Asosiasi News Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kuliner kabudayaan raramean Berita Pantun News Kaséhatan musik wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik News Kawat Wisata Wines & Arwah

Kehidupan wengi sadunya lalaunan ngadamel deui

The nightlife sakuliah dunya lalaunan nyieun comeback a.
The nightlife sakuliah dunya lalaunan nyieun comeback a.
Ditulis ku Harry Johnson

Teu aya ragu yén pangbagi umum antara nagara-nagara sadunya sareng anu kedah dilakukeun pikeun muka deui kahirupan wengi, nyaéta nunjukkeun bukti vaksinasi, istirahat négatip saacanna, atanapi saatos lulus COVID-19 saacanna.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Tempat hiburan wengi di panjuru dunya sacara laun mimiti hirup deui pikeun kagiatan normalna.
  • Saatos ampir dua taun panutupanana kusabab COVID-19, klub wengi tungtungna dibuka deui kalayan kapasitas anu kawates. 
  • Sanaos klub-klub angkat deui di lantai tarian, jalan pikeun pamulihan ékonomi pikeun industri di dunya saumna masih gaduh jalan panjang ka payun.

Kusabab prosés vaksinasi sareng ningkatna jumlah kovalén di seueur nagara di panjuru dunya, henteu diragukeun yén tempat hiburan wengi parantos mimiti aktipitas kagiatan normalna. Sababaraha nagara anu parantos muka deui sacara lengkep atanapi sawaréh sapertos Amérika Serikat, Inggris, Perancis, Jérman, Yunani, Portugal, Swiss, Dénmark, Kroasia, Austria, Polandia, Céko, Australia, Uni Émirat Arab, Cina, India, Singapura sareng Spanyol.

Paling anyar, Itali parantos dibuka deui nightclubs dugi ka 11 Oktober kalayan 50% kapasitas jero rohangan sareng 75% kapasitas luar. Éntri tiasa nunjukkeun "Green Pass" salaku buktos vaksinasi dobel, tés négatip anu anyar, atanapi buktina pulih, sareng topéng henteu wajib di lantai jogét.

Maurizio Pasca, Présidén SILB-FIPE sareng Éropa Nightlife Asosiasi, nambihan, "Saatos ampir dua taun panutupanana akibat COVID-19, klub wengi tungtungna dibuka deui kalayan kapasitas anu kawates. Di Italia, kami bungah janten atos damel deui tapi urang ogé rumaos kedah nyiptakeun deui usaha urang pikeun ngadeukeutkeun aranjeunna kana tuangeun sareng hiburan sareng adaptasi sareng tuntutan ayeuna sareng pikahareupeun sareng parobihan anu dibawa COVID ”.

Sababaraha dinten sateuacan ka Itali, tanggal 8 Oktober di Spanyol, Ibiza sareng Barcelona dibuka deui, kalayan sarat gaduh Sértipikat Digital Digital COCID-19, samentawis Madrid dibuka deui langkung ti 4 bulan ka pengker. Dina kasus Ibiza, kapasitas tempat dugi ka 75%, tempat kedah tutup tabuh 5 énjing sareng topéng di lantai jogét wajib. Di sisi sanésna, di Barcelona, ​​kapasitas dugi ka 80% sareng panggunaan topéng ogé wajib, sareng lantai jogét henteu kéngingkeun nginum atanapi tuang.

Saprak harita, sababaraha klub INA Gold Anggota di Ibiza dibuka deui saatos ampir 2 taun dipareuman sapertos DC-10 sareng Octan Ibiza. Anggota Emas sanés sapertos O Beach Ibiza sareng Ibiza Rocks ogé parantos dibuka deui usum panas ieu siang siang kalayan larangan kapasitas anu khusus. Amnesia Ibiza bakal ngayakeun pésta pembukaan sareng nutup na dina sababaraha dinten berturut-turut dina sabtu minggu ieu sareng sababaraha seniman internasional anu kawéntar dikonfirmasi dunya.

Jose Luis Benitez, Présidén INA sareng Manajer Ocio de Ibiza nyatakeun, "Kami bagja pisan ku dibuka deui kahirupan wengi sareng damel nuju usum anu aman sareng pikaresepeun dina 2022 di Ibiza. Kami hoyong hatur nuhun kana tempat anu kasabaran sareng kersa nurut kana larangan wajib sareng hoyong ngingetan palaku klub yén pandemi henteu réngsé sareng janten tanggel waler ”.

Dina kasus, Ushuaia Ibiza Beach Hotel, Anggota Emas INA anu sanés, ngayakeun pangalaman Palmarama anyar sareng organik na dirancang pikeun masihan rasa ka Pulo bodas dina setting anu langkung raket. Ushuaïa parantos ngumumkeun karésidénan anyar di White Beach Dubai, ngajalankeun pikeun 11 tanggal di tempat méwah, dimimitian dinten ieu sareng judul anu disetél ti bos Pemberontak Crosstown, Damian Lazarus. Ngaran séjén anu dikonfirmasi pikeun séri ieu kalebet Andrea Oliva, ARTBAT, Nicole Moudaber, Dongéng Us, Jamie Jones, Joseph Capriati, Hideung Kopi, sareng Maceo Plex.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment