Kota Paling pinter di Dunya Ayeuna


Smart City Expo World Congress (SCEWC), KTT internasional terkemuka di kota sareng solusi urban cerdas anu diayakeun ku Fira de Barcelona, ​​bakal ngahijikeun deui industri inovasi perkotaan deui sareng ka jalma pikeun ngagungkeun 10th ulang taun acara. Ti 16 ka 18 Nopémber, sareng langkung ti 400 paméran sareng 300 spéker, sareng dina téma Kami kota anu kami damel, acara éta bakal ngeunteung kana transformasi metropolises saatos pandemi sareng kabutuhan pikeun nyumponan kabutuhan wargana bahkan langkung ti heula.

Acara ieu bakal ngempelkeun para ahli internasional terkemuka sareng perusahaan pikeun ngabagi élmu sareng ngungkulan seueur tantangan anu kalibet dina transformasi kota. Pikeun ngaliput sababaraha bidang anu kalebet, program kongrés kabentuk dina dalapan téma, Enabling Technologies, Energy & Environment, Mobility, Governance, Living & Inclusi, Economy, Infrastructure & Buildings, sareng Security & Security.

Solusi kota mangrupikeun unsur kritis ékosistem kota pinter, sareng 400 perusahaan paméran bakal ningalikeun produk sareng téknologi pang anyarna. Diantara perusahaan-perusahaan ieu nyaéta Solusi Mobilitas Abertis, Cisco, Kota Kamungkinan ku Mastercard, Lingkungan FCC, Huawei, Microsoft, Motorola, Kursi, Palabuhan Cerdas: Piers of the Future sareng Ubiwhere. Kitu ogé, seueur kota sareng nagara-nagara bakal nunjukkeun proyék-proyék anu terakhir diantarana di Argentina, Austria, Barcelona, ​​Bélgia, Berlin, Brasil, Buenos Aires, Kanada, Chili, Colombia, Estonia, Finlandia, Perancis, Jérman, Den Haag, India, Italia, Latvia , Walanda, Norwégia, Paris, Polandia, Swédia sareng Amérika Serikat.

anjeunna Déwan Dunya UCLG

SCEWC ogé bakal nyayogikeun rohangan pikeun Déwan Dunya Serikat Kota-kota sareng Organisasi Pamaréntah Lokal (UCLG), rapat taunan jaringan global pangageungna kota sareng pamaréntah lokal, régional, sareng metropolitan. UCLG bakal kumpul di Barcelona, ​​dina judul "Smart City and Territories, Pilar of the Common Agenda" pikeun ngahartikeun strategi gerakan kota sareng kontribusina pikeun Agenda Umum PBB.

Masa depan mobilitas sareng bahan

SCEWC bakal nguatkeun peranna salaku platform pikeun bagi-bagi élmu ku nyayogikeun dua acara énggal: Isukan. Mobilitas sareng PUZZLE X. Isukan. Mobilitas ko-diatur ku EIT Urban Mobility sareng bakal fokus dina promosi desain sareng panerapan mobilitas urban sustainable anyar modél, sedengkeun PUZZLE X, babarengan diayakeun sareng Advanced Material Future Future Persiapan Taskforce sareng Mobile World Capital Barcelona, ​​tujuanana pikeun nangkep poténsi bahan Frontier pikeun méréskeun sababaraha tantangan anu disanghareupan ku masarakat.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.