Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Brandt nyiptakeun powerhouse dealer alat-alat internasional

Ditulis ku Harry Johnson

Brandt Tractor Ltd., anak perusahaan sapinuhna milik Brandt Group of Companies, gumbira ngumumkeun yén éta parantos suksés ngagaleuh Cervus Equipment Corp., saatos endorsement 97.66% pikeun deal dina sora 12 Oktober 2021 ku pemegang saham Cervus. Transaksi ningali Cervus anu didagangkeun masarakat awam transisi ka 100% kapamilikan pribadi dina deal sadaya-kas.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Brandt Tractor Ltd., anak perusahaan sapinuhna milik Brandt Group of Companies, gumbira ngumumkeun yén éta parantos suksés ngagaleuh Cervus Equipment Corp., saatos endorsement 97.66% pikeun deal dina sora 12 Oktober 2021 ku pemegang saham Cervus. Transaksi ningali Cervus anu didagangkeun masarakat awam transisi ka 100% kapamilikan pribadi dina deal sadaya-kas.

Transaksi Landmark nyiptakeun jaringan dealer alat-alat panggedéna di Kanada, nambihan 64 lokasi tatanén, transportasi, sareng alat-alat penanganan bahan pikeun pangedar John Deere Construction & Forestry Brandt anu aya di sakuliah Kanada. Nalika terpadu pinuh, éta bakal masihan konsumén Cervus 'aksés ka bagian nasional éksténsif Brandt sarta infrastruktur rojongan teknis.

Ngagaleuh salajengna netepkeun posisi firma salaku perusahaan Kanada anu dicekel sacara pribadi sareng dealer John Deere panggedéna di dunya.

"Tambahan jaringan cabang Cervus 'mangrupakeun win badag pikeun konsumén di sakabéh pasar kapangaruhan," nyebutkeun boga Brandt sarta CEO, Shaun Semple. "Kami ngagaduhan seueur tawaran sareng kami siap ngagulung leungeun baju sareng kéngingkeun kasatiaan para palanggan anyar kami ngalangkungan kombinasi produk sareng jasa premium sareng pangalaman dukungan pelanggan anu konsisten sareng kualitas luhur."

deal méré Brandt penetrasi pasar unparalleled, ngembangna tapak suku géografis maranéhanana sarta sangkan parusahaan pikeun nambahkeun, di pasar pilih, John Deere parabot tatanén; alat transportasi Peterbilt; sarta Clark, Sellick, JLG, Baumann sarta alat-alat penanganan bahan séjén salian daptar geus-impressive maranéhanana produk jeung jasa.

Kalayan akuisisi lokasi Cervus di Kanada, Australia sareng Selandia Baru, Brandt ayeuna gaduh sareng ngoperasikeun 120 pangedar alat-layanan lengkep kalayan tambahan 50+ titik jasa sareng padamelan langkung ti 5100 urang.

Transaksi éta bakal ngajantenkeun dampak anu signifikan dina industri nalika perusahaan ngaluncurkeun rencana pikeun ngenalkeun inventaris suku cadang, kapasitas departemén jasa, sareng jam operasi anu diperpanjang di tilas dealer Cervus. Salaku operasi terpadu, staffing di lokasi ieu diperkirakeun naek nepi ka 40% jeung konstruksi fasilitas anyar signifikan sakuliah jaringan.

"Staf Cervus, konsumén, jeung komunitas maranéhanana kabéh bakal nguntungkeun tina akuisisi ieu ngaliwatan kuat, jaringan leuwih diversified of dealerships rojongan," menyimpulkan Semple. "Brandt pinuh komitmen kana investasi lumangsung dina infrastruktur bisnis jeung ningkatna komunitas; Aya kasempetan anu saé pikeun sadayana dina deal ieu.

Transaksi sacara resmi ditutup dina 22 Oktober 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment