Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Subaru jeung MLS Soccer Team Host Anyar Ngadamel Fest Poé Anjing

Ditulis ku jelema nu nyunting

Subaru of America, Inc.. dinten ngumumkeun yén dina partnership kalawan Philadelphia Union, automaker bakal host acara ieu dina Minggu 24. Oktober, dedicated ka masihan anjing di wewengkon Philadelphia gede dinten pangalusna dina kahirupan maranéhanana.

Nyitak Friendly, PDF & Email

   

Digelar "Make A Dog's Day Fest," acara sadinten-dinten-dinten ngondang pencinta anjing, nu boga anjing sareng organisasi piaraan lokal ka Subaru Park, bumi Philadelphia Union, pikeun ngagungkeun babaturan anu buluan. Pikeun anu hoyong nyandak bumi réréncangan sorangan, Make a Dog's Day Fest bakal kalebet paméran nyoko anjing kalayan kerjasama sareng organisasi piaraan lokal. Datang bisa papanggih leuwih ti 100 anjing sadia pikeun nyoko * sarta lamun kabetot dina nyadiakeun imah asih pikeun piaraan, bakal waragad nyoko katutupan. acara bakal Fitur, kadaharan, kaulinan, pintonan sarta dash anjing hiji-mil dimana pups bisa ngajalankeun, leumpang jeung wag ka meunang hadiah.

"Saha waé anu gaduh anjing terang yén aranjeunna langkung luhur sareng saluareun pikeun ngajantenkeun dinten urang langkung saé. Taun ieu, kami di Subaru mutuskeun pikeun balik deui kahadean ku dinten dedicated ka pampering sarta ngabogaan fun jeung pups di Subaru Park, "ceuk Alan Bethke, Wawakil Présidén Senior Marketing, Subaru of America, Inc. "Kami ngarepkeun hiji hebat pisan. dinten sareng réréncangan urang - manusa sareng anjing - di daérah Philadelphia anu langkung ageung sareng ajak calon anu nganut anjing pikeun mampir sareng pendak sareng calon réréncangan énggal.

"Dumasar kana kasuksésan tina program nyoko anjing dina poé kaulinan Uni, urang terang Jieun A Dog urang Poé Fest bakal blast pikeun anjing-pencinta jeung pets sapuk,"Sa Tim McDermott, Présidén Philadelphia Union. "Salaku organisasi anu mikiran komunitas, penting pikeun urang milarian cara pikeun masihan deui sareng ningkatkeun kahirupan anjing sareng kulawarga di daérah Philadelphia."

Jieun A Dog urang Poé Fest bakal lumangsung dina Subaru Park (2502 palabuan Dr. Chester, Pa 19013) antara 10 a.m. EST jeung 4 p.m. EST. Anu resep ngahadiran kedah ngadaptar sateuacan dugi ka philadelphiaunion.com/form/subaru-dog-day-fest.

Acara Make a Dog's Day Fest mangrupikeun bagian tina inisiatif Subaru Loves Pets, anu didedikasikeun pikeun ngabantosan piaraan anu peryogi.

*Nyokot anjing teu bisa lumangsung dina situs di Subaru Park jeung saha wae nu kabetot ngadopsi salah sahiji anjing di situs kudu indit ka panyumputan organisasi piaraan pikeun ngalengkepan prosés nyoko.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment