka-siling muka kana téras luar musiman bungkus ageung, sumebar sareng tempat duduk anu nyaman sareng liang seuneu anu ageung, sedengkeun interior serba hideung anu licin nyiptakeun latar anu wijaksana anu henteu ngaganggu pandangan. Di dieu, vibe kasual ieu supplemented ku menu leutik pangan kanyamanan kawas flatbreads grilled, sandwiches toasted sarta salads seger. Ti titik vantage ieu, éta bukti yén Ian Schrager dirancang hotél dumasar kana pintonan ti harta.

Unfolding ngaliwatan floors handapeun rooftop nu, hotél urang 253 guestrooms na suites geus dirancang salaku retreats haneut, unggal kalawan ranjang maranéhanana nyanghareup jandéla floor-to-siling nu pigura rupa pintonan ti lingkungan sabudeureun. Sababaraha sumping lengkep sareng teras luar, sedengkeun sadayana mangrupikeun perwujudan pendekatan merek EDISI pikeun méwah modéren kalayan rasa lokal anu halus. A palette muted tina kayu lebu jeung ek abu bulak fungsi minangka pondasi haneut pikeun fitur tembok beton formwork, parabot custom-dijieun Italia, sconces lampu ranjang tambaga, rugs bulu imitasi, sarta karya seni jeung asesoris ti pengrajin lokal, kayaning ranjang warni. dialungkeun ku perusahaan wol lokal, Ístex, keramik ku seniman Guðbjörg Káradóttir, sareng seni kamar ku seniman Islandia anu kasohor Pall Stefansson sareng Ragnar Axelsson anu nunjukkeun bentang Islandia, éksklusif pikeun EDISI. Samentara éta, kamar mandi monochrome sareng ubin keramik bodas buatan tangan buatan Italia, dilengkepan ku kasombongan marmer bodas, asesoris hideung matte, sareng kelengkapan sareng perlengkapan mandi Le Labo tina seungit ekslusif EDITION. Ti titik pojok perdana na di lantai 6, hiji-pangkeng Penthouse Suite - kalawan téras swasta sorangan boga palabuhan megah, Harpa sarta pintonan gunung nu salajengna complemented ku caang, lampu kaeusi interior elegan tina parabotan custom plush dina nada oatmeal creamy. Suite Penthouse ogé diaksés sareng kamar mandi anu ageung sareng marmer bodas Italia sareng hawu sentral ogé.

EDITION Reykjavik nawiskeun ruang rapat sareng acara modéren, kalebet studio fleksibel, ruangan dewan kalayan lampu alami, lantai papan lega oat, sareng ruang balé anu ageung kalayan ruang pra-fungsi. Ballroom fléksibel kalayan jandéla kaca floor-to-siling bisa dibagi jadi dua spasi misah, bari panto kaca badag cukup lega pikeun nampung mobil. Dina ballroom aya lampu gantung alabaster dipasangkeun kalayan overwraps rasa alam draped sabudeureun ballroom. 

Lantai handap mangrupa imah Panonpoé Tilelep, dibuka engké taun ieu, tempat wengi underground tiis kalawan sistem sora kaayaan-of-nu-seni jeung cahaya sandiwara nu illuminates interior beton hideung poék jeung edgy kalawan bar beton matak hideung. Panonpoé Tilelep bisa dibagi kana tilu spasi kalayan aksés ti hotél sarta alun-alun Harpa. Marengan menu cocktail killer sarta roster lumangsung acara, klub bakal maénkeun host kana sababaraha DJs top dunya sarta performers, earmarking salaku tujuan unmissable panganyarna dina pamandangan nightlife thriving Reykjavik urang. Aya ogé lawang pribadi pikeun maranéhanana merlukeun kawijaksanaan utmost. "Éta bakal janten impian pikeun muka Studio 54 di dieu dimana gelap salami 6 bulan tinimbang 8 jam sapertos di New York City. Éta bakal janten tempat anu sampurna pikeun éta ”saur Schrager.

Ogé, di lantai handap mangrupa gim, nu kitted kaluar kalawan state-of-the-art latihan kakuatan hideung kaayaan-of-the-art, beurat, jeung alat cardio, kumaha oge, éta konsép sosial di Spa nu mangrupa salah sahiji anu pang unik. aspék di hotél sarta sabenerna susunan The Reykjavik EDISI eta. Di sagigireun tilu kamar perawatan, hammam, kamar uap, sauna, sarta kolam renang terjun nu nawarkeun hydrotherapy, aya ogé lounge sentral jeung bar spa, nu ku beurang ngalayanan menu cageur seger sanggeus workout Viking shakes, sampanye jeung, lukut nikmat. infusions vodka barengan snacks kawas roti gunung seuneuan jeung uyah lava hideung. Ieu paling dipikaresep di kolam renang cai panas bumi sareng perawatan Sundown Spa salami 60 menit, anu kalebet urut awak anu nyegerkeun sareng urut kulit sirah onyx anu tiis. Lokasina langsung sabalikna Panonpoé Tilelep, Spa teh sampurna spasi pamper pre-pihak pikeun meunangkeun Anjeun tuntas disiapkeun keur hiji malem epik revelry. "Fasilitas spa sareng kabugaran sareng bar mangrupikeun hal anu urang teu acan kantos ningali," saur Schrager. "Tapi turun ka dinya sareng sosialisasi sareng nginum teras asup kana cai termal, deui, réspon pikeun aya di Islandia. Sareng ngahijikeun ieu ku cara anu ngeunah sareng elegan ngadukung naon éta merek EDITION.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment