Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Bawang Atah Sakabeh Ayeuna Diingetkeun Kusabab Salmonella

Ditulis ku jelema nu nyunting

Bawang atah sakabeh (beureum, konéng, jeung bodas) diékspor ku Prosource Produce LLC of Hailey, Idaho, ngahasilkeun nagara Chihuahua, Mexico, keur recalled ti pasaran alatan kamungkinan kontaminasi Salmonella.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Konsumén henteu kedah ngémutan produk anu diémutan di handap ieu atanapi tuangeun anu ngandung bawang atah ieu. Pangecér, distributor, pabrik, sareng lembaga jasa pangan sapertos hotél, réstoran, kantin, rumah sakit, sareng panti jompo teu kedah ngalayanan, ngagunakeun, atanapi ngajual produk anu diémutan di handap ieu.

Produk di handap ieu parantos dijual di Ontario sareng Quebec sareng tiasa disebarkeun di propinsi sareng wilayah sanés.

Produk ieu ogé tiasa dijual sacara ageung atanapi dina bungkusan anu langkung alit nganggo atanapi tanpa labél sareng panginten henteu nganggo nami merek atanapi produk anu sami sapertos anu dijelaskeun di handap ieu. CFIA bakal neraskeun panyilidikan kana pangimpor anu sanés sareng pangeling-eling tambahan tiasa diturutan.

Produk ngelingan

merekbarangukuranUPCKodeuinformasi tambahan
Big Bull Peak Seger Ngahasilkeun Sierra Madre Ngahasilkeun Markon Pamotongan Kahiji Markon Essentials RioBlue ProSource Rio Valley Kaisar SegarBawang beureum Bawang konéng Bawang bodas  Karung jaring: 50 lb 25 lb 10 lb 5 lb 3 lb 2 lb Karton: 50 lb 40 lb 25 lb 10 lb 5 lbvariabelsadaya produk

diimpor antara

Juli 1, 2021

jeung Agustus

31, 2021.
Ngahasilkeun kaayaan tina

Chihuahua, Méksiko

Naon anu anjeun kedah lakukeun

Upami anjeun nganggap anjeun janten gering tina ngonsumsi produk anu diinget, nelepon dokter anjeun.

Pariksa pikeun ningali naha anjeun gaduh produk anu diémutan di bumi atanapi tempat anjeun. Produk anu diémutan kedah dialungkeun atanapi dipulangkeun ka lokasi tempat éta ngagaleuh. Upami anjeun henteu yakin kana identitas bawang anu dipibanda, parios sareng tempat pameseran.

Kadaharan anu terkontaminasi ku Salmonella panginten henteu katingali atanapi bau teu raoseun tapi tetep tiasa ngajantenkeun anjeun gering. Barudak, ibu hamil, manula sareng jalma anu ngagaduhan sistem imun anu lemah tiasa kaserang inféksi anu serius sareng sakapeung maot. Jalma anu séhat tiasa ngalaman gejala jangka pondok sapertos muriang, nyeri sirah, utah, seueul, keram beuteung sareng diare. Komplikasi jangka panjang tiasa kalebet rematik parah.

• Diajar langkung seueur ngeunaan résiko kaséhatan

• Ngadaptarkeun bewara ngelingan ku email sareng nuturkeun kami dina média sosial

• Tingali penjelasan lengkep kami ngeunaan panyilidikan kasalametan pangan sareng prosés ngémutan

• Laporkeun kaamanan pangan atanapi masalah panyiri

kasang tukang

Ngelingan ieu dipicu ku ngelingan di nagara séjén. Badan Pamariksaan Pangan Kanada (CFIA) ngalaksanakeun panyilidikan kaamanan pangan, anu tiasa nyababkeun ngémutan produk sanés. Lamun produk-resiko tinggi séjén anu recalled, nu CFIA bakal ngabéjaan masarakat ngaliwatan diropéa Pangan Recall Warnings.

CFIA ngverifikasi yén industri ngaluarkeun produk anu diémutan ti pasar.

Panyakit

Henteu aya panyakit anu dilaporkeun di Kanada anu aya hubunganana sareng konsumsi produk ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment