Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Boxer Evan Holyfiled: New Wellness Mitra Touts Mangpaat CBD

Ditulis ku jelema nu nyunting

Evan Holyfield tina katenaran tinju ngupayakeun nyandak kasadaran kana kauntungan kaséhatan sareng kaséhatan CBD sareng perusahaan asal.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Perusahaan Georgia Hemp ngumumkeun kerjasama sareng petinju kelas menengah, Evan "Yung Holy" Holyfield, namina anjeunna gaya hirup paling anyar sareng pasangan kasihatan kanggo perusahaan. Kemitraan ieu sareng Holyfield sumping dina waktos anu penting dina karirna nalika anjeunna siap-siap berjuang salajengna dina tanggal 23 Oktober kalayan ngaharepkeun ningkatkeun tilas tinju profesionalna anu henteu kaéléhkeun ka 8-0.       

"Perusahaan Géorgia Hemp gumbira pisan pikeun pasangan sareng Holyfield sareng timnya pikeun ngalanjutkeun kadua kekecapan urang," saur Joe Salome, Ngatur Rakan The Georgia Hemp Company. "TGHC sareng tim Holyfield kabuktosan janten pertandingan anu sampurna dina dunya pamasaran olahraga ayeuna sareng conto anu luar biasa tina atlit modérn ayeuna damel sareng mérek anu dikenal sareng lini produk anu mangaruhan. Ieu mangrupikeun kemitraan anu janten dasar pikeun kemitraan atlit anu bakal datang. 23 Oktober ngan ukur mimiti. ”

Putra petinju legendaris, Evander Holyfield, Evan parantos gaduh minat pisan kana rohangan CBD anu ngagedéan sareng parantos ékspérimén sareng metode pamulihan anu tiasa ngabantosan anjeunna sareng atlit sanés di sakumna dunya. Dina kemitraan anu énggal, Holyfield mairan, "Kuring reueus pisan damel sareng Perusahaan Georgia Hemp. Henteu ngan ukur aranjeunna lokal ka kampung halaman kuring di Atlanta, tapi salaku atlit, éta penting pisan pikeun kuring yén kuring ngagunakeun produk anu alami sareng bakal ngabantosan karir kuring ka tingkat salajengna. Kuring miharep éta kemitraan urang bakal ngamajukeun manpaat kaséhatan CBD - henteu ngan ukur pikeun atlit, tapi sadayana - sareng kumaha éta tiasa ngabantosan prosés pamulihan sareng kaséhatan sacara umum. "

"Mitra ieu ngabantosan perhatian pikeun naon anu tiasa dilakukeun CBD pikeun awak sareng ngungkulan kabugaran tina sudut persiapan sareng pancegahan," jelas Ryan Dills, Ngatur Mitra Perusahaan Georgia Hemp. "Kami ngaharepkeun nyandak sababaraha kasaluyuan sareng pamulihan sareng pendekatan rehabilitasi anu penting dina olah raga / olahraga tempur."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment