Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Latin America Airbnb Anyar Top 12 Paporit

Ditulis ku jelema nu nyunting

Airbnb nembé kaluar sareng 12 tujuan utama pikeun liburan di Amérika Latin.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ieu mangrupikeun daérah anu pinuh ku budaya, sajarah sareng atraksi wisata anu saé dina taun-taun ayeuna parantos ningkat popularitasna diantara wisatawan ti Amérika Serikat. Salaku tambahan, gaduh komunitas Latino anu éksténsif, salawasna aya tren perjalanan ka daérah pikeun ngembangkeun sareng ngajaga hubungan kulawarga anu diperyogikeun ayeuna langkung ti kantos.

Numutkeun data ti Airbnb, daérah Amérika Latin parantos janten tren pikeun palancong ti Amérika Serikat. Dumasar kana jumlah maluruh anu dilakukeun dina platform, 12 kota Latin paling populér nyaéta:

1. San Juan, Puérto Riko

2. Santo Domingo, Républik Dominika

3. Tulum, Méksiko

4. Cancun, Méksiko

5. Kota Méksiko, Méksiko

6. Bahama

7. Playa del Carmen, México

8. Ensenada, Méksiko

9. Medellin, Kolombia

10. Puerto Penasco, Méksiko

11. Aruba

12. Cartagena de Indias, Kolombia

Nalika datang ka usum panas, tujuan anu paling populér nyaéta pantai, khususna di Mexico dimana Playa del Carmen sareng Ensenada mangrupikeun tujuan trending di 2021, naék 6 posisi dibandingkeun sareng 2019, ogé Tulum, anu angkat ti nomer 7 dugi ka nomer 3. dina daptar, dumasar kana jumlah pilarian. Tujuan kota ogé nangtung kaluar tina daptar, kaasup Mexico City jeung Medellín, duanana dipikawanoh pikeun tawaran budaya luhur maranéhanana.

Wewengkon ngagambarkeun pilihan anu tiasa diaksés pikeun sémah Amérika Kalér kalayan biaya rata-rata per wengi kirang ti 150 USD.

"Henteu ngan ukur wisatawan AS milarian tujuan anu nawiskeun atraksi budaya sareng pelarian pantai tropis, tapi seueur ti komunitas Latinx hoyong nyambungkeun deui sareng akarna sareng nganjang ka tempat asal pikeun ningali kolot, nini sareng kulawarga ageung. Airbnb nawiskeun kamungkinan milarian pamondokan di kota ageung sareng alit di sakumna daérah," saur Stephanie Ruiz, Diréktur Komunikasi pikeun Amérika Latin.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment