Airlines Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Toki Air gabung Sabre: A Tokyo anyar aslina

Radixx, perusahaan Saber sareng panyadia perangkat lunak pangecér maskapai terkemuka, dinten ayeuna ngumumkeun yén perusahaan parantos ngalebetkeun perjanjian pikeun suite produk Radixx lengkep sareng TOKI AIR, pamawa béaya rendah ngamimitian dumasar di kota palabuan Jepang, Niigata. TOKI AIR mimitina bakal museurkeun strategina dina pasar luang régional sareng penerbangan anu asalna ti Bandara Niigata ka tujuan domestik utama di Jepang.  

TOKI AIR milih Radixx salaku mitra téknologi na kusabab ayana di Jepang sareng kamampuanna pikeun minuhan timeline implementasi maskapai. Salaku bagian tina papacangan, TOKI AIR bakal ngamangpaatkeun suite produk Radixx lengkep kaasup Radixx ezyCommerce, Radixx Res, Radixx Go, Radixx Go Touch, sareng Radixx Insight. Nyoko kana suite pinuh bakal ngamungkinkeun maskapai pikeun ngaluncurkeun penjualan kalayan solusi anu paling modéren sareng efisiensi drive ti mimiti operasi.  

"Kami kagum ku unggal demo produk anu urang tingali ngeunaan waktos réspon sareng prosés otomatis anu bakal ngabantosan operasi maskapai urang," saurna. Masaki Hasegawa, Diréktur Perwakilan, TOKI AIR. "Kami bersyukur ka tim Saber sareng Radixx pikeun komitmen pikeun minuhan waktos implementasi urang. Kami yakin yén tapak suku aranjeunna aya di Jepang sareng lega produkna ngamungkinkeun kami netepkeun jalan anu maju sareng Saber sareng produk Radixx salaku pasangan téknologi pilihan urang. "  

Pikeun nampilkeun tawaran e-commerce na, TOKI AIR bakal nganggo mesin booking internét Radixx ezyCommerce kalebet Portal Badan Perjalanan terpadu anu bakal dianggo ku agén perjalanan lokal. TOKI AIR bakal ngajaga tingkat kontrol anu luhur pikeun mérek online maranéhanana sareng nawiskeun nganggo Sistem Manajemén EzyCommerce EusiCommerce Radixx.  

TOKI AIR bakal hirup dina sistem jasa panumpang Radixx Res dirancang pikeun ngaoptimalkeun strategi retailing jeung konversi, kalawan retailing diwangun dina inti, sangkan manajemén terpusat tina penerbangan sarta jasa nilai tambah. Logika terpusat ieu anu bakal ngamungkinkeun maskapai pikeun gancang nyetél ongkos sareng tawaran tambahan ogé ngajadikeun otomatis prosés anu ngamungkinkeun efisiensi. Antarbeungeut modern sareng intuitif ngadukung kabutuhan karakter ganda-bait, ningkatkeun pangalaman agén.   

Suite jasa miang Radixx Go sareng solusi seluler Radixx Go Touch bakalan ngamungkinkeun TOKI AIR mekar operasi check-in na di bandara sareng gampang mekarkeun kapasitas nalika usum puncak nganggo agén roaming. Kalawan babarengan, jasa departure desktop jeung solusi mobile bakal mantuan nyieun hiji pangalaman bandara efisien keur travelers.  

TOKI AIR bakal nganggo alat ngalaporkeun sareng analitik Radixx Insight pikeun sacara proaktif nyandak kaputusan bisnis anu gancang sareng bermakna sacara real-time.  

"Kami bungah pikeun ngalegaan kemitraan anu berharga di Jepang sareng ngabagéakeun TOKI AIR ka komunitas Saber sareng Radixx," saurna. Chris Collins, Wapres senior sareng manajer umum pikeun Radixx. "Kami bangga nyayogikeun maskapai penerbanganna sareng téknologi ngarah industri urang sareng komitmen pisan pikeun mempermudah palaksanaan anu lancar sareng langsung hirup pikeun maskapai na."  

Kalayan babarengan, platform perjalanan anu kuat Saber sareng Radixx bakal nyayogikeun maskapai hiji-stop shop dina tawaran sareng manajemén pesenan ngaliwatan minuhan sareng operasi pasca penerbangan. 

TOKI AIR ngoperasikeun penerbangan uji coba ti Bandara Tokyo Narita ka Bandara Sado tanggal 24 Méi 2021. TOKI AIR ngarencanakeun ngaluncurkeun penjualan dina Maret 2022 sareng ngamimitian operasi hiber nuju pertengahan taun 2022. Maskapai ogé ngarencanakeun rék dilegakeun bisnis kargo na sareng ATR Cargo Pesawat Flex.  

Ngeunaan Saber Corporation
Saber Corporation mangrupikeun perusahaan parangkat lunak sareng téknologi anu ngawasa industri perjalanan global, ngalayanan rupa-rupa perusahaan perjalanan kalebet maskapai, pengusaha hotel, agénsi perjalanan sareng supplier sanés. Perusahaan nyayogikeun solusi ritel, distribusi sareng minuhan anu ngabantosan palangganna ngoperasikeun langkung éfisién, ngajalankeun pendapatan sareng nawiskeun pangalaman wisatawan anu dipersonalisasi. Ngaliwatan pasar perjalanan anu unggul, Saber ngahubungkeun panyadia perjalanan sareng pembeli ti sakumna dunya. Platform téknologi Sabre ngatur langkung tina $ 260B perbelanjaan perjalanan global taunan. Kantor pusatna di Southlake, Texas, AS, Saber ngalayanan konsumén di leuwih ti 160 nagara di sakuliah dunya. Kanggo langkung seueur inpormasi didatangan www.sabre.com

Ngeunaan Radixx 

Didirikeun taun 1993, Radixx, kantor pusatna di Orlando, Florida, ngagabungkeun pendekatan téknologi inovatif sareng modél kemitraan unik anu ngamungkinkeun maskapai sadaya ukuran sareng modél bisnis janten pangecér anu efektif sareng operator anu épisién. Radixx ngalayanan maskapai LCC sareng ULCC, kalebet dukungan distribusi GDS. Radixx nawiskeun Mesin Pemesanan Internét kelas dunya, Radixx ezyCommerce™, Sistem Pelayanan Panumpang berbasis awan, Radixx Res™, sareng Suite Layanan Keberangkatan terkemuka, Radixx Go™, dirancang unik pikeun ngamungkinkeun maskapai ningkatkeun kauntungan sareng maksimalkeun produktivitas ngaliwatan jasa distribusi dilegaan. Saprak 2016, Radixx geus nganteurkeun generasi kagenep na, sistem layanan panumpang basis mikro-jasa. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Radixx, mangga buka www.radixx.com

kira-kira TOKI AIR  

Didirikeun taun 2020, TOKI AIR mangrupikeun operator biaya murah anu didirikeun sasarengan ku Niigata Chamber of Commerce sareng Niigata Association of Corporate Executive. Maskapai penerbangan anyar ieu diperkirakeun ngoperasikeun pesawat ATR ka rute anu pikaresepeun sapertos daérah Kansai, Nagoya, Sendai, sareng Sapporo. TOKI AIR ngarencanakeun pikeun ngamimitian operasi di 2022. Jeung TOKI AIR ngarencanakeun rute anyar nyambungkeun SADO-pulo jeung Tokyo. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment