Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Pembaruan Anyar: Pitunjuk nonton paus Kanada didenda $ 10,000

Ditulis ku jelema nu nyunting

Pitunjuk nonton paus profesional Walungan Campbell didenda $ 10,000 handapeun Undang-Undang Spésies At Risk pikeun terang-terang ngadeukeutan paus killer anu kaancam.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Tanggal 13 Séptémber 2021, di Pangadilan Provinsi Walungan Campbell, British Columbia, Kanada, Hakim Anu Hormat R. Lamperson mendakan Nicklaus Templeman, anu ngagaduhan sareng operator Campbell River Whale and Bear Excursions, kaliru kusabab pelanggaran dina kaayaan Spesies anu Resiko sareng Federal Perikanan Act.

Kaadilan Lamperson maréntahkeun Mr.. Templeman mayar denda $ 5,000 pikeun tiap palanggaran, jumlahna $ 10,000. Anjeunna ogé ngarahkeun yén artos ieu dianggo pikeun konservasi sareng perlindungan mamalia laut di perairan British Columbia.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment