Airlines Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Honolulu ka Sydney: Cara Anyar pikeun ngapung Hawaiian Airlines

Hawaiian Airlines 'Airbus A330

Hawaiian Airlines dinten negeskeun yén éta bakal neruskeun jasa lima kali samingguna antara Bandara Sydney Kingsford Smith Australia (SYD) sareng Bandara Internasional Daniel K. Inouye (HNL) Honolulu, dimimitian 13 Désémber Hawaiian, anu ngagantungkeun rute dina Maret 2020 kusabab pikeun larangan perjalanan anu ditetepkeun dina awal pandemi, bakal ngabagéakeun urang Australi deui ka pulau-pulau kalayan tandatanganana silaturahmi Hawaii dina waktos liburan.

"Kami bungah pikeun nyambungkeun deui Hawai'i sareng Australia sareng didorong ku réspon masarakat kana program vaksinasi nasional Australia, ngamungkinkeun dibuka deui watesna," saur Andrew Stanbury, diréktur régional pikeun Australia sareng Selandia Baru di Hawaiian Airlines. 

"Hawai'i mangrupikeun tujuan liburan anu populér pikeun urang Australi, sareng kami terang seueur jalma anu parantos ngantosan pisan pikeun liburan di Hawaii. Kami ngarepkeun pikeun ngabagéakeun tamu deui dina kapal pikeun ngaraosan silaturahmi otentik anu urang terang yén tamu urang resep sareng sono, ”tambah anjeunna.

HA451 bakal neraskeun deui 13 Désémber ku miang HNL dina dinten Senén sareng Rebo dugi ka Sabtu jam 11:50 am sareng dugi ka SYD sakitar 7:45 pm énjingna. Dimimitian tanggal 15 Désémber, HA452 bakal angkat SYD dina dinten Salasa sareng Kemis dugi ka Minggu tabuh 9:40 sonten kalayan jam 10 dijadwalkeun sumping di HNL, ngamungkinkeun para tamu mariksa ka akomodasi sareng ngamimitian ngajajah O'ahu, atanapi nyambung ka mana waé tina opat tujuan Pulau Neighbor di Hawaii. 

Gubernur Hawai'i David Ige minggu kamari ngabagéakeun deui anu datang ti mimiti 1 Nov ayeuna yén usaha kaséhatan masarakat parantos nyababkeun diantara tingkat COVID panghandapna di Amérika Serikat. Hawaiian Airlines bulan kamari ogé ngaluncurkeun a video dina-hiber anyar nyorong datang ka Travel Pono (tanggung jawab) ku ngarasakeun Hawai'i aman tur tanggung jawab. 

Salaku tambahan pikeun penerbangan nonstop anu merenah ka Hawaii, wisatawan Australia anu ngalayang dina Hawaiian Airlines ogé aksés deui kana jaringan domestik AS anu gaduh operator, ngamungkinkeun aranjeunna pikeun neraskeun perjalananna ka 16 gerbang daratan AS - kalebet tujuan anyar di Austin, Orlando, sareng Ontario, California - sareng pilihan pikeun nikmati perhentian di Kapuloan Hawaii.

Hawaiian bakal neruskeun beroperasi jalur SYD-HNL kalawan na 278-korsi, pesawat lega-awak Airbus A330 lega, nu ciri 18 Premium Cabin bohong-datar korsi kulit, 68 tina populér na korsi kanyamanan tambahan, jeung 192 korsi kabin Utama. 

Ayeuna, ngan ukur warga Australia sareng warga anu balik sareng anggota kulawarga caketna anu diijinkeun lebet Australia tanpa ngajadikeun bebas. Sanaos sarat éntri pikeun nagara Hawai tetep diumumkeun, Hawaii ngarepkeun nagara Hawai'i bakal ngajajarkeun sarat na sareng aturan pamaréntah AS anu ngabutuhkeun kadatangan internasional nunjukkeun bukti vaksinasi sareng uji COVID-19 négatip anu dicandak dina waktos tilu dinten angkat. éféktif 8 Nov.

Aturan internasional terus mekar, sareng para wisatawan didorong pikeun tetep diropéa liwat saluran pamaréntahan resmi nalika nyiapkeun perjalanan. 

Hawaiian ngamimitian jasa SYD-HNL dina Méi 2004 sareng mertahankeun posisina salaku pamawa tujuan utama pikeun perjalanan ka Hawaiʻi ngalangkungan New South Wales. Ladenan tilu-kali-mingguan pamawa antara HNL sareng Bandara Brisbane (BNE), anu diluncurkeun dina bulan Nopémber 2012, tetep direureuhkeun.

nganjang www.HawaiianAirlines.com pikeun ningali jadwal hiber sareng mésér tikét.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment