Airlines palabuan udara hal hiber Bahrain Ngabobol Warta Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Perancis Ngabobol Warta India Ngabobol Warta Warta Breaking Indonésia Kuwait megatkeun News Warta Breaking Malta Oman Ngabobol Warta Saudi Arabia Ngabobol Warta trending Ayeuna Turki Breaking News Berita Breaking UAE

Tujuan ibukota global anu pangsaéna pikeun wisatawan AS

Tujuan ibukota global anu pangsaéna pikeun wisatawan AS.
Tujuan ibukota global anu pangsaéna pikeun wisatawan AS.
Ditulis ku Harry Johnson

Pikeun nangtoskeun ibukota mana anu pangsaéna didatangan dina liburan, ahli perjalanan parantos ngaanalisis 69 ibukota anu dimekarkeun dina sababaraha faktor kalebet biaya hotél sareng angkutan, ramalan cuaca rata-rata, sareng jumlah tempat wisata sareng réstoran

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Ankara, Turki mangrupikeun ibukota anu pangsaéna pikeun harga hotél, kalayan harga rata-rata $ 45.74 per wengi.
  • Luksemburg ngagaduhan angkutan umum gratis sareng mangrupikeun ibukota pangalusna anu dinobatkeun pikeun angkutan di dunya.
  • Valletta, Malta mangrupikeun ibukota anu pangsaéna pikeun tempat wisata (311 per KM per kv) sareng réstoran (442.6 KM per kv).

Nalika usum salju caket, kota mangrupikeun tempat anu cocog pikeun liburan, dieusian ku seueur naon waé anu tiasa dipikateraskeun.

Sareng pikeun palancong anu ngarep kabur AS ayeuna, kalayan larangan perjalanan diangkat, kota-kota ibu kota di panjuru dunya nyayogikeun tujuan pakansi kota anu idéal.  

Tapi ibu kota mana anu pangsaéna pikeun wisatawan?

Pikeun nangtoskeun ibukota mana anu pangsaéna didatangan dina liburan, ahli perjalanan parantos ngaanalisis 69 ibukota anu dimekarkeun dina sababaraha faktor kalebet biaya hotél sareng angkutan, ramalan cuaca rata-rata, sareng jumlah tempat wisata sareng réstoran. 

10 kota ibukota pangsaéna pikeun wisatawan di sakumna dunya

pangkatIbu KotanagaraRata-rata Biaya Hotel ($)Harga Tikét Rata-Rata Cara Angkutan Umum Lokal ($)Rata-rata Temp (derajat c)Curah hujan Tahunan Rata-rata (mm)Jumlah Objek WisataJumlah réstorantotal Score
1VallettaMalta$199.58$2.3718.804271902706.74
2Abu DhabiUni Émirat Arab$158.69$0.5527.92425912,7786.24
3New CirebonIndia$101.87$0.4025.007002,87512,4096.06
4ManamaBahrain$180.87$0.8026.50681206945.77
5RiyadhArab Saudi$169.78$0.8726.00662181,2895.74
6MuscatOman$210.66$1.3228.001003305635.59
7ParisPerancis$193.34$2.2612.307207,79717,4485.57
8Kuwait KotaKuwait$180.87$0.8525.701284231,1445.56
9Ankarakalkun$45.74$0.4212.004515323,8885.53
10JakartaIndonesia$81.77$0.2826.702,0977938,9585.48

Valeta, Malta diungkabkeun salaku ibu kota pangsaéna di dunya kalayan skor umumna 6.74 ti 10, kalayan jumlah tempat wisata sareng réstoran pangageungna ti sadaya ibu kota.

Abu Dhabi, ibukota UAE, urutan kadua ku skor 6.24 tina 10. Suhu rata-rata di kota pencét 27.92 derajat sareng hujan rata-rata ngan 42mm per taun, ngajantenkeun ieu tujuan anu saé upami anjeun milarian panonpoé.

New Delhi, India dina urutan katilu kalayan skor rata-rata 6.06 ti 10, kalayan suhu rata-rata paling luhur 25 derajat sareng 12,409 réstoran kanggo dipilih.

Sawangan salajengna:

  • Ankara, Turki mangrupikeun ibukota anu pangsaéna pikeun harga hotél, kalayan harga rata-rata $ 45.74 per wengi.
  • Luksemburg ngagaduhan angkutan umum gratis sareng mangrupikeun ibukota pangalusna anu dinobatkeun pikeun angkutan di dunya.
  • Bangkok, Thailand mangrupikeun ibukota anu pangsaéna pikeun suhu kalayan rata-rata 26.6 derajat.
  • Kairo, Mesir ngagaduhan curah hujan paling handap kalayan ngan 18mm rata-rata curah hujan per taun.
  • Valletta, Malta mangrupikeun ibukota anu pangsaéna pikeun tempat wisata (311 per KM per kv) sareng réstoran (442.6 KM per kv).

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment