Awards Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Cruising Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos Romantis Kawinan Bulan Madu Seychelles Ngabebas Warta News kelestarian piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Seychelles Bersinar dina 28th World Travel Awards

Seychelles bersinar dina World Travel Awards
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Kasohor ku kaéndahan alamna sareng daya tarik méwah di darat, laut sareng di udara, Kapuloan Seychelles nyapu sajumlah panghargaan dina édisi ka-28 World Travel Awards.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Seychelles mingpin sababaraha kategori dina World Travel Awards taunan.
  2. Tujuanana ngajaga statusna salaku Tujuan Pariwisata Lestari Terkemuka di Samudra Hindia pikeun taun katilu berturut-turut.
  3. Éta ogé ngarebut panghargaan Tujuan Bulan Madu Utama Samudra Hindia 2021 salaku liburan romantis pamungkas.

Surga pristine ngajaga makuta na salaku Tujuan Wisata Lestari Utama Samudra Hindia 2021 pikeun taun katilu berturut-turut pikeun usahana dina ngamajukeun prakték sustainable sareng ngirangan dampak industri.

Nyegel statusna salaku liburan romantis pamungkas, Seychelles caang salaku Tujuan Bulan Madu Utama Samudra Hindia 2021. Tujuan impian bulan madu, kalayan pantai-pantai anu luar biasa sareng pulo-pulo anu héjo, Nusantara muka deui watesna pikeun pariwisata dina fase-fase ti satengah akhir taun 2020, kalayan dibuka deui pikeun wisatawan dina Maret 2021.

Tujuan pelayaran anu populer, sareng seueur pulo anu kedah didatangan, Seychelles aturan ombak, scooping pesiar régional Samudra Hindia urang judul Tujuan Cruise Anjog 2021 sedengkeun Port Victoria geus ngaranna Samudra Hindia urang Anjog Cruise Port 2021. Kapal pesiar leutik baris geura-giru jadi tetempoan akrab balayar cai urang ti Nopémber, salaku Nusantara, nu disebut eureun prématur pikeun usum pelayaran na dina Maret 2020 kalayan awal COVID-19, muka wilayah maritim sareng palabuhan ka kapal pesiar anu langkung alit.

Usaha pariwisata Seychelles anu paling saé parantos dipasihan pangakuan pikeun produk sareng jasa anu kualitasna. Seychelles Travel parantos kéngingkeun gelar régional tina Leading Tour Operator 2021.

Jeung di langit, sparkling di panghargaan, maskapai nasional tujuan urang, Air Seychelles, mawa judul coveted Samudra Hindia urang Leading Airline pikeun taun kadua ngajalankeun, kitu ogé pangajén Leading Airline Lounge Samudra Hindia pikeun kahiji kalina. Maskapai penerbangan éta ogé meunang panghargaan pikeun Maskapai Pangéran Samudra Hindia - Kelas Bisnis 2021 sareng Awak Kabin Utama Samudra Hindia 2021.

Ngomentaran panghargaan, Paul Lebon, Diréktur Jéndral Perencanaan sareng Pangembangan Tujuan nyarios, "Salaku penjaga tujuan, urang sadayana kedah reueus yén Seychelles sakali deui diakuan sareng diganjar sacara internasional. Panghargaan mangrupikeun pangakuan kana kerja keras sareng komitmen kana kaunggulan sanaos tangtangan anu teu kaukur anu kami hadapi salaku industri. Kami hoyong nyandak kasempetan ieu pikeun ngucapkeun salamet ka sadaya juara sareng nominasi. Kami ngahargaan usaha sareng investasi na sareng ngarepkeun éta tiasa ngamotivasi langkung seueur pendirian sareng usaha anu aya hubunganana sareng pariwisata sareng stafna dina nganteurkeun produk sareng jasa anu luar biasa.

Dina tingkat nasional, 7° Kidul nangtung salaku Seychelles' Leading Tour Operator 2021 sareng Creole Travel Services nyandak panghargaan pikeun Seychelles' Leading Destination Management Company. Satguru Travel nyandak panghargaan pikeun Seychelles Leading Travel Agency 2021 sareng Avis judulna Seychelles' Leading Car Rental Company 2021.

Tina lembaga pariwisata Nusantara anu ngajaga streak-unggul pangajén di tingkat nasional, Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa salaku Leading Boutique Hotel, Constance Ephélia salaku Leading Family Resort sedengkeun STORY Seychelles tetep judulna salaku Leading Green Resort, meunangkeun pangakuan pikeun usaha kelestarian na. . Sakali deui, Suite Pantai Tilu-Kamar Tidur di Four Seasons Resort Seychelles parantos ngaku gelar pikeun Leading Hotel Suite 2021, sedengkeun Four Seasons Resort Seychelles di Desroches Island ngajaga jabatanna salaku Leading Luxury Resort. JA Enchanted Island Resort tetep salaku pamaen pangalusna dina kategori Resort Anjog.

Kempinski Seychelles Resort Baie Lazare geus dipikawanoh salaku Seychelles 'Anjog Konférénsi Hotel sedengkeun Leading Méwah Hotel Villa dijemput ku Presiden Villa di Constance Lémuria.

World Travel Awards mangrupikeun program taunan anu masihan pangakuan kana prestasi anu pangsaéna dina industri pariwisata sareng perjalanan global sareng régional, ogé masihan penghargaan di tingkat nasional.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment