Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia Cruising Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jamaika megatkeun News wartos piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Port Royal on Jadwal Cruise Anyar pikeun Montego Bay

Pelayaran Jamaica
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, parantos ngungkabkeun yén TUI, perusahaan pariwisata pangageungna di dunya, parantos nambihan Port Royal kana jadwal Januari 2022 na. Anjeunna nunjukkeun yén perusahaan parantos ngonfirmasi deui penerbangan sareng kapal pesiar ka Jamaika, kalayan kagiatan pelayaran dijadwalkeun dimimitian dina Januari. Pausahaan husus outlined rencana pikeun homeporting di Montego Bay, jeung citakan telepon ka Port Royal dina jadwal pesiar maranéhanana.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. TUI, salah sahiji operator wisata panggedéna sareng mitra Jamaika dina bagean distribusi industri pariwisata, mastikeun kagiatan homeporting pikeun pelayaran di Teluk Montego.
  2. Eksekutif perusahaan ti TUI naroskeun yén datana nunjukkeun yén paménta pikeun pesiar ka Jamaika tinggi.
  3. Kapasitas hawa pikeun usum usum ieu bakal 79,000, anu ngan 9% kirang ti inohong usum pra-COVID. 

Pengumuman ieu dilakukeun di Dubai nembe, nalika rapat ngalibetkeun Menteri Bartlett, Diréktur Pariwisata Donovan White, sareng Eksekutif Grup TUI: David Burling - CEO Pasar sareng Maskapai Penerbangan, sareng Antonia Bouka - Hubungan Pamaréntah Kapala Grup & Tujuan-Tujuan Umum. 

"Dinten TUI, salah sahiji operator wisata panggedéna sareng mitra kami dina bagean distribusi industri pariwisata, negeskeun kagiatan homeporting pikeun pelayaran di Teluk Montego. Langkung penting sababaraha sajumlah rencanana kunjungan sareng telepon di Port Royal Cruise Port, dimimitian dina Januari. Kami ngarepkeun lima telepon ti Januari dugi ka April 2022 di Port Royal, ”saur Bartlett.  

Salila diskusi sareng TUI, eksekutif perusahaan naroskeun yén datana nunjukkeun yén paménta pikeun kapal pesiar luhur sareng aranjeunna tiasa nahan pesenan anu dibatalkeun. Aranjeunna ogé ngabagi yén kapasitas hawa pikeun usum usum tiris ieu bakal 79,000, anu ngan ukur 9% langkung handap tina angka usum pra-COVID.  

Bartlett assured nu executives TUI éta Jamaica tetep tujuan anu aman kalayan conto pangiriman COVID-19 anu lemah pisan dina koridor anu tahan banting, ogé kampanye vaksinasi pagawé pariwisata anu mantep.

"Dorongan vaksinasi pagawé kami parantos efektif pisan di Jamaika, sareng seueur pagawé kami milih pikeun divaksinasi pinuh. Harepan kami yén engké urang bakal ngagungkeun 30-40% pagawé pariwisata Jamaika anu divaksinasi ogé paningkatan anu signifikan dina vaksinasi sesa populasi urang ku Januari, ”saur Bartlett.  

Menteri Bartlett nyatakeun yén anjeunna sareng timnya, ogé parantos diskusi sareng mitra konci sanés di Dubai ngeunaan rencana investasi dina produk pariwisata di Port Royal.  

"Kuring parantos ngagaduhan diskusi penting sanés perkawis Port Royal, anu panginten langkung seueur kagiatan anu bakal dirobih salami sataun. Kuring nembé nyimpulkeun sababaraha diskusi sareng DP World, anu tiasa nyababkeun paningkatan anu signifikan dina lalu lintas Éropa ka Karibia, kalolobaan di Jamaika, sareng Port Royal mangrupikeun daérah anu kritis, ”saur Bartlett. 

"Kuring resep kana diskusi urang dugi ka di Dubai sareng kuring ngarepkeun éta Jamaika bakal ningali sababaraha Investasi anu penting tina papacangan ieu di dieu, ”tambah anjeunna.   

DP World mangrupikeun perusahaan logistik multinasional Emirati anu berpusat di Dubai. Organisasi ieu khusus dina logistik kargo, jasa maritim, operasi terminal palabuhan sareng zona perdagangan gratis. Éta diwangun dina 2005 saatos ngahijikeun Tatar Pasatuan Pelabuhan Dubai sareng Dubai Ports International. DP World nanganan sakitar 70 juta wadah anu dibawa ku sakitar 70,000 kapal unggal taun, anu sami sareng sakitar 10% patalimarga kontainer global anu kaétang ku 82 terminal laut sareng daratan anu aya di langkung ti 40 nagara. Nepi ka 2016, DP World utamana operator palabuhan global, sarta saprak éta geus kaala pausahaan séjén luhur jeung ka handap ranté nilai. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment