Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Pariwisata Puerto Rico Ayeuna Berkembang

Ditulis ku jelema nu nyunting

Puerto Rico ngagaduhan persentase pangluhurna jalma anu divaksinasi pinuh ngalawan koronavirus di Amérika Serikat ti 19 Oktober, numutkeun data ti Pusat Pengendalian sareng Pencegahan Panyakit. Ieu naha pariwisata téh thriving dieu?

Nyitak Friendly, PDF & Email

Dasbor Pamulihan Asosiasi Perjalanan AS sareng data ti Pariwisata Ékonomi nyorot Puerto Rico salaku pamimpin pamulihan. Nalika ngabandingkeun belanja bulanan, rata-rata, AS sakitar 11% sahandapeun waktos anu sami dua taun ka pengker dina bulan Séptémber. Tapi belanja perjalanan di Puerto Rico langkung ti 23% di luhur tanda éta. Sedengkeun dalapan nagara bagian AS ningali tingkat belanja tamu di luhur 2019, aranjeunna dibasajankeun antara 1% sareng 9% langkung luhur bari belanja tamu Puerto Rico 23% langkung luhur tibatan dua taun ka pengker.  

73% séhat tina total populasi Puerto Rico tina 3.3 juta pinuh inokulasi ngalawan virus, numutkeun data CDC. Téritori AS ogé ngagaduhan salah sahiji tingkat pangiriman komunitas COVID panghandapna di Amérika Serikat, kalayan ngan ukur 18 kasus anu dikonfirmasi diantara 100,000 penduduk dina tujuh dinten terakhir.

Tren positip ieu ngangkat relung perjalanan Pulo, paling saeutik nyaéta golf. 18 kursus Puerto Rico, pantai, sareng tempat-tempat anu ditingkatkeun sacara tropis cocog pikeun rélaxasi sareng peremajaan nalika usum gugur sareng usum tiis, nalika suhu rata-rata dina taun 80an.

Golf makmur di Puerto Rico salami pandémik, anu diturunkeun tina kasalametan alamiah sareng jarak sosial anu aya di buruan sareng di Pulo. Kursus-kursus dibasajankeun méwah ka kotamadya, sumebar ka sakuliah Puerto Rico sareng sababaraha caket San Juan. Pamandangan sagara, tangkal kalapa, jeung vistas leuweung hujan pigura setelan maranéhanana. Titik harga, rupa bumi, gaya perenah, sareng fasilitas anu aya hubunganana variatif sareng pelengkap.

Pulo mangrupikeun hub udara Karibia. Kaseueuran wisatawan anu langkung seueur dipendakan dina budaya bilingual Puerto Rico, mata uang AS, sareng henteu aya paspor anu diperyogikeun pikeun warga Amérika.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment