Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab Warta Breaking Romania kasalametan Balanja piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Curfews sareng mandat topéng dipasang deui di Rumania di tengah paningkatan COVID-19

Sekretaris Nagara Romania di Departemen Dalam Negeri, anu mingpin Departemen Situasi Darurat (DSU), Raed Arafat
Ditulis ku Harry Johnson

Rumania ayeuna aya di tengah krisis kaséhatan anu paling parah ti saprak pandemi COVID-19 global dimimitian.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Jam malam sareng topeng wajib dipasang deui di Romania salaku lonjakan kasus COVID-19.
  • Ti jam 10 sonten dugi ka jam 5 subuh sadaya gerakan jalma bakal dilarang di sakumna nagara.
  • Aksés ka sadaya gedong umum sareng sadaya kagiatan sareng acara umum ngan bakal diidinan pikeun jalma anu ngagaduhan 'sertipikat héjo'.

Sekretaris Nagara Romania di Departemen Dalam Negeri, anu mingpin Departemen Situasi Darurat (DSU), Raed Arafat, ngumumkeun yén pamaréntah nagara éta ngenalkeun deui kurva malam sareng mandat topéng di sadaya tempat umum.

"Ti tabuh 10 sonten dugi ka 5:00 enjing, gerakan masarakat bakal dilarang di sakumna nagara," ceuk pimpinan DSU dina konferensi pers, nyatakeun pengecualian kana larangan pikeun anu divaksinasi atanapi nembé pulih ti COVID-19.

Romania ayeuna aya di tengah-tengah krisis kaséhatan anu paling parah saprak pandémik COVID-19 global dimimitian.

Dimimitian ayeuna, ngagem topéng pelindung wajib di Romania, di rohangan umum di jero ruangan sareng luar, ogé di tempat damel sareng di angkutan umum, saur Arafat.

Aksés ka sadaya gedong umum ogé pikeun sadaya kagiatan sareng acara umum ngan ukur bakal diijinkeun pikeun jalma anu ngagaduhan 'sertipikat héjo'.

Ukuran kontrol anyar anu ditetepkeun ku otoritas bakal dikuatkeun dina Senén pikeun salami 30 dinten, saur Arafat.

Kaayaan pandemi di Romania buruk gancang saprak telat Séptémber, kacukupan vaksinna ngan ukur 30 persén sareng henteu patuh kana tindakan panyalindungan dipercaya janten panyabab utama paningkatan lonjakan.

Minggu ieu, nagara Éropa wétan ngadaptarkeun catetan inféksi COVID-19 anyar unggal dintenna 18,863, sareng 574 maotna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment