Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Columbia China Buka Rumah Sakit Anyar Anu Anyar sareng Terbesar di Jiaxing

Ditulis ku jelema nu nyunting

Columbia China, joint venture antara Seattle's Columbia Pacific Management, Sheares Healthcare Group, anak perusahaan 100% milik perusahaan investasi Singapura Temasek, sareng konglomerat berbasis Hong Kong Swire Pacific Limited, muka rumah sakit multi-spésialisasi katilu & panggedéna 500-ranjang di Jiaxing, Propinsi Zhejiang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Rumah Sakit Jiaxing Kaiyi dilisensikeun pikeun 500 ranjang kalayan aréa konstruksi 112,000 méter pasagi. Éta diwangun saluyu sareng standar Joint Commission International (JCI) sareng tujuanana pikeun nyayogikeun perawatan sentris pasien holistik nganggo téknologi médis canggih. Cai mibanda 10 bioskop operasi kaasup 2 digital OTs, 2 DSAs, 6 LDRP (Buruh, Pangiriman, Pamulihan jeung Postpartum) kamar, sarta parabot diagnostik canggih kayaning MRI 3.0. Total biaya investasi nyaéta AS $ 220 juta sareng rumah sakit nyandak 3 taun pikeun ngawangun sareng komisi.

Palayanan anu disayogikeun di Rumah Sakit Jiaxing Kaiyi kalebet konsultasi rawat jalan, palayanan rawat inap, kacilakaan & darurat sareng saringan kaséhatan. Spésialisasi na kalebet ubar internal, onkologi, bedah umum, orthopedic, respiratory, urology, endocrinology, gastroenterology, neurology, nephrology, cardiology, dermatology, gynecology, family planning, hemodialysis, pediatrics, rehabilitation and tradisional Cina ubar. Éta dilengkepan alat diagnostik médis canggih sapertos GE's MRI 3.0, GE's CT 64, radiologi digital, ultrasound, sareng laboratorium médis layanan pinuh. Pasén bakal tiasa nganggo asuransi médis umum sareng komérsial di rumah sakit.

"Kalayan muka rumah sakit katilu sareng panggedéna, Columbia China tujuanana pikeun nganteurkeun tingkat kualitas kasehatan, jasa sareng pangalaman pasien anu paling luhur ka populasi 5.5m di Jiaxing," saur Bee Lan Tan, Présidén & CEO Grup Columbia China. "Pembukaan rumah sakit anu suksés salami periode pandém moal mungkin tanpa komitmen sareng efisiensi pamaréntahan Jiaxing sareng dukungan ti pejabat pamaréntahan di Zona Pangembangan Ékonomi sareng Téknologi Jiaxing. Columbia China tetep bakti pikeun nyandak langkung bakat sareng sumberdaya médis sareng manajemén internasional ka Jiaxing, supados kabutuhan penduduk lokal tiasa dilayanan kalayan saé. "

Salaku salah sahiji proyék konci Jiaxing's "100 Taun 100 Proyék", pembukaan resmi Rumah Sakit Kaiyi bakal nyumbang paningkatan pikeun bentang jasa Podomoro Jiaxing sareng ngaktipkeun jalma di Jiaxing sareng daérah sakitar na pikeun ngalaman jasa Podomoro standar anu efektif sareng standar internasional tanpa kudu ninggalkeun Jiaxing.

Dina upacara peluncuran, Rumah Sakit Jiaxing Kaiyi sareng Zhejiang Tongji College nandatanganan Memorandum of Understanding pikeun gawé bareng dina latihan tanaga, panalungtikan ilmiah sareng inovasi, sareng ngawangun platform pikeun ngahijikeun pembelajaran, prakték sareng panalungtikan.

Rumah Sakit Jiaxing Kaiyi sareng Asosiasi Pengusaha Investasi Jiaxing Taiwan ogé nandatanganan kontrak pikeun nyiptakeun lingkungan médis anu langkung gampang diakses, seamless, sareng nyaman pikeun kahirupan Taiwanese sareng damel di Jiaxing.

Salaku bagian tina tanggung jawab sosial perusahaan Rumah Sakit Jiaxing Kaiyi, éta ogé nyumbangkeun 100,000 RMB ka Yayasan Zhejiang pikeun Jalma Cacat pikeun ngadukung program asuransi médis utama pikeun jalma-jalma cacat. Ieu bakal ngabantosan ngirangan beban médis pasien sareng panyawat utama sareng kulawargana.

Cao Haoqiang, Présidén Rumah Sakit Jiaxing Kaiyi, nyatakeun yén "Rumah Sakit Jiaxing Kaiyi parantos narik perhatian ti masarakat ti saprak dibukaan lembutna dina 20 Méi 2021. Nalika bubuka lemes, sistem, fasilitas, jasa sareng prosés rumah sakit diuji sacara sistematis sareng staf médis unggal departemén dilatih pikeun nyayogikeun palayanan anu pangsaéna pikeun pasien urang.

Ngaliwatan eupan balik ditampi ti lawang lemes, kami geus nyetél "Puseur Dokter Inohong", dimaksudkeun pikeun mawa dokter pangalusna di Cina nyadiakeun perawatan kualitas luhur ka rahayat Jiaxing.

Marengan peluncuran resmi, Rumah Sakit Jiaxing Kaiyi ogé sacara resmi ngumumkeun susunan "Pusat Jiaxing Kaiyi Dokter Orthopedik Terkenal Shanghai", gawé bareng sababaraha rumah sakit tersiér sareng rumah sakit ortopedi anu kasohor di Shanghai. Rumah Sakit Jiaxing Kaiyi tujuanana pikeun nyayogikeun konsultasi ahli ku dokter Shanghai di "lawang" Jiaxing.

Pikeun masihan deui ka masarakat, ti 21-23 Oktober, Rumah Sakit Jiaxing Kaiyi parantos ngayakeun klinik amal "Poé Perawatan Awéwé - Saringan Payudara AI Cerdas pikeun Kanker", sacara aktip nyandak tanggung jawab sosial pikeun kaséhatan awéwé. AIBUS, hiji robot ultrasound screening payudara calakan, babarengan jeung tim dokter urang bakal ngalaksanakeun screenings sarta ngalaksanakeun kagiatan atikan kaséhatan di komunitas handap - Jiaxing Yu Xin Komunitas, Komunitas Cao Zhuang, Haiyan Bolite Paper jeung Huixin Impor & Ékspor Grup. Rumah Sakit Jiaxing Kaiyi ogé bakal ngalaksanakeun saringan payudara gratis pikeun kanker ogé.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment