Déwan Pariwisata Afrika Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah rapat Warta Ngalanggar Maroko wartos Saudi Arabia Ngabobol Warta Spanyol Breaking News Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna Wines & Arwah

Majelis Umum UNWTO ayeuna di Madrid: Zurab Pololikashvili mangrupikeun jenius. Naha Arab Saudi bakal réaksi?

Ketua UNWTO
Sekretaris Jéndral UNWTO Zurab Pololikashvili

Panongton pikeun Majelis Umum UNWTO anu bakal datang nembé ngalih ti menteri ka kedutaan atanapi henteu aya acara ayeuna, nalika tempatna ngalih ti Maroko ka Spanyol.
Ieu warta alus keur Sekjen Zurab Pololikashvili, tapi warta goréng pikeun pariwisata dunya.
Naha Arab Saudi tiasa ngabantosan?

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Sakumaha diprediksi ku eTurboNews jeung insiders, kiwari UNWTO dijieun resmi.
  • Majelis Umum anu direncanakeun pikeun Marrakesh, Maroko ti 30 Nopémber dugi ka 02 Désémber bakal aya di daérah anu langkung ramah, Madrid, Spanyol.
  • Sekretaris Jéndral Zurab Pololikashvili ngagunakeun pangaruh na di Madrid akrab pikeun ngamanipulasi. Gaduh Majelis Umum reuwas di Madrid bakal ngégél manipulasi pamilihan na, anjeunna kedah ngarepkeun.

Kantos saprak Zurab Pololikashvili ti Géorgia nyandak Helm tina Organisasi Pariwisata Dunya dina 1 Januari 2018, organisasi janten musuhan média. UNWTO ngancik tina organisasi transparan kabuka janten bui tina intrik, rahasia, sareng tiiseun. Sieun pikeun padamelan maréntah di jero Markas UNWTO di Madrid, Spanyol.

Nyanghareupan krisis pangbadagna anu disanghareupan ku dunya dina sajarah modéren, UNWTO janten teu tanggap, teu fungsi, iwal ti éta nguntungkeun Sekjen Jéndral sacara pribadi.

COVID-19 kalintang ageung pisan, UNWTO kabur ngamajukeun anggur - pariwisata.

Wartawan ngantosan di luar kantor UNWTO di Pasar Perjalanan Dunia di 2018 sareng 2019 ngan ukur diwartosan yén Sekretaris Jenderal henteu tiasa ngahadiran konperénsi pers sorangan.

Dina Konperénsi Parobihan Iklim PBB 2019 COP 2019 Madrid, Sekretaris Jénderal UNWTO resep kana kasempetan poto sareng kapala nagara tapi buru-buru angkat ti tempat éta kalayan buru-buru nyingkahan patarosan média atanapi aktipitas sanés dina éta acara.

Dina Konperénsi Perubahan Iklim PBB 2021 COP 2021 anu bakal datang di Glasgow akhir bulan ieu, Sekretaris Jenderal kedah nunjukkeun wajah. Anjeunna kedah ngayakinkeun nagara-nagara pikeun mastikeun deui anjeunna salaku Sekretaris Jenderal di Majelis Umum.

Di Pasar Perjalanan Dunya (WTM) 2021 anu bakal datang, Sékretaris Jénderal bakal sumping dina méja bundar Menteri. Ieu keur kapentingan sorangan ngan sababaraha minggu pondok saméméh konfirmasi na. Ieu ngantosan katingal upami anjeunna bakal nyanghareupan wartawan dina konferensi pers. Taya uleman kitu geus narima ku eTurboNews acan.

Anjeunna perlu muncul meaningfully kalibet. Ku sabab éta anjeunna ngadorong pendirian PR pikeun mingpin deklarasi COP 2021.

Konfirmasi ulang na di Majelis Umum dina bulan Nopémber saatos Déwan Eksekutif UNWTO milih deui anjeunna dina Januari janten langkung gampang pikeun Zurab.

Ngagaduhan Majelis Umum di Madrid mangrupikeun anu dipikahoyong ku Zurab. Pololikashvili kudu congratulated salaku jenius manuver pulitik alus teuing.

Bisa gampang diprediksi yén sanggeus manéhna meunang dédéngéan konfirmasi di Majelis di Madrid, UNWTO bisnis bakal normal deui pikeun manéhna.

Normal hartina tiiseun, euweuh papacangan bermakna, euweuh kapamimpinan relevan.

Éta hartosna ngahindarkeun kerjasama sareng WTTC sareng industri swasta ageung, teu malire masalah COVID-19, sareng fokus kana ambisi politikna nyalira janten perdana menteri Georgia.

Dinten ayeuna Pamaréntah Maroko nyalametkeun anjeunna dina ngabolaykeun Majelis Umum di Marrakesh.
Ieu diprediksi ku eTurboNews jeung sumber informed pikeun sawatara waktu.

Catetan Verbale disebarkeun ka Nagara Anggota UNWTO ayeuna (23,2021 Okt XNUMX)

Sekretariat Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO) nampilkeun pujian ka Anggota Organisasi sareng gaduh kahormatan pikeun nginpokeun yén, dina surat tanggal 15 Oktober sareng ditampi di Sekretariat UNWTO tanggal 18 Oktober 2021, Pamaréntah Maroko komunikasi ka Sekretariat yén évolusi kaayaan global ayeuna anu aya hubunganana sareng pandémik COVID-19 henteu ngijinkeun ngayakeun sési ka-24 Majelis Umum di Marrakesh taun 2021 dina tanggal anu disatujuan 30 Nopémber - 3 Désémber dina kaayaan anu ngajamin. kaayaan kaséhatan sarta kaamanan diperlukeun pikeun pamilon.

Sekretariat hoyong ngingetkeun yén sési ka-24 Majelis Umum bakal rapat di 2021 sakumaha anu diputuskeun ku Majelis Umum ngalangkungan resolusi 727 (XXIII) dina sési ka-23, luyu sareng Pasal 10 Statutes sareng Aturan 1.1 tina Aturan Prosedur. tina Majelis Umum.

Luyu sareng wewenang anu diwakilan dina Pedoman pikeun milih tempat pikeun sesi Majelis Umum anu diadopsi ku Majelis Umum ngalangkungan resolusi 631 (XX), kalayan tujuan pikeun ngajamin kontinuitas operasi Organisasi pikeun biennium 2022-2023 sareng fungsi bener Organ na sasuai jeung Statutes, sarta sanggeus konsultasi jeung Kursi Déwan Eksekutif jeung Pamaréntah Spanyol, Sekretariat boga pelesir pikeun nginpokeun yén sési 24th Majelis Umum bakal dilaksanakeun di Madrid, Spanyol, Markas Organisasi, dina tanggal anu sami sareng anu dikomunikasikeun ka sadaya Anggota Organisasi, nyaéta 30 Nopémber dugi ka 3 Désémber 2021. Sekretariat sakedap bakal nyayogikeun inpormasi anu relevan ka sadaya Amérika Anggota ngeunaan sési éta.

Sekretariat Organisasi Pariwisata Dunia ngamangpaatkeun kasempetan ieu pikeun nganyahokeun ka Amérika Anggota jaminan tina pertimbangan anu paling luhur.

Madrid, 23 Oktober 2021

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment